Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 310
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 635
Поли?!?!?

# 1 636
Боряна е аут.

# 1 637
Е, не, тази Поли пак с роза… възможно ли е това. Без да си кажат една дума й дава роза, аман.

# 1 638
За мен в този епизод лъсна същността на Елена - груба, с липса на финес, че дори и “тактилност”, девалидираща чувствата на всяка друга, проявява обсесия и имам чувството, че изучава всеки мъж, който я привлича. Ниското ѝ самочувствие я кара да търси валидация и да си доказва, че е важна за Евгени постоянно. Забелязвам, че в редките моменти, когато не го поучава, запълва неловките паузи с мляскане

# 1 639
Няма да си тръгне Ирина тази вечер, не и след това признание.

Да, виждам, че не е чак толкова жесток човек. Въпреки, че на моменти малко ме съмнява.

# 1 640
Харесвам Виктория,дано си намери свестен мъж.

# 1 641
Поли си я пази за последните 3 сигурно?? Не виждам защо изфишка други момичета, с които е имал срещи.

# 1 642
90 % от синхроните са предоставени на Елена през целия сезон. Това е голяма подкрепа от продукцията и изобщо не е честно спрямо останалите.
Така е.
Но Елена сама си вкарва автогол като не спира да коментира Валерия. Все тя и е в устата.

# 1 643
Боца ще си ходи, май.

# 1 644
Полито дори не се напъна поне да отиде до него 😄
Ама роза взе. Тя никога не е била на среща с него.

# 1 645
  • Луната
Боряна си тръгва!
Поли пак оцеля...

# 1 646
Няма да ми липсва Боряна.
Виктория също трябва да си ходи, дразнител е напоследък.

# 1 647
Тази Боряна след всеки коктейл едвааааам гледа и говори Joy Cocktail

# 1 648
За мен в този епизод лъсна същността на Елена - груба, с липса на финес, че дори и “тактилност”, девалидираща чувствата на всяка друга, проявява обсесия и имам чувството, че изучава всеки мъж, който я привлича. Ниското ѝ самочувствие я кара да търси валидация и да си доказва, че е важна за Евгени постоянно. Забелязвам, че в редките моменти, когато не го поучава, запълва неловките паузи с мляскане

Прави му дисекция като на жаба. По този начин ще може да се нагоди по-добре към желанията му.
Интересен характер е Елена, не бях срещала до сега такава жена. Малко взе да ме плаши.

# 1 649
Абе, това имение да не се окаже, че е на Поли и тя им е домакинка? 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт