Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 116 283
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 145
  • софия
И двете😀. Малко забравяше какво е говорила. Все пак 2 часа и кусур подкаст. Човек се обърква.

# 2 146
Стана ми мъчно за Боряна когато Евгени я изгони. С поведението си към нея той подхранваше надеждите ѝ, а тя искрено беше увлечена по него, без поза и преструвки.
Подозирам, че този стремеж да нацелува и натиска всички участнички е отмъщение към бившата му приятелака: вид демонстрация колко е желан и привлекателен за жените.

# 2 147
Айлин каза, че е развила някакви чувства във формата, донякъде и поради самата обстановка, и е щяла да пробва да има връзка с Евгени, ако я беше избрал. Но просто не е била чак толкова влюбена-загубена, че да му гарантира деца и брак още там. Не смята, че узряла за такава стъпка, нито че ѝ е “време”, но ако се влюби истински, би направила семейство и сега с правилния човек.

# 2 148
Много смешно. Камелия, която влезе във Фермата да се излага пред цяла България и Неделчо, който бърка роял с орган коментират интелигентността на Генчо. 😂

# 2 149
Така е, Генчо си заслужава някоя друга критика за държанието си към момите. Аз просто съм против злословенето срещу “бивши любови”. Олекват ми доста жени, които го правят, особено пред широка публика. Ние, зрителите, сме достатъчно наблюдателни и критични.
Лафът за ниските мъже също никак не ми прави добро впечатление. Нито съм мъж, нито пък съм ниска, ама ми е “низка” шегата на Елена. Като ти е нисък, като ти е кратък живота, да не се беше занимавала с него.
Това съм го пропуснала. Къде се е изказвала Елена? Защото това си е огромен спойлер.

Е, то вече всички знаем коя ще грабне титлата. Ако обърнем внимание на някои детайли, случващи се по темите и нещата се изясняват. Което е кофти, особено за мен, защото по този начин интересът ми към предаването рязко спадна. Ще гледам, защото съм се хванала на хорото вече, но както се казва - с отвращение, защото зная какво ще се случи. Някои хора трябва да спрат да правят така, че публиката да се досети какъв ще е краят на интригата. Така рейтинг не се крепи.

# 2 150
Несъмнено злодеят в този сезон е Генчо. Всеки може да каже лоша дума за него. Кой в правото си, кой не… Напомням, че и след участието си Елена си носи колието подарък от Генчо. Може би не с толкова лоши чувства, най-малкото е едни диаманти напред Simple Smile
Иначе хитруши са приятелките: точно след излъчването на репликата как ще се бори Елена за него и след предаването, се появява тоя подкаст. И ние се чудим какво става…

# 2 151
  • Варна
Чудо - Айлин се изразявала като лекар и юрист. А Валерия би понесла гледката на приятел ядящ луканка от човеколюбие.   Joy

# 2 152
  • София
Чудо - Айлин се изразявала като лекар и юрист. А Валерия би понесла гледката на приятел ядящ луканка от човеколюбие.   Joy

Изкривявания, подигравки... Достойно Wink

# 2 153
Танчитка, ако имаш време изгледай подкаста. Мисля, че ще ти хареса. Аз си признавам, че ако бях на нейно място нямаше да успея да си скрия предпочитанията. Единствено ми се стори тъпо, че и Елена е дошла с нея. Стоеше зад кадър. Скорпионска му работа. 😀 Ако не беше, можеха и повече да се отпуснат.
Определено беше там и според мен. Другите двама събеседници много внимаваха какво ще кажат за Елена. 😂

Лично мнение:
Туджаров > Неделчо

# 2 154
  • София
Елена предполагам няма право да участва преди края на шоуто. Както и другите участнички, които още не са приключили участието си.

# 2 155
  • Бургас
Не знам как успях, но изгледах подкаста с Айлин, ами още повече ми се срина в очите, да, млада, хубава, живее й се, ама много повърхностна, никакъв финес, единствена цел- да е моделка и да намери мъж, дето да е мега готин и достатъчно богат, че да влага пари в поддръжката й, да ставала все по-хубава… за всяка критика отговорът е “кво толкова, не ми дреме кой какво мисли, искам да ми е лежерно и да се забавлявам, лелките ми завиждат”, типична егоцентрична бръмчалка, прекаляваща с лигавенето

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 13:38 от bur02

# 2 156
  • Street of Dreams
Несъмнено злодеят в този сезон е Генчо. Всеки може да каже лоша дума за него. Кой в правото си, кой не… Напомням, че и след участието си Елена си носи колието подарък от Генчо. Може би не с толкова лоши чувства, най-малкото е едни диаманти напред Simple Smile
Иначе хитруши са приятелките: точно след излъчването на репликата как ще се бори Елена за него и след предаването, се появява тоя подкаст. И ние се чудим какво става…

Пропуснах два епизода и около 1800 мнения. Правилно ли разбирам, че е изгонил Елена?

# 2 157
# 2 158
Изложи се Айлин с този коментар, но тя каза, че, която и да го е показала лоша реклама нямало. Поне си призна, не го очаквах. Grinning
От тези вегетарианци, които познавам забелязвам, че им е гадно да гледат сурово месо, не луканка мушната между две филии примерно.

# 2 159
Камелия всъщност потвърди, че и Елена е била там.
Неделчо ще се окаже от леко налагащите се мъже. 😐 Не обича татуировки и затова бившата му, докато били заедно, не си направила. 😬

Общи условия

Активация на акаунт