Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 116 279
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 160
Е и аз не обичам мъже с татуировки и пушачи, пък нека съм налагаща Joy Голям търн офф са ми. Ама просто не съм си избирала такива мъже, не да търся да ги променям после.

# 2 161
  • софия
Камелия всъщност потвърди, че и Елена е била там.
Неделчо ще се окаже от леко налагащите се мъже. 😐 Не обича татуировки и затова бившата му, докато били заедно, не си направила. 😬
За сметка на това станала татуист след, като се разделили. Но татуировки още няма. 😀

# 2 162
Чудо - Айлин се изразявала като лекар и юрист. А Валерия би понесла гледката на приятел ядящ луканка от човеколюбие.   Joy

Ахахахааа, Хексе, разсмя ме от сърце с този коментар! Laughing

Аз вече се обърках, момичета! Айлин се гласяла да имат връзка поне за кратко, ако я бил избрал, или щеше да го разгледа дали е с хобот или корнишон под кръста и после да разкаже на тайната група? Вече ми е мъгляво и не разбирам. Laughing

За коя Камелия и Елена говорите? Не следя коментарите за шоуто на други места и не разбирам? Това за ниските мъже Елена Сергова ли го е написала? И отнякъде сте дочули, че връзка между тях двамата след шоуто няма?

На мен Генчо ми се вижда уморен, изтощен, противно му е вече да целува толкоз жени, на срещата с Валерия едва се влачеше и насила се усмихваше. Струва ми се, че е пишман станал, задето се е съгласил на тази глупост. Но виж, ако е вярно, че от този формат ще седне на столовете като жури в Гласът, значи, не е чак загуба на време и усилия да мине през Ергенът първо...

# 2 163
  • софия
Видях го цветно Генчо, като жури. Докат не ми почешкате егото и ме поцелувате, никви оценки.😀

# 2 164
  • Луната
Не чете Елена тук. Лично съм я питала.
Елена може и да не чете, но приятелката й Камелия със сигурност!
Някои от нейните изказвания се припокриват с мнения, които са изказани в темата.
Хареса ми надкаста с нея.

# 2 165
И двете😀. Малко забравяше какво е говорила. Все пак 2 часа и кусур подкаст. Човек се обърква.

Или се оплита в лъжите си Айлин Wink Сигурно затова с Евгени са говорили три чаааса Joy

# 2 166
Не чете Елена тук. Лично съм я питала.
Елена може и да не чете, но приятелката й Камелия със сигурност!
Някои от нейните изказвания се припокриват с мнения, които са изказани в темата.
Хареса ми надкаста с нея.
Възможно е и да пише тук. Wink

Към всички, които сте възмутени от участието на Айлин в "Комеди клуб":
Гледала съм сигурно четири подкаста, но ми прави впечатление, че това е нивото. Говорят доста просташки. (Не е критика, нали го гледам. 😅) Та Айлин съответно се напасва към начина на комуникиране.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 13:07 от Alucard

# 2 167
Лелеее, Елена и Камелия са направо друг level. Дано повече такива момичета изпъкват на фона на простотията в България. Пишат страхотно и се изразяват интелигентно. Браво! Аристокрацията лъха 😉

П.с. Пам не влиза в тази категория за мен. 😄 Тя едвам връзва едно цяло изречение, с цялото ми уважение. Малко ми е wanna be, докато тия мацки избиват рибата.

# 2 168
Да бяха вкарали Камелия в Ергенът. Много по-интересна ми се струва. И не толкова злобна. Пък и малко да си оправи образа.

Може ли повече инфо за Камелия? 😁 Как се е изложила? Не съм гледала Фермата никога досега. Иначе изглежда супер.

# 2 169
Беше обвързана с участник от Фермата. Той се занимаваше с една актриса, която също беше във Фермата. И вместо Камелия да му бие шута, влезе да се унижава и да го убеждава да не се занимава с актрисата.

https://fermata.btv.bg/videos/kakvo-imat-da-si-kazhat-jordan-i-n … ica-kamelija.html

# 2 170
Пропуснах епизоди и не разбрах по каква причина си е тръгнала Джия. Изненадах се да я видя в Култ.

# 2 171
Дори и простаци като Комедиклуб кринджнаха и замълчаха, когато Айлин изтърси репликата - > "ама как така ще го вк@рам в котенцето си". При Цитиридис пак нещо за баща си коментира, не ѝ било удобно да каже как са именували чата си с Валерия и Джия.

# 2 172
Айлин при Цитиридката каза "мама и тате" като стана въпрос за тоя техен общ чат, който всъщност са нарекли Трите кучки 😂

# 2 173
Елена си има доста голям и гласовит фенклуб. Редовно някой я защитава или обяснява колко е невероятна. Аз не харесвам толкова Айлин, даже съм намеквала, че отчасти я намирам за златотърсачка, ноо някои коментари срещу нея са пресилени.

# 2 174
Аз очаквам Джия, някак по-приятна ми е за слушане.

Общи условия

Активация на акаунт