Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Уж чете школото, аз съм тази, дето много се не сеща.
Тони, установен проблем- ясна работа. Надявам се и аз да ти стана колежка по зъбобол. Звучи идиотски, но наистина се надявам да ме заболи, за да се изясни. Ако е от зъби. Подува ми се бузата, бавно и постепенно, а нищо не ме боли. Снимки, чене, синуси, кръв- нищо. ще ходя на някаква си фокална диагностика, дано нещо изскочи оттам. Че иначе....

# 91
Вампирче, не сънувах школото бе душата, сънувах и теста, седим двете и го зяпаме тоз лист, задачите не се виждаха, но оценката блестеше направо.
Па и дните обърках одеве, ся па се оказа и часовете, не било четвърти ами пети час. Таз мойта вика, днес не съ надявай, ха ся де, три дена не стигат ли за проверката.

Ради, лоша работа туй, като гледам, всичко си изследвала и снимала, да не е нещо на нервна почва. При теб още по - зле. Виж мойто е заради парадонтозата този път, ма как пък се нараних баш там дет не трябва, туй как му викат дет държи брадичката за венците, туй същото точно до зъба и венеца, тъй съм го съдрала, че едвам минава.
Виж ся, ако ша ходиш на вадене свиркай, идвам да ти правя компания, и кураж ще ти давам ако те е страх. Ама най - добре е да не стигаш до там.
Пожелавам ти да се разбере от какво те боли и подува, и час по - скоро да се оправи и туй.

Да добавя, по Мат. резултата е морковче, което е малко успокояващо, можеше и да е по - зле, пак объркала числа и знаци. Този тест им го дала да си го носят вкъщи. Този или другия четвъртък щяла да им даде тест върху уроците които са взели до сига на новия раздел. Дано там позакърпи нещата.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:41 от Тони🍀

# 92
  • София
Моят син хич не влиза в Админ+. Май само вайбър групите чете.
И аз не влизам в Админа. Оставила съм това на ММ.

За спорта имаме група в мединджъра (деца и родители). Ако се напише нещо важно разчита аз да прочета.

Ра, скенер правила ли си?
Аз се надух след вадене на корени. Стоматоложката ме прати на скенер (правих го в Нипроруда). Оказа се от синусите.

# 93

Ра, скенер правила ли си?

Да, нищо и там

# 94
  • София

Алергия?

# 95
Ради, а има ли вероятност нещо да те е полазило докато спиш.

Аз няма да забравя, как една сутрин се събуждаме с диването, и още не отворили очите, нейното хем червено, хем надуто като плондер, нито я болеше, нито я сърбеше. Но пък и до толкова се е надуло, че едвам и се виждаше.

Вдругиден ще е теста по Мат., ся ми заяви, че този път ще се представи добре, ще видим, щял да бъде мини тест. От всички осми класове, нито един не се е справил добре, като общ успех - е средно положението. Явно им е бил труден тоз раздел.
Одеве гледах един календар дето ми прати моята, тя пък го снимала, защото класната го закачила на стената, на него е отбелязала кои дни ще почиват, и двете класни по БЕЛ и Мат., та много интересен месец ни се очертава. Този месец имат 9 учебни дни със утре, а другия 18 дни. Като този месец, едната седмица ще имат само един учебен ден и то петък. Ммммм дааа, забавно ще е.

# 96
Отокът се развива бавно и постепенно в рамките на 1 мес. Worried
Родителска среща на 18.05, тогава е конгресът, явно брат й ще ходи.

# 97
  • София
Ра, не зная на кого ще ходиш на РС на 18.05, но не е зле на 11.05 да иде някой на РС на моята любимка. Вашият класен звъни, ако изпуснете РС.
При нас има драма с руския. Вие (Ра, Светлица, nells, белинда, the only one) какъв втори чужд избрахте?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:09 от Вампирче

# 98
  • Mars Hotel
Моята избра немски. Каква е драмата с руския?
Вампи, коя е твоята любимка?

# 99
Ради, лоша работа тогава. Тва цял месец си ужас. Аз пак да си повторя, може да е нещо на нервна почва, все пак си направи изследванията, не се знае откъде ще изкочи заека.
А за РС ще чакаме и ние новини, какво ли ще обсъждат, дано баткото ти предаде цялото инфо.

# 100
Имахме една онлайн родителска среща за 20 минути и това е. Така и не ги видях тези учители, с изключение на класната. А толкова ми се искаше!

Ра, дано по-бързо ти мине!

# 101
  • София
Моят син избра испански, но предполага, че няма да се събере група. Много малко деца са го избрали, разучил и другите класове. Повечето искали руски. Аз исках немски, но кой ме пита.

# 102
  • София
Светли, визирах дъщерята на Ра.
Моето дете избра руски. Но имало едно дете от А клас и две от В клас. Затова се притесняваше, че няма да се събере група. Но са му казали, че от природните науки се е събрала група. Да, ама на един клас от природните са им казали, че няма да се събере група.
А започването на нов език в девети клас си е стрес. Как се наваксват всичките тези години, в които другите деца са учили. Колкото и да се пише, че започвали отначало, на 15 минута вече са някъде из А2 и до края на месеца го покриват. А как се учи немски до ниво А2 за едно лято, направо не зная. Моето много трудно учи езици.
На 10.05 ще се разбере какво са решили.
The only one, на вас казали ли са ви, че не се събира група за испански? Поне да знаем за какво се борим.
Моето нали е едно такова бурсуче - некомуникабелно. Но не зная откъде е събрал информация за всички учители. Но го чух да пита брат си дали е вярно, че учителката по испански е толкова прекалено строга, колкото казват. А брат му отговори, че не можело да се опише с думи и да не се записва на испански. Та сега пред нас не стои дори възможността за испански. Ама не ми се плащат уроци по немски и след миналото лято да го загробя още едно да учи немски никак не ми се иска.

# 103
Вампирче, моят човек на първо желание сложи руски. Голяма част от класа са избрали руски.

# 104
  • София
Нищо още не са ни казали за испанския. Надявам се на РС да се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт