Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 459
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 425
Тези само се мляскат, друго не могат ли Joy
Ще им се напукат устните от толкова мляскане, но Цикатридината ще оправи работата Grinning
Много скучна среща.

# 1 426
Много хубава Валерия, дори без грим, прекрасна.

# 1 427
  • София
Охх, Генчо май си я харесва тая Валерийка. Ама пък и тя през цялата среща нахвърля някакви заучени и клиширани фрази. Какво ще си кажат изобщо тези хора като се поуспокоят "пеперудите"?!

# 1 428
Генчо е влюбен. При тях има страст, нормално като го карат само на целувки толкова време да се мляскат.

# 1 429
Че те и с пеперуди не си казват нищо...

# 1 430
Пожелавам на всички момичета, които принудиха да пишат есета за Евгени да си намерят някого за когото наистина си струва този жест. Мъчно ми беше да ги гледам как плачат, дали припознават някой друг в тези думи, сетиха се за някоя дълбока душевна болка или просто изолацията ги кара наистина да развиват чувства към Евгени. Това е такова мъчение, че не е истина.
Валерия е сладка, Евгени е същия чвор както и при предни срещи.

# 1 431
И точно есето на Микаела не го излъчиха цялото, GG. А, може би по-късно тя ще му го чете...

# 1 432
  • София
Че те и с пеперуди не си казват нищо...

Така де - Сега само се гледат, мигат си и се целуват. Ама като мине тоз момент се чудя..

# 1 433
Валката бая се е окръглила.
Окръглила? 😂 стига бе... тя сигурно е 40 килограма, вижте й краката колко са слаби . Супер слаба, дори леко кльощава е.

# 1 434
Тоя цвят е серендипити, ако не знаят!🤣

# 1 435
Тази среща няма ли край Joy Много розАво стана.
Но на плажа ми харесха Simple Smile

Цитат
Избора му е наистина право в десятката.

# 1 436
Хаххаха, набързо смениха пижамката и веспата, направо като с магическа пръчка и хоп, нова визия на двойката. Само където бавният каданс на скуката продължава.

# 1 437
  • София
Бая ѝ е студено по време на залеза. Продуцентите, обличайте ги адекватно, моля!

# 1 438
  • # супернатурална #
Абе аз не съм есеистка, ама метафората не трябва ли да е акцент? Съжалявам, но това ми беше като мебелите "Версаче" Помпозно с понпозно и помпозно.
Срещата наистинна е скучна. Така, както изглежда всяка среща на влюбени отстрани. Не знам дали са влюбени, но със сигурност си го мислят.
Заслушах се във Валерия. Има богат речник, мисълта и тече гладко и ВСИЧКИ думички ги използва намясто.
Между другото, забелязахре ли репетето на така "страстната" поза от вчера с Елена?

# 1 439
Валката бая се е окръглила.
Окръглила? 😂 стига бе... тя сигурно е 40 килограма, вижте й краката колко са слаби . Супер слаба, дори леко кльощава е.
Кльощава за мен не е със сигурност, супер слаба също.
Това екипче тип тригодишно ще си играе в пясъчника, не знам кой й го даде. Ужасно е, меко казано.

Общи условия

Активация на акаунт