Гъбички и бебеправене

• 746
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, от няколко години имам проблеми с гъбичките, обиколила съм много генеколози, лекуваме се, изследвания всякакви включително фемифлор и в общи линий едно голямо нищо, гъбичките се връщат ако не всеки месец то през месец. Тъй като с мъжа ми решихме че вече ни е време за бебе , от началото на годината започнахме опити, само че бебето не става и тук вече започвам да се питам дали проблема не е в гъбичките, дали не пречат, иска ми се дами със същия проблем като мен да се включат и да ми кажат успели ли са да забременеят с гъбички или не. Коментари от рода на първо се излекувай и тн, не са ми от полза, опитах и не става, повече от година преди да почнеме с опитите се лекувах целенасочено и нищо. От този месец сме си взели лубрикант за зачеване, който би трябвало да създаде по благоприятна среда, но все пак ми се иска да чуя мненията на дами преминали през същото Simple Smile

# 1
Нямам такъв проблем, но имам приятелки, които са се оплаквали с години от гъбички (провеждано лечение, отстраняване за известен период и после пак, ходене при различни доктори). Имат си дечица, а специално при едната жена знам, че бебето е станало почти веднага при започване на опитите. Всичко си е до организъм според мен.

# 2
  • Най-сетне у дома
Здравейте,
гъбичките са симптом, не някаква мистерия. За жалост, гинеколозите масово ги лекуват, без да се интересуват от причините за появата им, които могат да включват специфично компрометиран имунитет, проблеми с кръвната захар, претоварване с мед и нарушения на съотношението мед - цинк... и какво ли още не. А причините за гъбичките вече могат да имат отношение към неслучването на бременност, макар и сами по себе си да не пречат на забременяването.

На колко години сте?

# 3
Здравейте,
гъбичките са симптом, не някаква мистерия. За жалост, гинеколозите масово ги лекуват, без да се интересуват от причините за появата им, които могат да включват специфично компрометиран имунитет, проблеми с кръвната захар, претоварване с мед и нарушения на съотношението мед - цинк... и какво ли още не. А причините за гъбичките вече могат да имат отношение към неслучването на бременност, макар и сами по себе си да не пречат на забременяването.

На колко години сте?
Проблема е че  сме изследвали всичко  с изключение на мед и цинк, това че може да окаже влияние за първи път чувам, всичко останало  ми е уж в норма  и причина не се намира, на 31 години съм.

# 4
Аз също имах гъбички, но веднага като намерих причината, която ги кара да се появяват отново и отново се излекувах. Гъбички може да получиш най-често от нещо, което използваш в ежедневието си, без да осъзнаваш, че може да ти вреди например мокри кърпи, конкретни презервативи, ароматизирани превръзки, сапун и мн. други подобни. Помисли какви продукти се допират до това място и ако намериш причинителя бързо ще се оправиш. Между другото съм чувала, че мъжът може да е преносител на гъбички без да знае или да има някакви синтоми. При мене лично беше от конкретна марка презервативи, може би от лубриканта. Тъкмо ги излекувам и пак се появят, но като намерих какво ги причинява спрях да го използвам и отново още един рунд с мазила и ги излекувах и вече около 5 г. нищо ми няма.

Общи условия

Активация на акаунт