Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 116 270
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 205
Кюрпанов и аз го харесвам много, ама няма шанс да е той май.
Дано е някой красив поне и да може да води нормален разговор с жените.

# 2 206
  • # супернатурална #
Ако е въпросният Кюрпанов, Айлин дали ще може да се вреди като мома втора ръка 😁
Добре изглежда. За съжаление към мъжете модели съм с по-големи предразсъдъци  отколкото към жените.

# 2 207
Кюрпанов имаше много силно участие във ВИП брадър и се класира втори след Станка Златева в техния сезон.
Но за Ергенът май е възрастен.

# 2 208
Наивно от моя страна, но реших да хвърля едно око, пък може за разнообразие да те сменили темата " който не харесва Валерия, харесва Елена и е много зле"
И виж ти, права съм била... сега на ред е - "толкова сте зле, че харесвате Елена, затова не можете да оцените чувството за хумор на Айлин"

За да няма съмнения - много ми харесва Елена, вярно си е. Но пък, колкото и невероятно да звучи, от това не зависи коя от другите участнички харесвам или не.
Харесвам Айлин, много красиви очи има това момиче, направо омагьосващ поглед. Не харесвам чувството и за хумор, но пък като цяло ми изглежда незлоблива, мисля че не е лош човек, въпреки че сигурно и тя като всеки простосмъртен има някакви недостатъци.
И да, НЕ харесвам Валерия. Имаше няколко момента, които с натрупване за мен сочат натам, че има кофти характер. Всеки може неволно да засегне друг човек, обаче нея я хващам няколко пъти да се опитва да го направи съзнателно, с цел да нарани. Първото е простимо за мен, второто не. "Бонус" точки и давам за ударът с топка в гърба и споделения критерий за избор на приятелки - ама естествено, че е по красота, все пак ше се снима с тях рано или късно...

# 2 209
Виктор са го обявили на 03.08, а Евгени - на 04.08. Пак по това време да чакаме, според мен още не са избрали новият.

# 2 210
Не знам какво му харесвате на Кюрпанов, но аз не си падам по моделски тип красота. Не съм харесвала и Виктор. Остана ли някой от родните младоци, който не е във връзка?Или пак внос от чужбина ще има, непознати за широката българска публика?

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 16:20 от Морана

# 2 211
Кюрпанов имаше много силно участие във ВИП брадър и се класира втори след Станка Златева в техния сезон.
Но за Ергенът май е възрастен.
Възрастен, ама ще се налепят девойки.
Идвах да споделя, че на Гала в "На кафе" и е слабост и поне веднъж годишно ъпдейтва какво става с него.
Реших да потърся в нета накъде е сега и хоп- Кюрпанов преди 2 седмици гостувал при Гала 😁

# 2 212
Искам да повдигна друг въпрос и да попитам какво е вашето мнение?
Миналата година за периода 1.2-1.5 Виктор е гостувал в:
- Life.bg (писмено интервю, публикувано на 6 февруари)
- Шоуто на Цитиридис (18 февруари)
- Тази събота и неделя (19 февруари)
- Шоуто на Цитиридис (8 март)
- Търси се (17 април)

Евгени до момента има едно обявено, но неслучило се гостуване при Цитиридис. Какво се случва, това не може да е случайност? Намирам само едно интервю на негов ментор от деня преди старта на снимките. Абсолютно изключвам шанса да са решили да го пазят за след снимките. Виктор по това време течеше от чешмата.
Какво мислите?

# 2 213
Ммм, не е лош този Кюрпанов Blush
Прилича малко на Рич от "Дързост и красота" btw Simple Smile

- интервю за Life.bg (6 февруари)
- Търси се (17 април)

Евгени до момента има едно обявено, но неслучило се гостуване при Цитиридис. Какво се случва, това не може да е случайност? Намирам само едно интервю на негов ментор от деня преди старта на снимките. Абсолютно изключвам шанса да са решили да го пазят за след снимките. Виктор по това време течеше от чешмата.
Какво мислите?

Мисля че изживява narcissistic mortification и като му мине, ще се появи.

# 2 214
  • # супернатурална #
- Life.bg (писмено интервю, публикувано на 6 февруари)
- Търси се (17 април)

Какво мислите?

Може да е излязал по-хитър и да е договорил по-малко работа за същите пари. Или да е зает професионално (за тазлика от Виктор). А може наистина да има сватба и го го "пазят" за интереса, който ще се отприщи след обявяването.

# 2 215
  • София
Много е хубав Кюрпанов и аз го харесвам визуално и възпитан изглежда, но винаги съм си мислела че е гей.

# 2 216
Аз си мисля, че Евгени е разочарован от това, което вижда по телевизията. Предполагам, че доста неща са изрязани. Вижда ежедневни случки и разговори  в общуването между момичетата за които не е знаел.  Мисля, че е разочарован от това.
Много ми е интересно Евгени, Елена и Валерия какво преживяват сега, когато гледат какво се излъчва. Не искам да съм на тяхно място.

# 2 217
  • Разпиляна във въображението
Елена не си го слага на сърце. Оползотворява участието си максимално. Даже дружката си тика напред.

# 2 218
На мен ми изглежда, че Евгени няма да се появи никъде на интервю след финала. Просто ще се възползва от известността без да си създава дискомфорт. Най-много при Цитиридис, но не знам и там се съмнявам.

# 2 219
Евгени си е заключил и профила в инстаграм. Може народната “любов” да му е дошла в повече. 😀
А, всъщност отключен е вече, доскоро беше заключен.

Общи условия

Активация на акаунт