Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 310
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 650
Стана ми жал за Ирина, не вярвах, че мога да го напиша.
Вярно ли Валерия ви е нахална? Какво търси Елена точно сега там? Като лешояд е кацнала.
Е как какво? Елена като види облегалка на диван и е привлечена неистиво към нея🙃
Ама някой да не си помисли че иска да контролира, нееее, абсурд😵💫🫣Само събира сюжети за инстаграм поема и храна за собствената си несигурност.
Крисия изхвърча за подобно подслушване….

# 1 651
  • София
Поли е да да ги маже с цикатридина, като се протъркат от целуване. Медицинско лице един вид.
Наистина ли не сте срещали жени като Елена? Гази като танк, извива се като змия, амбициозна до костния си мозък.

# 1 652
Поли да не пере дрехите на Евгени, че я кътат?

# 1 653
Поли е уредила рекламите на луканка. А и на спрейчето също. Ще си ходи, когато си поиска.

# 1 654
Ей тъкмо си казвам, ми може пък тез момичета да са нормални и изведнъж прас, Ирина ме удря като с мокър парцал. Шантава работа

# 1 655
  • here and now
Крисия посдлушваше, а Елена си слушаше открито. Надявам се схващате разликата.

# 1 656
Успех на Евгени с Елена! Представям си как са се събрали с приятели по мъжки и Елена му сяда над главата на диванчето и почва да им анализира думите и да ги поучава. А да, и междувременно кара Евгени и пред другите да заяви колко е специална за него, че да е сигурна!

# 1 657
Хм, явно оставиха Поли и Ирина, за да има нови интересни лични срещи с тях до края на сезона. Не, защото той се вижда с някоя от тях във връзка.
Елена копае нови дъна просто. Според мен са я избрали за предаването в ролята на дървения философ, а тя взе, че си повярва. Дори копира тактиките на Валерия, защото видя, че работят. Само дето Евгени не я харесва искрено и ще бъде ударена с мокър парцал, когато не спечели пръстена.

# 1 658
Ергени изпидурква всички и на финал се обяснява в любов на Поли. После ни излъчват 5 състояли се срещи между двамата, много мляс и романтика, една реклама на цикатридина и всичко си идва на мястото 😁

# 1 659
То пък голямата работа на тоз диван. Мляскане и ... Голямата тайна. Сигурно по сто пъти са си разказвали тези "тайни", какво друго да правят по цял ден.

# 1 660
Тази Боряна след всеки коктейл едвааааам гледа и говори Joy Cocktail
Все едно е нон-стоп в оргазъм. Laughing

# 1 661
Поли е да да ги маже с цикатридина, като се протъркат от целуване. Медицинско лице един вид.
Наистина ли не сте срещали жени като Елена? Гази като танк, извива се като змия, амбициозна до костния си мозък.

Същото може да се каже и за Валерия. Същата зададе тона и се видя, че и Евгени, и продукцията, поощряват житейската философия "с нахалство към прогрес".

# 1 662
  • Пловдив
Елена що за същество е? Сега я гледам, защото са ми я пльоснали по телевизията, в реалния живот обаче изобщо не бих я забелязала на улицата. Ужасно нещо е тя. Дребнаво, завистливо и способно да ти скапа настроението, все едно е енергиен вампир, натоварващо същество.

Как, що за същество? На първо място човешко същество! После е хубава жена, дива по добрия начин, цветна, жива, вдъхновяваща! Тя е уникален пример за едно подобно предаване, защото внася различен поглед към живота, много по-съдържателен и смислен. Валерия не може да формулира и една десета от мислите, които Елена споделя с Евгени и с другите момичета. Нейната мисловна дейност е тотално ограничена и не се простира извън хоризонта Айлин-Джия.
Споко, мацко. Не съм фен нито на Ленчето, нито на Валчето.
Освен това няма как да знаем на коя колко й е акъла, при положение, че всичките там са се намърдали в тази пародия.
Мое лично, скромно мнение е, че жени с интелект, самочувствие и богата култура изобщо не биха влезли в това шоу.

# 1 663
  • Варна
Само пропуснах да кажа, макар че хич не искам да обиждам животните като цяло, но ако това на Елена не е хипопотамско поведение, даже не глиганско, здраве му кажи!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:18 от scalestone

# 1 664
Поли постъпва най-умно от всички.
Почива си, на коктейлите лежи на диванчето, грижи се за оралната си хигиена. С лекота получава розата. Grinning

П.П. Крисия не подслушваше. Тръгна към пейката, чу ги да си говорят, извини се и си тръгна. Веднага.
П.П. Доволна съм, че Боби си заминава.

Общи условия

Активация на акаунт