Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 419
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 455
  • # супернатурална #
Цялата среща протече в неразбираем монолог на Валерия, който основно се състоеше във много съм влюбена, не искам да се връщаме, мога с теб да си стоя, не искам да се връщаме, много ми хареса днес, искам да избягаме, не искам да се връщаме...

Много ми се иска някой да напише това, което говори Валерия докато обядваха. Мен ме мързи, но ако някоя добра душа го направи, с радост ще те опровергая.

# 1 456
Като излезе записът, специално ще извадя стенограма от разменените 10-тина изречения, които чухме да си казват. По памет бяха - много хубаво, ах колко хубаво, много хубав ден, не искам да се връщам, знак е че с теб за пръв път се връщам в Гърция. Искам да се убедя, че сте прави в хвалбите си за богатия речник на Валерия. Синхроните не ги смятам, защото те явно бяха от този вид похвати в лошото кино, когато ни разказват с повече думи какво всъщност изпитват героите, за да не се объркаме докато ги гледаме.

# 1 457
Виждам двама малчовци, които си играят на майка и татко, но не знаят как става това.
Не вярвам Валерия за първи път да се среща с "гадже" (така се изрази тя), но така ми изглеждаше. Сякаш е била досега в девически пансионат и са я пуснали ваканция.

# 1 458
  • софия
dreamer,  по същия начин ми подействаха момичетата. Присъединявам се към пожеланието ти. Да си намерят пътечката и човек, който ще ги обича такива, каквито са.

# 1 459
Виждам двама малчовци, които си играят на майка и татко, но не знаят как става това.
Не вярвам Валерия за първи път да се среща с "гадже" (така се изрази тя), но така ми изглеждаше. Сякаш е била досега в девически пансионат и са я пуснали ваканция.
Защото не си свали банските или не му бръкна в панталона? 😂
Те си прекарват добре, това че другите отстрани злобеят е техен проблем.

# 1 460
Е, Виктория ми е по-лъзгава и от Джия. Не, не ти е виновна Валерия, че ти е криво. Виновно е да не казвам какво... Елена е 100 пъти по-хлътнала в сравнение с Виктория и пак намира някакви сили да не ѝ пада настроението, въпреки че е хаплива.

Ирина прекалява с веган бъзиците, но може и да я провокират да пуска дебелашки шеги де.

# 1 461
Поли прилича на маратонец с това екипче... Да не бяга през портата тази вечер? Sweat Smile

# 1 462
Валерия е всичко друго ама не ѝ влюбена в Евгени, тя е там само да се мляска с него, друго не виждам, нито тръпка, нито химия, нито желание за сериозен разговор, само тръгна да се обеснява пак за приятелките си и до там. Не го знам тоя какво се превъзнася, че чувства Валерия все по-близка.

# 1 463
Показателно е, че нито една от редакторките от изданията, за които е работила Елена (и визирам една конкретно) не каза и една добра дума за нея.

Като знам как биха защитили всяка от талантливите си редакторки.

Посредственото си е посредствено.
Пусни ни нещо негативно написано от редакторите ( може и в темата за спойлери). А оценката е по-скро показателна за пишещия я не за Елена. Но разни вкусове, разни идеали, разни изразни средства и т.н.
Спаред мен Валерия и Ергена много си отиват - немногословни , самовлюбени, важно им е и на двамата как стоят в един кадър., впечатлени от "гръцка" пица, очевидно  пътуванията не са им повлияли на ценостната система и отношението към света около тях. Хубава и лежерна среща.

# 1 464
  • София
Писмото на Елена беше толкова безчувствено, натъпкано с безсмислени метафори. Ако Елена се появи на интервю за работа с това писмо, ще си тръгна бързо, бързо.
Срещата е невероятно скучна. Валката трудно си отваря устата, все едно я мързи да говори. Показва се като адски повърхностно момиче, чиято най-голяма радост е да се снима. Показа повече емоция, когато направиха снимката, отколкото на цялата среща.

# 1 465
Харесва ли ни или не, това е краят на сезона. Това е жената, ако краят е друг, ще го гледам това предаване докато го дават само заради сценаристите. Между другото, не харесвам нито една.

# 1 466
Поли прилича на маратонец с това екипче... Да не бяга през портата тази вечер? Sweat Smile
А, дано, че вече престоя твърде дълго и без това.

# 1 467
Ох, на Елена все нешо не и в достатъчно , но иначе ходи да пита дали я харесва като жена …
Елена , ако имаше карикатура щеше да напише три поеми за нея.😀😀😀
Леле , страшни змии , Боряна и Поли са най-нормални.

# 1 468
Много завист, много! УжасТ...

# 1 469
Всъщност имаше два момента, когато Валерия и Евгени разговаряха за нещо. Когато тя се обясняваше за приятелството си с Айлин и Джия с равен, скучен тон и типичната дикция през зъби. И после, когато той я попита как си представя живота им в къщи - кучета около рояла и той свири, докато тя готви Joy

Общи условия

Активация на акаунт