Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 283
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 710
Мисля, че Боряна си тръгна заради историята със женения. Евгени измрънка нещо да не позволявала повече да злоупотребяват с добротата ѝ.

След като той направи същото. Нямам думи.

# 1 711
От всичко досега научих, че промота не е добре да се коментират. Никога не изглеждат така нещата, когато се ги видим после.
Не ми беше ок, когато Елена слушаше разговора на Ирина и Евгени, но те самите очевидно не го приеха зле. Иначе, това, че в епизода с дългоочакваната истинска среща на Валето, се коментира отново предимно Елена, не е никаква изненада Simple Smile
Е то ясно, че Елена е виновна за скучната и безлична среща с Валерия.

# 1 712
От всичко досега научих, че промота не е добре да се коментират. Никога не изглеждат така нещата, когато се ги видим после.
Не ми беше ок, когато Елена слушаше разговора на Ирина и Евгени, но те самите очевидно не го приеха зле. Иначе, това, че в епизода с дългоочакваната истинска среща на Валето, се коментира отново предимно Елена, не е никаква изненада Simple Smile

Не знам как така се получава Close

# 1 713
Интересни са ми подбудите на сценариста. Тук има разнопосочни мнения, както си му е редът, но според мен  Евгени беше физически привлечен най-много от Айлин, Боряна и Джия, и ги изфишка една след друга. Дали искат да покажат, че Евгени е над пошлостта (?) и си търси стойностна жена (?), която е над физическото и иска да вникне в него психически (??). Ако това е целта не са си хванали всички неизвестни, защото Евгени толкова сливици облиза, че и ангелът му спасител сигурно си закрива очите. Но пък обяснява защо бутат Елена, която, лично мое мнение,   Евгени не иска да докосва и с пръчка, но в слушалката му шепнат, че ако си иска хонорара трябва да олиже и нея. Но пък знам ли и аз, може да са се изповъргаляли извън ефир и както му се вика 'post nut clarity' Евгени да е решил, че Поли е жената за него и затова я държи въпреки, че не са си разменили думичка от 20 епизода Simple Smile

# 1 714
Няма начин да пуснат такъв огромен спойлер в промото, това ще да е пързалка с отказа на розата.

# 1 715
  • Разпиляна във въображението
Валерия сама признава, че няма речника на Елена и начина й на изразяване. Не е идиот, който не вижда разликата. От друга страна, когато бяха заедно с Евгени им бе леко, приятно, усмихнати, на яхта, на мотор, пеша, кола, на пясъка, във водата, на скалата, пред залеза... За дълбочинните разговори ще има време. Имат броени дни заедно, минути по коктейлите и повече часове на индивидуалните срещи. Усещат се, докосват се, целуват се. Не се анализират, не влизат с бутонките в личния свят, не задават гатанки и въпроси, които все още не са намерили универсален отговор, а и никога няма да се случи. Просто са там, за момента!
И материалните спомени на Валерия са хубави - грозна карикатура, нежни обеци, снимките, които си направиха /той се е постарал да има моментен фотоапарат, за да си направят няколко, знаейки колко тя обича да се снима/. Радвам се, че тъпите коментари на Елена не й скапаха настроението.

# 1 716
Тотнъм изравниха!
Елена не е интелигентна, врътва някое сложно, но безсмислено изречение, някоя чуждица и дотам. Понеже и сама усеща, че само това не стига, циците показа, стана и нахална в безсилието си.
Чудя ви се, нейни фенки. Какво толкова и харесвате? Поне хубава да беше, да ми позамаже очите.

# 1 717
Честно казано, очаквах много повече от срещата на Валерия и Евгени. Защото, нали - много химия, истинско привличане, Евгени никоя не гледа по този начин и т.н, и т.н. Резултатът беше една изключително скучна среща на двама скучни човека, които се опитваха да ни убедят, че им е много хубаво заедно, но не им се получи. По моя телевизор това показаха Simple Smile

# 1 718
  • Мюнхен
Срещата с Валерия не се коментира толкоз, щото беше леко скучна. Единственото интригуващо беше поредната демонстрация на токсичния манталитет на Генчо т.е че би отделил жена си от приятелките ѝ, както целево отдели Валерия от Джия и Айлин.

Елена се обсъжда, че дава материал, не заради някаква конспирация срещу нея в темата. Тук с готовност се осъди Боряна, че се е занимавала с женен мъж, така че е напълно справедливо да се обсъди и заявката на Елена, че би направила същото Simple Smile

# 1 719
  • here and now
Крисия посдлушваше, а Елена си слушаше открито. Надявам се схващате разликата.
Да, едната е безскрупулна,вдъхновяващо нагла…
Другата е страхлива и неуверена, прикрита и НЕсмела…
Евгени по друг начин ги е интерпретирал явно.
Да, по начина на Продуцента в ухото му…
Елена е фин, интелектуален тип хипопотам- гази с крива усмивка, предварително заучена безпомощност и  безотказна по хипопотамски  настървеност- една ефирна Муза в крайна сметка се очертава на хоризонта😵💫🤣
Браво, красотата явно не е в пътя за Елена, а в резултата.
Дали е муза или хипопотам не знам. Коментирах, че ситуациите не бяха идентични, макар да има известни сходства.
Да не забравяме, че голяма част от показаното от момите също е продуцентско решение.

# 1 720
Тотнъм изравниха!
Елена не е интелигентна, врътва някое сложно, но безсмислено изречение, някоя чуждица и дотам. Понеже и сама усеща, че само това не стига, циците показа, стана и нахална в безсилието си.
Чудя ви се, нейни фенки. Какво толкова и харесвате? Поне хубава да беше, да ми позамаже очите.
То и ние се чудим същото за Валерия..

# 1 721
Интересни са ми подбудите на сценариста. Тук има разнопосочни мнения, както си му е редът, но според мен  Евгени беше физически привлечен най-много от Айлин, Боряна и Джия, и ги изфишка една след друга.
Не са ми интересни. Върви като сериал от ранния следобед, с подчертани семейни ценности. Отказа се от вятърничавите и гримосаните, показа се съпричастен към драмата на страдащите и започна да излиза с девойки които би одобрила мама, тези дето четат, пишат и ходят без  грим.
Доспа ми се.

# 1 722
  • Варна
А добре защо нон стоп трябва да се обяснява, че Валерия е тъпа? Само, защото не ползва пиктурални думички ли?

Аз като я слушам не ми звучи глупаво. В спор на секундата успява да се аргументира адекватно. В разговорите с Евгени също не ми е нелепа. Казва си как тя ги вижда нещата.

И не е против, че Елена си говори с него, а че говори с него за другите момичета и после ходи да им обяснява като даскалица, че той ще им промени живота. Аз я разбрах, че за нея е правилно да си използва времето с него за техни си разговори само.

# 1 723
Повечето истински хубави срещи са скучни за страничен наблюдател. Сещам се за първите ни срещи с ММ, сигурно щяхме да приспим всички бг-мами - емоциите са вътре в човека. Като си влюбен не се нуждаеш от цигански колела и чудеса, само от човека до теб.

# 1 724
  • # супернатурална #

Не знам как така се получава Close

Е, все едно не знаете, че скандалът винаги предизвиква повече интерес. И аз си казах, че срещата беше скучна. За нас.
Не знам, мисля си, че бих простила всичко на Елена и дори бих я харесала, ако имаше талант и някаква обаятелност. За съжалени (нейно) е тотално лишена и от двете. Иначе много жени са газили и повече, за мъжете - поети, писатели, творци да не говорим. Но няма как, рабира се, талантлива и обаятелна жена на тази възраст да се яви в такова предаване. Досега щеше да се е доказала.
Между другото ММ само за  Валерия се зачуди какво прави там. Явно му изглежда най-малко отчаяна от всички.

Общи условия

Активация на акаунт