Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 447
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Буркина Фасо
пак ще гледате кокошинката. Smiley

# 271
  • София
Значи да си продължавам да си гледам филма.

# 272
  • Велико Търново
Ако е следващия понеделник, да.

# 273
  • София
Васил и в следващия епизод продължава драмите и наистина май е ще е следващия изгонен.

# 274
Васил доста се сдуха, на никого няма да му е приятно да не го смятат за победител...дано да се мотивира и да се запази в играта.

Ветеранките ги бях забравила колко врещят ахаха мъжът от ветераните, не му запомних името, много спокоен и приятен

# 275
Ветеранките ги бях забравила колко врещят ахаха мъжът от ветераните, не му запомних името, много спокоен и приятен
Камен

# 276
  • София
Аз пък харесвам Валентина, много енергична, позитивна, кодошлийка, за нея няма невъзможни неща, малко обича да се налага, но това е нейният начин да бъде лидер. Хубаво е, че всички миналогодишни участници се развиват добре.
Васил никой не го вижда като победител, но това е почти същото като да ти сбъркат името с Иван Joy
Финал за Станислав и Виолета виждам аз.

# 277
Вече и аз виждам така нещата. Финал за Станислав-Виолета и победа за него. Натам ни насочват.

# 278
Аз още съм за Крис и Станислав финал. От няколко епизода всякаш се натяква че Станислав ще е победител 👀, НО да видим.

# 279
  • София
Hell's Kitchen (02.05.2023) - част 1 и 2

Сезон 5 Епизод 22

# 280
  • Другата България
Вече и аз виждам така нещата. Финал за Станислав-Виолета и победа за него. Натам ни насочват.
Така, така.
От началото почти го прогнозирах, толкова прозрачен сценарий тази година, че вестник да четеш през него.

# 281
Така е, още от начало ни го навряха Станислав в очите, а след като го съблякоха вече никакви съмнения нямах. Дали ще ни изненадат с туист или не им стига акъла за толкова? Simple Smile

# 282
В кое заведение в Поморие работи Виктория?

# 283
  • Другата България
Така е, още от начало ни го навряха Станислав в очите, а след като го съблякоха вече никакви съмнения нямах. Дали ще ни изненадат с туист или не им стига акъла за толкова? Simple Smile
И аз си го мислех, но за момента по-скоро не го вярвам.
В кое заведение в Поморие работи Виктория?
Kafe&bistro Traffic-Pomorie.

# 284
  • София
Забавен и позитивен епизод.
Винаги харесвам когато има по-малко скандали и повече готвене и техники. А на финала всички си изпълниха задачите и гостите хапнаха.
Харесаха ми и випаджиите от Голямото преследване. Ето такива хора искам да виждам, а не чалгари и джуки. Въпросите към шеф Ангелов бяха добри.
Станислав и Вили като гледат сега сезона нека се видят, че не са прави и че Кристиан нарочно се правеше на ударен в предния епизод и всичко бе тактика.
Захарчето е опасна, хаха. Някои хора продължават да я подценяват ама готви яко немската машина.
Камен с най-точната прогноза за това кой трябва да спечели сезона - Кристиан. Той и в миналия сезон имаше винаги най-точната преценка за нещата в кухнята. И между другото беше твърдо зад Валентина.
Васил е ясно, че ще си тръгне. Ще остане с титлата - последния син оцелял. В крайна сметка сините така и не станаха отбор и ще е напълно логично топ 3 да е червен. Станислав отиде при сините, но за мен си е червен.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:41 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт