Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 242
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Айлин е красиво младо момиче, което се радва на това, което сексът и красотата й носят на тези години. Не разбирам нуждата да бъде заклеймявана и да й бъдат лепени етикети. Да, не показва много добър вкус и усет с начина, по който описва преживяванията си, но отново, голямата работа. Мъжете постоянно обсъждат даденостите на жените по между си, чак такова възмущение не пораждат и не стават автоматично к***вари. А и не мисля, че трябва. Хората си говорят. Често за да се направят на интересни, защото им липсва опит и зрялост. Не е повод за гордост, но не е и повод за чак такава осъдителност.
Като е голяма работа, защо Айлин подскочи като попарена на въпроса на Пам.
Въпросът беше просто - защо гледаш на мъжете само като на сексуални обекти /перефразирам всъщност/.

Защото въпросът беше осъдителен.

# 2 086
А тук за роля ли става дума и реплика от чужд текст? Питам, понеже не съм била публика на Пламена и не знам заглавието ли е подвеждащо, а да става дума за друг контекст?
https://zar.bg/2023/02/26/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B8-%D1%80%D0%B8% … BD%D1%8A%D1%82-2/
Авторът явно не е гледал Ергенът.

Не разбирам, казвам го най-искрено, как е възможно да си завършил философия и нищо да не си разбрал за живота.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 17:43 от LadyCharming

# 2 087
  • Варна
Най-вероятно.
Скрит текст:
Айлин е красиво младо момиче, което се радва на това, което сексът и красотата й носят на тези години. Не разбирам нуждата да бъде заклеймявана и да й бъдат лепени етикети. Да, не показва много добър вкус и усет с начина, по който описва преживяванията си, но отново, голямата работа. Мъжете постоянно обсъждат даденостите на жените по между си, чак такова възмущение не пораждат и не стават автоматично к***вари. А и не мисля, че трябва. Хората си говорят. Често за да се направят на интересни, защото им липсва опит и зрялост. Не е повод за гордост, но не е и повод за чак такава осъдителност.
[/quote
]Като е голяма работа, защо Айлин подскочи като попарена на въпроса на Пам.
Въпросът беше просто - защо гледаш на мъжете само като на сексуални обекти /перефразирам всъщност/.

Защото въпросът беше осъдителен.
Беше въпрос. Провокативен. Айлин избра реакцията гузен негонен бяга, обърна даже нещата обвинявайки Пам.
Сега обаче с това признание, че думите в чата са нейни си вкара автогол, според мен. Най-добре беше да откаже да коментира.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 17:49 от Хексе

# 2 088
Благодаря!
Чудех се дали е заела от комедията “ходещите” за въпроса. Или е цитирала Айлин.
Оставам с извода, че Пламена е автор  на ходещите полови органи, както може би и на ходещата женска гърда, а от Айлин - мравояда.

# 2 089
В крайна сметка Айлин показа, че има топки и си призна, че вулгарщината е нейна. А какво направи Пламена? До последно си траеше, че е автор на злобарското въпросче.
Да отдадем грешката на Айлин на младостта и средата, в която е израснала.
Пламена от друга страна има висшО по философия, а не е спортистка от Пирдоп.

# 2 090
  • софия
Всъщност Пам е казала, че въпросът е неин. В предаването са решили да покрият този факт и са ги накарали да изиграят сцената с Шерлок Холмс и почерците на писмата.  Тя сама го разказа в подкаст.
  Това с младостта, не е оправдание изобщо. Вал и Айлин все с това  биват оправдани.
 Пам не е наричала Айлин к***а. Хубаво е да се придържаме към истинността. Попита я защо гледа на мъжете, като на инструменти, парчета месо. И не я попита заради този пост, а защото и в предаването е говорила по този начин. Самата Айлин тогава обясни, че това е нейният начин да се шегуват няма да престане, защото тя си е такава. За мен това е нещо съвсем различно. Както се видя след излизането и, тя дефакто и Генчо го е използвала точно по този начин. За какво тогава бе толкова възмутена от въпроса. След, като си избрал по този начин да действаш, това значи, че си ок и го одобряваш, като начин на живот.

# 2 091
  • Бургас
Да, нека не оправдаваме Айлин с младостта й, все пак не е на 16-17г, никой не я обвинява, че прави секс, забележките са към вулгарния език, който се разминава със заявената от нея поза на малка, сладка, невинна лолитка, копнееща за романтика… опасявам се, че никой уважаващ себе си мъж не би бил очарован да прочете подобни писания за себе си

# 2 092
Всъщност Пам е казала, че въпросът е неин. В предаването са решили да покрият този факт и са ги накарали да изиграят сцената с Шерлок Холмс и почерците на писмата.  Тя сама го разказа в подкаст.
  Това с младостта, не е оправдание изобщо. Вал и Айлин все с това  биват оправдани.
 Пам не е наричала Айлин к***а. Хубаво е да се придържаме към истинността. Попита я защо гледа на мъжете, като на инструменти, парчета месо. И не я попита заради този пост, а защото и в предаването е говорила по този начин. Самата Айлин тогава обясни, че това е нейният начин да се шегуват няма да престане, защото тя си е такава. За мен това е нещо съвсем различно. Както се видя след излизането и, тя дефакто и Генчо го е използвала точно по този начин. За какво тогава бе толкова възмутена от въпроса. След, като си избрал по този начин да действаш, това значи, че си ок и го одобряваш, като начин на живот.

Добре, че го разказваш, защото аз подкаста с нея не съм го гледала, а от излъченото изглеждаше, че остава анонимна в играта, точно както изглеждаше Елисавета по другия въпрос.

# 2 093
  • софия
Да,Mama xxl, много е сложно, защото ако не участват в разни странични предавания и подкастове си вадим съвсем други заключения. Аз също много често се обърквам за това и когато имам време следя външните изяви. Но не всеки има времето или желанието да ги търси и слуша.(не е обвинение).
 Дяволо каза за Боряна, но мисля, че след подкаста с Камелия чакаха Айлин и се чудеха дали ще дойде. Аз много се забавлявах с този от днес. Камелия ми хареса. Не съм я виждала, чела и въобще засичала друг път. Доста успя да предизвика Дечо и той и се връзваше. Сладки бяха. За самото предаване, успя да не показва пристрастия, като най-добра приятелка на Елена.

# 2 094
От любов към спора ще попитам: откъде сме сигурни, че в подкаста Пламена не е излъгала, че си е признала. Като видяхме колко е безхарактерна (тук бих използвала думата плазмодий), какво ни гарантира, че е имала честта да си признае.
Начина по който обработи Генчо показа, че като ѝ припари под краката започва активно да манипулира.

# 2 095
Ами може да попитат други присъствали от момичетата и едва ли ще рискува да се изложи като лъжкиня.
Иначе монтажът може да е бил и с цел да изтъкне как Елена не остана анонимна за въпроса към Валерия, не (или не само) да злепоставят Пламена.
Интересно дали и Елисавета си е казала за нейния, защото с Пламена ги изкараха страхливи, а и тя не изглежда да е страхлива.

# 2 096
Тази Камелия за първи път я виждам и чувам. За бившия ѝ годеник бегло чух покрай "Фермата".
Жената не знам колко се е унижила, както са писали в разни сайтове, но ми направи много добро впечатление в надкаста който споделихте.
Аз и такива кастове не гледам, но днес по случайност имах време и гледах.
Все повече затвърждавам положителното си мнение за Елена, с все и трески за дялане и с все недостатъци и неща, които ме дразнят. Пак ми е много над Валерии, Айлинки, Джии и т. н.
Последните 2 "блестяха" снощи при Николаос.
А от думите на Камелия оставам с впечатление, че Елена не е спечелила. Вече мисля, че Евгени не е за нея, макар по скорпионски да му пасва на рака.
Просто в това затворено пространство и се е приискало да е тя Жената. Вече навън едва ли е на същата вълна.

Евгени ми се връзва с Виктория или Мика. Сякаш повече с втората.

# 2 097
От една страна е добре, че има подкастове, където участничките да могат да се защитят, но от друга постфактум вкарват допълнителна информаия с цел да се оправдаят за свои постъпки. Неделчо и Туджаров не веднъж са коментирали това поведение на участниците в негативен аспект.
В крайна сметка при тези продуценти бих застанала на страната на всяка една от участничките.

# 2 098
На мен ми е интересно как разбраха по почерка от кого е писан въпроса?
Те не познават почерците на другите, та да го направят по метода на изключването.
Още тогава ми стана чудно, но може и да са обяснили и да не съм чула.

# 2 099
  • Варна
На мен ми е интересно как разбраха по почерка от кого е писан въпроса?
Те не познават почерците на другите, та да го направят по метода на изключването.
Още тогава ми стана чудно, но може и да са обяснили и да не съм чула.
Е, то май беше доста манипулативно заснето. Гледаха една от бележките където пишеше "расскажи", както може да го напише само една рускоговоряща и отсъдиха че въпросът към Айлин е написан от от Пам.

Общи условия

Активация на акаунт