jorjitoи нашия тати днес замина в командировка само че в Смолян така че една голяма
за теб от нас за Frizocrem сега ще почвам да му давам и мисля да започна с дозата за 5месеца около 150 г. мляко и после да я увеличаpopovaне се отчайва мила като ви гледам всичките какви сте ми слабички по снимките направо ме е срам да се покажа ама аз да ти кажа пак давам пример с Марти ама какво да се прави както и сега бях качила 25кг. отгоре (един Марти сега все едно си нося на гърба) правех какви ли не жестоки диети е не искаха да падат тези килограми и не искаха в момента в който Марти направи една годинка моя мъж го пратиха за един месец в София на курс по Английски в телекомуникациите и аз реши да мятам пак диетите и да си правя всеки ден коремни преси докато се прибере аз бях свалила 10кг. моя не можа да ме познае е последните 5кг. ми отнеха година ама това е друг въпрос та някъде бях чела а после и бях питала по компетентни от мен и ми казаха че в този период от една година организма трябва да си навакса защото бебчо все пак се е взимал от теб а това че някой момичета вече са отслабнали това си е пак въпрос на ген
лек ден за сега да си видя мъниците после ще видим
Ама то си е до метаболизъм май.

, но колкото си спомни изкуфелия ми мозък ще напиша това онова! 
, те да не се бъркат къде им не е работа!
Ей амън от знаещи и компетентни 

Ами ако има някой с по-рядка коса естествено че и детето може да е с такава! 
, доктора много му се изкефи, каза че е здрав и е добре и каза, че ако заведа детето на рентген ще ме бие! Ей толкова готин лекар отдавна не бях виждала! Каза да отидем като проходи без направление просто да го погледне пак!