Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 118 087
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 885
Желае Елена, писмо за Валерия, Виктория се разчупи...обрат след обрат.
Ще спя спокойна. Joy

# 886
Вече имаше ли сцена на скачане в басейна? Нали по едно време имаше тийзър с целуване в басейна в тъмното? Нещо съм форгетфул

# 887
Евгени тази вечер се развихри. Не мога да повярвам на очите си. Отнесе ги като бръмбар сламки...Sweat Smile

# 888
  • София
Според мен монтажа така го показва, реално в ситуацията там може би не е така. Може и от преди това да е писмото не се знае нищо. Мноооооооооооооого беше секси това, шапка им свалям. Видях Генчо в друга светлина, ммм до сега малко повече като дечко беше, абе направо дърво.

# 889
  • here and now
Желае Елена, писмо за Валерия, Виктория се разчупи...обрат след обрат.
Ще спя спокойна. Joy
Разврат след разврат, бих казала аз.

# 890
За достойнство, ако говорим, то Айлин най-много се изложи, според мен.
Елена често прави някакви лудости на срещите - я ще остане по гащи, я ще го кара да й прави масаж на ходилата и като че ли умее да изненадва зрителя. Мен лично ми е интересно да гледам нещо непредсказуемо пред мяукането колко го обичала Айлин например…
Песента, която пуснаха, докато бяха с Евгени се казва Body talk-JVMIE, ако някой като мен я хареса и реши да я търси коя е. Grinning

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:04 от Rimmona

# 891
Много драматично
Вълнувам се

# 892
Елена веднага гръмна.

# 893
  • Варна
Че има ли някой, който да се върза на Айлин?

# 894
  • Разпиляна във въображението
Елена е много скромна! Хич не се надува Simple Smile

# 895
Личи си колко е уверена Елена! Пак се пръска от злоба

# 896
Евгени тази вечер се развихри. Не мога да повярвам на очите си. Отнесе ги като бръмбар сламки...Sweat Smile
Да,по сценарий.Елена вярва ли си наистина?

# 897
Ясен е избора на Генчо за финала, другите момичета са някаква публика. Grinning

# 898
Ще си ходи ли някоя днес? Или ще е 2 часа и половина епизода?

# 899
Според мен монтажа така го показва, реално в ситуацията там може би не е така. Може и от преди това да е писмото не се знае нищо. Мноооооооооооооого беше секси това, шапка им свалям. Видях Генчо в друга светлина, ммм до сега малко повече като дечко беше, абе направо дърво.

Еми най-накрая се усетиха да монтират така, че да ни хареса. Имат си достатъчно матРиал, да се взимат "у ръце", ама аха! Екшън, развихрен ерген и моми, да хвърчат екстеншъни и ризи и предложение за брак на коляно накрая, това искам аз, за вас не знам.

Общи условия

Активация на акаунт