Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 344
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 725
Срещата с Валерия не се коментира толкоз, щото беше леко скучна. Единственото интригуващо беше поредната демонстрация на токсичния манталитет на Генчо т.е че би отделил жена си от приятелките ѝ, както целево отдели Валерия от Джия и Айлин.

Елена се обсъжда, че дава материал, не заради някаква конспирация срещу нея в темата. Тук с готовност се осъди Боряна, че се е занимавала с женен мъж, така че е напълно справедливо да се обсъди и заявката на Елена, че би направила същото Simple Smile

Просто ги провокираше Елена Simple Smile Чак пък толкова.
Още повече сега със всички нови почитатели и перспективи пред нея.
Надявам се да се е убедила в качествата си, ако това е бил начина и да си е взела поука повече с Г/женчовци да не се занимава. А и не само тя.

# 1 726
Тотнъм изравниха!
Елена не е интелигентна, врътва някое сложно, но безсмислено изречение, някоя чуждица и дотам. Понеже и сама усеща, че само това не стига, циците показа, стана и нахална в безсилието си.
Чудя ви се, нейни фенки. Какво толкова и харесвате? Поне хубава да беше, да ми позамаже очите.
То и ние се чудим същото за Валерия..
Ами ще има още доста да се чудите.

# 1 727
Аз харесвам Валерия, защото е естествена и искрена, но незлоблива. Държи на приятелството, обича животните. И най-вече, защото с Евгени са влюбени, и не искам останалите да им пречат, да се бутат между тях и да омаловажават всичко. Евгени трябва сложи черта или Валерия да му върне роза.

# 1 728
  • Разпиляна във въображението
То пък много класно да седнеш и нагло да слушаш и кимаш на историята, която се споделя не с теб и не е за твоите уши. Отвратително поведение. Можеше да спре с "чух" и да се врътне, но нали е "Елена" и този мъж е вече нейн защо да не отиде и да изслуша от втори ред историята, за да може после да я коментира на спокойствие зад гърба на жената. И няма значение, че Ирина не е реагирала, тя бе разстроена. Ако имаше повече такт Елена трябваше да изчезне.

# 1 729
Повечето истински хубави срещи са скучни за страничен наблюдател. Сещам се за първите ни срещи с ММ, сигурно щяхме да приспим всички бг-мами - емоциите са вътре в човека. Като си влюбен не се нуждаеш от цигански колела и чудеса, само от човека до теб.

Емоциите вътре в човека нямаше да са ми скучни, аз затова гледам шоуто. Там е работата, че ги нямаше, но много напъни в синхроните бяха да ни убедят, че всъщност ги преживяват.

Ще дам пример. Валерия в синхрон: с всяка следваща среща все повече надграждаме отношенията си. Истинското, доколкото е възможно да се случи в реалити, се вижда от думите и действията. Когато не се вижда и се налага сценаристите и редакторите да го измъкнат от участниците в синхроните, на мен ми кънти на кухо.

# 1 730
  • Мюнхен
Просто ги провокираше Елена Simple Smile Чак пък толкова.
Още повече сега със всички нови почитатели и перспективи пред нея.
Надявам се да се е убедила в качествата си, ако това е бил начина и да си е взела поука повече с Г/женчовци да не се занимава. А и не само тя.

Забележително глупав ход от нейна страна тогава, някоя по-устата спокойно може да го обърне срещу нея. Простичък пример - "Ако толкова обичаш Евгени и чувствата ти са истински, тогава би го оставила да е щастлив с избраницата си, а не да му се бъркаш в отношенията". И тогава целите морал и дълбочина на Лена отиват по дяволите.

А и предвид, че иска да се изявява в публичното пространство, трябва адски много да внимава какви ги говори, лесно излиза име.

# 1 731
Прави ми впечатление, че момичетата спазват добрия тон, няма скандали, няма грубости. Може и продукцията да контролира това, може и да се стараят.
Или им дават някакви лекарства.
Имаше една приказка - Животът е хубаво нещо, стига да улучиш правилните лекарства.
Де да можеше и във форума да е така. Феновете на Валерия и Елена ще се изядат.
Спокойно дами, накрая Ганьо ще избере друга.

# 1 732
То пък едни срещи. Единият гледа на една страна, другият - другата. И правят, каквото им се каже. Рецитират с равен тон.
Можем да си представим, какво ще си кажат девойките, ако не ги дебнеха. Евгенчето щеше да почесва като бълхясал.

# 1 733
Валерия сама признава, че няма речника на Елена и начина й на изразяване. Не е идиот, който не вижда разликата. От друга страна, когато бяха заедно с Евгени им бе леко, приятно, усмихнати, на яхта, на мотор, пеша, кола, на пясъка, във водата, на скалата, пред залеза... За дълбочинните разговори ще има време. Имат броени дни заедно, минути по коктейлите и повече часове на индивидуалните срещи. Усещат се, докосват се, целуват се. Не се анализират, не влизат с бутонките в личния свят, не задават гатанки и въпроси, които все още не са намерили универсален отговор, а и никога няма да се случи. Просто са там, за момента!
И материалните спомени на Валерия са хубави - грозна карикатура, нежни обеци, снимките, които си направиха /той се е постарал да има моментен фотоапарат, за да си направят няколко, знаейки колко тя обича да се снима/. Радвам се, че тъпите коментари на Елена не й скапаха настроението.
Много ми хареса срещата им. Чиста и хармонична. Много са красиви тези двамата, когато са заедно.
От тази вечер и аз имам фаворитка.

# 1 734
Жалко, че този модел на поведение донесе на Елена толкова почитателки! За мен тя е по-лош пример дори от Габи и Елисавета! Като ги видях на влизане в предаването веднага си казах как Габи е върхът на пошлостта, а Елена едно нормално, свястно, земно момиче. Сега към края на предаването, съм потресена колко съм се излъгала за нея. То затова не трябва човек да се подвежда по външния вид.

# 1 735
Елена винаги трябва да е последна инстанция- медиатор между момичетата и Генчо и обратно. Тя ще "преведе" кой какво имал предвид. След откровенията на Ирина и в Ани Владимирова се превъплъти. "На всяко гърне похлупак". Прекалено обсебваща и амбициозна до крайност взе да става.

# 1 736
Скрит текст:
От всичко досега научих, че промота не е добре да се коментират. Никога не изглеждат така нещата, когато се ги видим после.
Не ми беше ок, когато Елена слушаше разговора на Ирина и Евгени, но те самите очевидно не го приеха зле. Иначе, това, че в епизода с дългоочакваната истинска среща на Валето, се коментира отново предимно Елена, не е никаква изненада Simple Smile

Не знам как така се получава Close
Е, все едно не знаете, че скандалът винаги предизвиква повече интерес. И аз си казах, че срещата беше скучна. За нас.
Скрит текст:
Не знам, мисля си, че бих простила всичко на Елена и дори бих я харесала, ако имаше талант и някаква обаятелност. За съжалени (нейно) е тотално лишена и от двете. Иначе много жени са газили и повече, за мъжете - поети, писатели, творци да не говорим. Но няма как, рабира се, талантлива и обаятелна жена на тази възраст да се яви в такова предаване. Досега щеше да се е доказала.
Между другото ММ само за  Валерия се зачуди какво прави там. Явно му изглежда най-малко отчаяна от всички.

Поведението на Валерия често също е скандално. Срещата не само беше скучна за гледане (макар да имаше хубави моменти), проблемът е че някак не останах убедена в чувствата им. Както коментираха всички останали момичета - нямаше го онова особено сияние, когато човек е щастлив и влюбен.

На мен ми направи впечатление и това колко самодоволно крачеше Валерия до Евгени, докато се разхождаха.

# 1 737
Ами, да си беше показала гърдите или задника Валерия, сигурна съм, че щеше да има какво да се коментира. Или пък да се беше върнала със синки по коленцата.
На мен всичките срещи са ми скучни, Еленини, Валериеви, Викториеви, другите там пълнежи хич не ги броя. Аз, между другото, и на Елена срещата не коментирах, а само нейното решение да се разсъблече.
Толкова коментар за срещите.
За мен Елена е точно това, в което тя обвинява красавиците - нещо лъскаво на пръв поглед (или по-скоро слух), обаче биещо на кухо. На 30+ жена с нейните претенции би трябвало да е по-овладяна. А тя много иска да и казват колко е по, че и най, ако е възможно. Кликата от приятелки, Евгени, явно и конкурентката и. Очаквам да се почука на вратата всеки момент, че да и аз да и го призная.
Валерия не е начетена, даже въобще не ми допаднаха пренебрежителните изречения "за книги ли да си говорим", импулсивна е, но в нея не забелязвам обиграната и премислена злобичка и желание за всеобщо признание. Наистина не виждам в нея богата обща култура, нито богат речник. Тя си го знае и си го признава, даже на Елена го каза. Другата друго освен "нямам какво да науча от теб" и "тя не може да изпитва такива емоции" не каза. Само че при желание и правилна среда тези неща могат да се променят, докато чувството за малоценност и завистта към по-хубавите, трупана години, трудно ще се изкорени.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 08:50 от bubanka

# 1 738
  • Разпиляна във въображението
Хората са различни, и не става въпрос само за Валерия. На едни могат всичко да им се изписва на лицето, на други да са по-сдържани, но това не ги прави безчувствени, както Елена се опитва да изкара Валерия.

# 1 739
Интересни са ми подбудите на сценариста. Тук има разнопосочни мнения, както си му е редът, но според мен  Евгени беше физически привлечен най-много от Айлин, Боряна и Джия, и ги изфишка една след друга.

И аз имах такива наблюдения. Сигурно ги Изфишка защото майка му няма да ги хареса.

Общи условия

Активация на акаунт