Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 116 277
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Пловдив
В крайна сметка Елена ще има ли втора самостоятелна среща или не?

# 2 176
Какво значи златотърсачка и коя жена изобщо активно си търси беден мъж? Ако жената си обича мъжа и продължава да работи по време на връзката, не мисля, че може да се окачестви като златотърсачка, ако ще и за Абрамович да се ожени.

На Елена също очевидно много ѝ харесва, че Евгени е (уж) международно успешен музикант. Не мисля, че би му се точила толкова, ако беше със скромни средства, но гениален изпълнител в Софийска филхармония. Или пък висок и къдрав доставчик в Спиди. В един момент на всеки му писва да е на вечна диета от крем супа от ряпата от двора в Севлиево.

# 2 177
  • София
Те колко индивидуални срещи останаха? Според мен топ 3 е редно да са с по 2 срещи, така че очаквам и Елена и още една да са със срещи, ама не остана време.

# 2 178
Какво общо има някаква Камелия, която сама си затваря бурканите, сади си доматите и т.н. - с Ергенът?

# 2 179
  • Варна
Какво значи златотърсачка и коя жена изобщо активно си търси беден мъж? Ако жената си обича мъжа и продължава да работи по време на връзката, не мисля, че може да се окачестви като златотърсачка, ако ще и за Абрамович да се ожени.
Професия златотърсачка

# 2 180
Ами това, че си каза и в двата подкаста, че иска мъжът до нея да е богат и също да е привлечена от него. Т.е. индиректно казва, че не би дала шанс на неуспял мъж. Тук, разбира се, доинтерпретирам. Затова и не я съдя толкова. Също имаше коментари за диамантите по колието на Елена в предаването. Тук вече задълбавам.

# 2 181
Камелия е поредната “стожерка” на Елена, разбирайте приятелка. Много ми е неприятен маниера на Елена да си влачи “придворни”. Пам ѝ беше стожер в предаването, Камелия я води на подкаст…

# 2 182
А коя от нас, с ръка на сърцето, не иска заможен мъж, който да харесваме физически и всякак? И при равни други условия (и ако можем да привлечем интереса на такъв мъж, разбира се), не бихме дали шанс на него, а не на някой, който работи в клек шоп?

# 2 183
Ако Айлин желае богат и успял мъж, естествено няма лошо, аз коментирам как олеква с тази мръсничка уста. Не ѝ отива, но тя си знае.

# 2 184
  • София
Аз ли определям кой има право на глас? Що за внушение се подмята, егати. Пишете си, разрешавам Joy
Това че резултата не ми е приятен - а именно отлив на пишещи и обедняване на темата, си е мой (не особено голям) проблем и мнение Wink

Доста такива имаше, не водя списъци. Но не разбрах какво беше идеята на споменаването, че за теб критиките към Елена са неоснователни. Защото прозвуча като тези за Айлин да са основнателни според теб и затова да няма призиви от щатните призоваващи да не се пишат негативни коментари. Ако не е било така, малко в нищото идва тази реплика.

Елена си има доста голям и гласовит фенклуб. Редовно някой я защитава или обяснява колко е невероятна. Аз не харесвам толкова Айлин, даже съм намеквала, че отчасти я намирам за златотърсачка, ноо някои коментари срещу нея са пресилени.

За Елена редовно има възхваляващи коментари   в отговор на критиките и призиви да не се пишат негативни коментари, изпълнени с етикети като хейтъри, моралисти Wink

# 2 185
  • софия
Предстои да видим, малко остана, дръжте се!😀
 От моята камбанария жена си търси мъж с който да се допълват. Да са, като парчетата от правилния пъзел. Или, както казва Шрек: Важното е да си намериш изрод, като теб. Животът е спадове и възходи. Един път ти се отварят възможности,  друг път се сриваш. Важното е да сте един до друг и да вървите по пътят, който сте начертали. Не бих посочила, като важна причина да е с възможности. Понякога точно невъзможностите са голям лакмус човекът за теб ли е.
 Всъщност Туджаров и Дечо искаха връзка към Елена. Канят различни хора за коментар. Имаше една мацка от Един за друг от други риалитита. Тук са ударили джакпота. Хем риалити герой, хем приятелка на главната героиня.

# 2 186
Пуснах да гледам предоставеното видео с тази Камелия, но то не се търпи.
Сополи, диалект, буркани, домати… и и пак не разбирам какво общо има с Ергенът, но ако този, на когото се жалва я е зарязал, дано се класира за следващия сезон!

# 2 187
А коя от нас, с ръка на сърцето, не иска заможен мъж, който да харесваме физически и всякак? И при равни други условия (и ако можем да привлечем интереса на такъв мъж, разбира се), не бихме дали шанс на него, а не на някой, който работи в клек шоп?
Зависи много. Без грам амбиция и страшно мързелив не би ме привлякъл. Но има и наследствени богаташи, които са такива. Аз искам човекът до мен да прилича на мен. Средно успял и средно амбициозен т.е. да сме си равни. Иначе ще се депресирам.😂
Също характерът е много важен. Да не говорим, че човек може да има страхотни качества, но да се занимава с нещо, от което да не може да изкарва толкова добре или едвам да свързва двата края. И какво от това. Пак бих го харесала. Предполагам важи за повечето жени. Wink

# 2 188
Танчитка , абсолютно! Елена е силна само в стадо или минимум с 1 паж до нея. Видяхме как клекна на Евгени и се извиняваше на Валерия.
Впрочем Камелия я помня от краткото ѝ участие във “Фермата”. Там си беше откровено безгръбначна. Никога няма да разбера как някой видимо се подиграва с теб пред цяла България, а ти се вкопчваш толкова в него, надявайки се, че ще го омилостивиш с лютеница и сълзи. Човек се ражда сам и умира сам, ражда се с достойнство и умира с него. Мъжът трябва да усеща гордост и привилегия от възможността да бъде с жената, която е до него, но не е редно да се посветиш в слугинаж - било битов или такъв, който да му обслужва комплексите. Същото важи и за приятелката ѝ Елена, на която тактилно желая да да спре да търси мъжка фигура за анализиране и идеализиране. В противен случай винаги ще изскача по някоя Даяна/Валерия, която да ги приземява тежко.

# 2 189
  • София
Айлин още е уголемила устните си ли?

Общи условия

Активация на акаунт