Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 390
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 470
Елена пак почна да се дразни отвратително. Все питам и все се чудя за каква се има, че да оценява Валерия можела ли да изпитва дадени емоции. Това е адски грубо.
Елена е като завърнала се Милица. Все тя повече, все другите по-малко. Нейните чувства по-големи, тя по-значима, диамантите ѝ по-бляскави, думи по-силни.
Ужасна жена. И пак каузата, та каузата. Евгени се е посветил на пианото, Валерия - на каузата, Елена какво значимо направи освен да пробва това и онова и да си завява хедонистичната натура? Може да е страстна, но е жалка жена.

# 1 471
Валерия е всичко друго ама не ѝ влюбена в Евгени, тя е там само да се мляска с него, друго не виждам, нито тръпка, нито химия, нито желание за сериозен разговор, само тръгна да се обеснява пак за приятелките си и до там. Не го знам тоя какво се превъзнася, че чувства Валерия все по-близка.

Той си я харесва такава, каквато е. А и тя му се хвърля, не може да се отрече.

# 1 472
Виждам двама малчовци, които си играят на майка и татко, но не знаят как става това.
Не вярвам Валерия за първи път да се среща с "гадже" (така се изрази тя), но така ми изглеждаше. Сякаш е била досега в девически пансионат и са я пуснали ваканция.
Защото не си свали банските или не му бръкна в панталона? 😂
Те си прекарват добре, това че другите отстрани злобеят е техен проблем.
Какво значи злобеят? Как злобеят? Не разбрах.
Не е необходимо да си бъркат някъде, за да покажат нещо.

# 1 473
Най-хубавото в днешния епизод определено е рекламата на луканката! Ммм

# 1 474
Никой от редакторите/издателите не се занимава с Елена, но една конкретно, която познавам, не би мълчала, ако Елена ставаше за редактор.
Толкоз. Какво показва това мнение за мен, не ми дреме.

# 1 475
Ленчето е цялата страст. Добре, че е тя, за да видим що е то "вакханалия". Rolling Eyes

# 1 476
Нито колието, нито обеците ми харесват. Ако бях в предаването, Генчо тотално нямаше да ми е нацелил вкуса… Joy

# 1 477
Викито ще надмине Джия. То пък бива, бива да си лицемер, ама тя прекалява. Досега кълвеше Валерия зад гърба й.

# 1 478
Елена вчера беше с хубава прическа, а днес са я сплели като алпийска краварка. Worried

# 1 479
  • София
Аз гледам назад.
Ама Евгени тотален психопат, изгонил Айлин и Джиа, за да им даде шанс с Валерия.
Ужас! Да бягат с 200 всички.

# 1 480
О, Елена е разкош тази вечер! Прическа, рокля, излъчване.❤

# 1 481
  • София
"Бъдещия ВИ свекър" ли?? Flushed

# 1 482
Ирина със стила червена рокля.
Елена и Валето с грозни рокли пак.

# 1 483
Бъдещият ВИ свекър! Уау хаха

Елена е като майка на Евгени. А другите са като стари зли свекърви.

# 1 484
  • # супернатурална #
Елена откъде знае какво и е казал при подаряването, ейй, не спря да омаловажава.

Общи условия

Активация на акаунт