Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 442
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм за Виолета, някак си Станислав ми е много фейк

# 286
  • София
След седмица 11

+
Кристиан

=/+
Виолета

=
Васил и Станислав

Махнах минуса на Станислав. Имаше силна седмица и не е чак толкова лошо момчето. В интерес на истината никой от топ 4 не ме дразни. Не е като миналия сезон на същия етап. Тогава имаше повече дразнители.
Кристиан обаче ми изпъква и за мен е най-добрия в този сезон. Играе играта, движи се като хищник в кухнята и знае най-много от всички останали.

# 287
  • София
Позитивен епизод с готвене,техники,стари участници-изобщо както подобава за кулинарно предаване.
Ясно е,че Васил ще гърми.От останалите -единствено Виолета така и не можах да харесам.
Предпочитам мъжки финал и победител Кристиан-играч си е,не може да му се отрече Simple Smile

# 288
  • София
Следващия кастинг трябва де са проведе във НАТФИЗ. Явно в това предаване не търсим готвачи, а артисти, които играят най-добре по предварително написан сценарий.

# 289
Следващия кастинг трябва де са проведе във НАТФИЗ. Явно в това предаване не търсим готвачи, а артисти, които играят най-добре по предварително написан сценарий.
Много е вярно написаното!

За финала, аз залагам на Станислав и Кристиан.
И победа за Станислав.
Но не знаем какво е написано в сценария...

# 290
  • София
Честно казано, не искам Кристиян за победител, а и той си има бизнес в чужбина. По-добре Станислав, защото има вече изграден и успешен бизнес в България ,а и парите ще останат в България.

# 291
Е , и Валя захарчето си имаше работа в Германия ,но спечели , ако беше Виктория нямаше да го приема. Тук колкото и да искам Крис да спечели, цял сезон ни натякват че Станислав ще е победител. Ако Крис изобщо не беше се появил определено Станислав беше и си е най-големият фаворит за печалбата.

# 292
Важното е, че всички разбраха какво представлява истинска кухня и готвене под напрежение.

# 293
Цитат на: AlPacino link=topic=1529536 date=16.03.2023
Като цяло съм съгласен с общата нагласа към сезона досега. Нямам такива познания, какви са били първите сезони като другите хора тука, понеже не съм ги гледал. По случайност почнах миналогодишния и ми хареса състезателния характер и си го изгледах целия. Та, тази година викам да гледам и този.

Това, което бие на очи веднага е изключително слабия каст на жени. Не ми се иска да вярвам, че от целия кастинг е имало само една единствена жена (Виолета) с добри познания за предаването... Най-вероятно това е причината продуцентите да обърнат формата от мъже-жени на млади-стари. Видяло се е, че не могат да съберат боеспособен женски отбор и са решили да го скрият зад млади-стари.

Напълно разбирам мнението на всички, защо Вероника, Клавдия, Цветка са все още в играта, докато хора като Теодор и Павлин си заминаха. И като човек изгледал тонове чужди продукции ще спомена, че никое шоу (телевизия), което не е директна елиминиция между участниците, няма да направи така, че в топ 12 да са 11 мъже и 1 жена. Може в България да не е толкова застъпено, но от ПиАр гледна точка това е бомба.

Аз съм убеден, че на Шеф Ангелов му е писнало от Вероника или Клавдия, ама ги държат, за да има що-годе баланс между половете. Не искам да знам спойлери, но от опит ги виждам нещата как ще се развият.

Приемаме, че топ 8 са черните куртки. Разбивката ще е 6-2 с Виолета и Цветомира. Виолета ще е в топ 4 накрая, едно, защото има умения и две, защото трябва да има жена на финала. А историята на Цветомира е класическа за такъв тип предавания - най-младият участник, без опит, който на пук успява да покаже израстване и да стигне критична точка в шоуто. А в този случай, стигането на черна куртка и телевизионен момент. Вече я подготвят с малки "покажи как се прави това" моменти. Изрисувано 6-8 място. Бих се изненадал сериозно ако я набутат по-нагоре.

При мъжете вече е доста по-непредвидимо. Имаме ясно изградена петица от фаворити - Асен, Иван, Васил, Кристиян и Станислав. Въпросът е кой от тях ще изгърми с шоковия фактор, ала Артур от миналата година. Участник изграждан като претендент за победата, който изненадващо се сгромолясва преди топ 8.

Няма да е Асен според мен. Твърде много време инвестират в него, а и изключвайки другите му проблеми, изглежда наистина има познания в кулинарията. Историята му ще е разделена на "преди и след мама", където вече ще покаже какво може и ще стигне до последните хора.

Другото нещо, което подготвят е дуела Кристиян - Станислав. Ще чакат да стигнат единичните битки, където да ги противопоставят един на друг. И остават Васил и Иван, които обаче най-малко се дънят от всички и не заслужават да отпаднат преди черните куртки.

Усещам как продуцентите ще направят мръсно на Васил и ще го вземат за изкупителна жертва. Човека е видно, че много добре знае да готви, но още от началото са го натиснали да се прави на арогантния тип, който се хвали за по-добър от останалите. Това се вижда от интервютата, в общото готвене не се натяга много, забелязал съм, че обикновено си върши спокойно нещата на станцията. Идеалния образ да отпадне изненадващо, защото е "надменен".

Айде и аз да се похваля, че разгадах сезона още преди месец и половина. Laughing

Само бай ти Васко не успях да нацеля, че ще остане докрая. Наистина си мислех, че ще го изгърмят към 10-11 място, заради избухливия му характер. Ама пък точно заради него сигурно и остана (освен, че и се справя прилично с готвенето). На него винаги може да разчитат продуцентите за "драчене" с някого.

Иван за мене си личеше, че е от топ готвачите в сезона и можеше да е на мястото на Васил сега. Ама той пък не е толкова интересен персонаж и затова го и махнаха.

Виолета надигна перчем спрямо началото на сезона, подобри си позицията в челната тройка вече. Няма да спечели, особено ако клюките, че е поставено лице се окажат верни. Като гледам развитието на сюжетите, за нея победа ще е да завърши пред Кристиан, така че може би ще е втора.

# 294
  • Sunshine state
Абе АлПачино, какви са тия цитати, какво е това чудо? 😂  Том първи от мнението ти.. 😁

# 295
Абе АлПачино, какви са тия цитати, какво е това чудо? 😂  Том първи от мнението ти.. 😁

С по 3-часови епизоди, трябва да се уплътни времето по някакъв начин. Laughing

# 296
  • Sunshine state
Оф, много тъпо взе да става, а уж лъм края трябва да в по-интересно. Не знам вече и аз какво да гледам, ни едно от тия риалитита не става. Rolling Eyes

# 297
  • София
Цветомира са я снимали във видеоклип, в който коментира бисерите си в предаването.

# 298
Особено златните правят предаването крайно непоносимо. Изприщвам се, като чуя бисерите на Роксана- много семпла женица.
Да дават финала и да се свършва, не виждам защо го протакат. Вече им се изчерпаха номерата, с които да накарат претендентите да се " подхлъзнат" и да ни направят шоуто.
Всичко е сеир. Жалко, че има хора, който се ловят на въдицата и мислят, че това поведение на участниците е истинско, неподправено и изразява характера им.

# 299
  • Варна
И Роксана като Цвети е в роля според мен. От нея се очаква да се държи като циганка и тя се справя добре. Както се оказа даже не знае цигански.
Жал ми е за Васил. Може да е рязък, но пък помага и не прави номера. Давали са го как без да го молят се втурва да показва кое какво е и как се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт