Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 298
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 890
Скрит текст:
Благодарение коментара на Ирис се върнах да гледам отново сцената с разговора на Ирина и Евгени, когато се присъединява Елена. Евгени и казва "заповядай". Ирина не реагира и продължава да говори - нетипично за нея, защото помним как се държа, когато Габисавета я прекъснаха, имаше спречквания и с Боряна и други момичета в подобни ситуации. Когато става, за да си тръгне и преди да прегърне Генчо, поглежда с почти съзаклятническа усмивка Елена.
Не ми хареса как се присламчи Елена, но другите участници в разговора не реагираха с тази нетърпимост, която предполага нахлуването на глиган или хипопотам, както я определяте тук.
И моля ви не подценявайте нюансите в българския език "подслуша" и "слуша" не са с едно и също значение.
[/spoiler]
Демек след "тягостната" история на Ирина, идва Елена и воала, носи свеж полъх за Ергени, така ли? Може и да е вярно това, двечките да са скроили план за победа на Елена и после заедно да инфлуенстват.

Валерия...не знам за нея. Не е "мой" тип жена, но аз и не съм мъж все пак. Студена ми е.
За чак до там не знам, възможно е. Някой писа по-рано, че Ирина не възразила, за да не си развали приятелството с Елена. Но Ирина няма никакъв проблем да се спречка приятелски с някого, ако ѝ прекъсва срещата и го видяхме на няколко пъти. Пак да кажа, че не ми хареса как се намеси Елена, не я защитавам в случая, но тримата участници видимо нямаха проблем със ситуацията, а тук тя се възприема като съкрушаващото доказателство за непоносимия характер на Елена. Аз предпочитам да се доверя на реакциите на участниците в събитията Simple Smile

# 1 891
Срещата с Валерия беше  мила и ефирна , но  явно еднообразието е наложило многото синхрони с Вал .
Естествено акцент в темата е липсата  на такт и толерантност у Елена ( факт е че е по-напориста и отстоява по агресивно позициите си, не приема другостта ) , които се анализират с мили думички , като хипопотам , глист, психопатка....
Прекъсването на "личната " среща (екип от 100 души и цял ден снимки )  е част от сценария да се пораждат страсти и "красноречие" у зрителите. Елена беше най-подходящата актриса ( отива и тази роля, импонира и ) , която да присъства и да предаде посланието, че срещата с Ергена може да промени съдбата на жените , които са били с него и беше плавен преход към мотивите на Евгени за изгонване на Боряна. Ако има съмнения в моята теза може да се направят  справки с последните истанции : ММ  позната редакторка, учителя по гръцки....

# 1 892
  • Варна
Евгени  вчера вече ми изглеждаше , като оттекчен от всички и от всичко. Дали и той не се е опитал да избяга, като Виктор миналата година? Ако не е, поздравления за силния  характер Grinning Сигурно след края е ударил една дълга почивка. Може и на психотерапевт да е ходил
Подозирам, че още не е свършила почивката му. Не е нормално това криене от медиите, при условие, че си актуалния герой в реалити.

П.П.
Ох попаднах на снимка на целувка между Генчо и Мика, какъв огън, каква страст хахах
Скрит текст:

# 1 893
  • Варна
Тъкмо изгледах 2-та епизода от последната седмица.

Сцената, където Евгени дръпна Елена беше тотално режисирана. Езика на тялото му по никакъв начин не показва, че е привлечен от нея. Хич няма смисъл да ни лъжат.

Радвам се, че отряза Айлин. Можеше обаче да измисли по-достоверна причина, защото Валерия е също толкова незряла.

Също така много тъпо обяснение за изгонването на Айлин и Джия. И там можеше да измислят нещо по-достоверно от "Да не се изгубиш". 

Елена се изложи с това есе. Толкова иска да се изкара най-умната, че чак дразни. Ако се приземи малко, лесно може да стане любимка на всички, че и на Евгени евентуално.

Толкова искат да ни шокират всеки епизод, че накрая Поли ще вземе да стане финалистка.

Елена толкова силно искаше да покаже, че не завижда за срещата на Валерия, че накрая излезе точно обратното - пролича си, че супер много се жегна.

Срещата с Валерия не ми хареса - вървят, прегърнат се, вървят, прегърнат се, бам една снимчица и никакъв стойностен разговор. Нито Евгени обясни добре защо е изгонил Айлин и Джия, нито разбрах обясненията на Валерия. Оправдаваше се все едно пред баща си "Не съм искала така да изглежда".

# 1 894
Евгени  вчера вече ми изглеждаше , като оттекчен от всички и от всичко. Дали и той не се е опитал да избяга, като Виктор миналата година? Ако не е, поздравления за силния  характер Grinning Сигурно след края е ударил една дълга почивка. Може и на психотерапевт да е ходил
Подозирам, че още не е свършила почивката му. Не е нормално това криене от медиите, при условие, че си актуалния герой в реалити.

Няма начин да не се е оженил за някоя от участничките. За това се крие.
Другият вариант е, че е в Австралия (или в Русия).* Wink

* В Русия съм, в Русия съм....

# 1 895
  • София
Моите акценти на този скучен епизод.

Срещата с Валерия... Meh
Какво друго да кажа? Мислех да извадя диалози, но то първо е трудно, защото не им се разбира на моменти, и второ, няма кой знае какво за вадене. 8 пъти "много е красиво", 6 пъти "не искам да се връщаме". 3 пъти "много се радвам, че сме заедно" и разбира се, задължителното "как си".
Човекът с карикатурите ги попита "Вие женени ли сте или само се преструвате?"

Имаше и приятен момент, реакцията на Валерия при вида на карикатурата: "Много сме смешни и имам гърдиии."

Посрещането на Валерия мина много добре. Шеги, лекота. Нямаше обиди, нямаше нападки. Видя се, че са останали най-кротките участнички.

Писмата на момичетата. Трогнаха ме. Личеше си, че са си техни. И дори да не са писани за Евгени, а за някой имагинерен мъж, стана ясно, че зад всяко красиво лице там, има вселена от емоции, съкровени мечти и надежда за любов. Всеки я има. Дано всяка срещне точния човек за нея.

Уточнявам. Мика не е за Евгени. На Мика ще подхожда някой с визията на  Бонд и богатството на Бъфет. Има дребен недостатък момичето, никак не я бива за актриса. Не харесва Евгени и трудно се преструва. Но е добричка отвътре и прекрасна отвън.

Елена очаквано беше класа над другите, но то се и очакваше. И аз да бях, и аз щях да я изключа от надпреварата и да гласувам за друга.

Отвратителна Валерия с писмото на Мика! Даже вече не се изненадвам, ще спра и да се ядосвам и да ѝ давам шанс. Добавям ехидност в качествата, които я характеризират.

Разказът на Ирина ме докосна. Истинска ми се видя. Имам две момичета и често съм строга и изискваща към тях. Понякога вероятно прекалявам. Днес ще купя сладолед, гофрети, шоколад и ще помързелуваме.
Все пак... ще продължа да ги натискам да учат, защото се видя, че жената с най-сериозното образование единствена не участва в тая размяна на бацили посредством слюнка. Много беше гнусно, дано е само сценарий! Браво, Поли!

Имам забележки и към поведението на Елена, различни от коментираното до сега, но няма да ги споделя, смятам, че тя отнася незаслужено много критика тук, а посредствената Валерия бива извинявана, когато се държи абсурдно и възвеличавана при най-малката доза нормалност. Да има баланс!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 16:20 от Илит

# 1 896
  • Варна
Впрочем от писмата на момичетата стана ясно, че Евгени за тях е само къдрици, очи и пиано. Neutral Face Учудена съм как не са успели да се запознаят с него. Да включат някой негов интерес, нещо по-персонално така. Сега осъзнавам, че Виктор повече говореше за семейството си, за братята, родителите си, за нещата, които го вълнуват. За Евгени нищичко не знам, тъй като не чета за него нищо странично, разчитам само на това какво разкрива той в предаването.

# 1 897
Най-големият обрат този сезон ще е, ако наистина Поли спечели. Много ще ме изненадат. Grinning
Според мен другата седмица ще си тръгнат Поли и Виктория. Вики някакси няма да убеди Евгени, че се е отворила за него. Нали при всеки разговор нещо подобно все обяснява. Политуу, ами отдавна ѝ е време, стига е минавала между капките. Ако си тръгне ненамляскана ще я поздравя. Изключително гнусно ми се вижда една след друга да ходят да се целуват.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 19:40 от daniela19

# 1 898
  • Варна
Най-големия обрат за мен ще е ако не спечели Валерия, а която и да е друга.

# 1 899
  • софия
Финалът го виждам така. Генчо до последно не знае какво иска и опират до соломоновско решение. Той в средата, две въжета за китките и която от двете го издърпа в нейното поле да си го ползва със здраве.

# 1 900
Ладонае, това, което описваш се наблюдава и в двата лагера - да, хората са субективни, затова и стигат до различни "любимки". Нищо изненадващо няма тук. Аз затова предпочитам да коментирам участничките. Другото е безсмислено.

Е, все пак не коментираме участничките във вакуум, четем се и е нормално да има конфликти. Даже препоръчително Simple Smile Кофти е когато няма чуваемост и уважение, тогава вече няма смисъл.

Колкото до участничките - според мен има повече прилики, отколкото разлики между Валерия и Елена. Но там, където започват разликите, Елена ме печели, а Валерия - губи. А в началото харесвах и двете...

Например - сигурна съм че Елена не би се присмяла на ничии чувства, изразени в текст. Може да свие уста, може да не й стане приятно от конкуренцията, може дори да изкоментира качествата на текста. Но подобна подигравка и тотална липса на емпатия... ами - не. Повечето момичета бяха доста разчувствани (ясно е, че чувствата са смесени и т.н.), някои дори се разплакаха и припознаха в изразеното.
Интересно е тя защо не го стори.

# 1 901
Финалът го виждам така. Генчо до последно не знае какво иска и опират до соломоновско решение. Той в средата, две въжета за китките и която от двете го издърпа в нейното поле да си го ползва със здраве.
Hands Plus1 Joy
Или да изиграят пак борбата в слуз. Тримата вътре в басейна. Която успее първа да му свали чорапите го взима.

# 1 902
  • Варна
Ама четенето на Мика беше голям криндж, поне за мен. Tired Face С усмивка на уста и хилене му обяснява как иска да потъне в дълбината на душата му (или нещо подобно). Все едно си чете домашното изправена пред класа. Да беше го дръпнала настрана или поне малко да се опита да влезе в атмосферата на написаното ..

# 1 903
Обаче Валерия добре отигра изненадата от получаването на обеци. Защо го казвам? Защото отивайки на среща с Евгени тя беше с обеци халки. По някое време тези обеци изчезнаха от ушите ѝ /аз забелязах, че ги нямаше след таверната, но може и преди това да ги е нямало/. Тъй, че то е близко до акъла, че щом ти казват да си махнеш тези обеци, ще получиш други.

# 1 904
  • София
Не само това ами и Евгени измъкна кутийката от нейната страна на колата. Тоест, тя си е била там през цялото време и не е толкова дребна, че да не се забележи.

Всичко си е режисура.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 17:48 от Илит

Общи условия

Активация на акаунт