Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 440
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И Роксана като Цвети е в роля според мен. От нея се очаква да се държи като циганка и тя се справя добре. Както се оказа даже не знае цигански.
Жал ми е за Васил. Може да е рязък, но пък помага и не прави номера. Давали са го как без да го молят се втурва да показва кое какво е и как се ползва.
Ако по сценарии е определен някой да напусне, не мога да разбера защо непременно трябва да го подлагат на унижение, толкова ли е ограничен умствения капацитет на продуцентите. Направи по сценарии там някакъв гаф (както и двамата Васил и Кристиан „не се справиха“ с експумата) и готово. Какви бяха тия циркаджийски номера с мненията на ветераните, кой ще е победителя, ами и накрая ръката на Васил два пъти увисва неудобно, докато Камен се накани да си вземе довиждане с него.

Що се касае до Роксана, в реалния жимот е абсолютно различна от показаното в шоуто. Между другото и тя и брат ѝ имат изключителни артистични способности.

# 301
  • Буркина Фасо
носителка на черна куртка Smiley

https://www.facebook.com/100048050253588/videos/268311165723585

# 302
Ооох, мислех, че сме се отървали от Цветка и пак ни я навират. Писна ми вече от това момиче!

# 303
  • София
Ама златните се точат на голямата награда, гледам?

# 304
  • София
Ехоооо къде сте се изпокрили бе?

# 305
  • Пловдив
Ехоооо къде сте се изпокрили бе?
Гледаме,но лично на мен ми е скучен епизода.Според мен Васко ще си ходи днес.

# 306
  • София
Гледам, но голяма скука!

# 307
И аз. Скука. Вижда се, че всичко е нагласено. Ако действително Къци готви по-добре от Станислав - всичко е ясно. Ако е лъжа - какво гледаме? Цветка успя да ме отблъсне от това предаване. Рецитациите за жените и техните права също ми са много неприятни.

# 308
Още един глас от мене за Васил... колкото и да го харесвам. Wink
Не мога да не отбележа как Ангелов си затвори очите за кражбата на рускинята...

# 309
Роксана, ще си тръгне днес!

# 310
Голямо ухажване на рускинята.

# 311
  • София
Много държада получа рецептата на Къци за десерта. Grinning
Направо ти казвам бульон-десерт не съм ял още.

# 312
И Роксана като Цвети е в роля според мен. От нея се очаква да се държи като циганка и тя се справя добре. Както се оказа даже не знае цигански.
Жал ми е за Васил. Може да е рязък, но пък помага и не прави номера. Давали са го как без да го молят се втурва да показва кое какво е и как се ползва.
Ако по сценарии е определен някой да напусне, не мога да разбера защо непременно трябва да го подлагат на унижение, толкова ли е ограничен умствения капацитет на продуцентите. Направи по сценарии там някакъв гаф (както и двамата Васил и Кристиан „не се справиха“ с експумата) и готово. Какви бяха тия циркаджийски номера с мненията на ветераните, кой ще е победителя, ами и накрая ръката на Васил два пъти увисва неудобно, докато Камен се накани да си вземе довиждане с него.

Що се касае до Роксана, в реалния жимот е абсолютно различна от показаното в шоуто. Между другото и тя и брат ѝ имат изключителни артистични способности.

Роксана си е точно такава нагла и простовата,беше на интервю при Боби StarReporters,не знаеше че камерите са включени,и почна да мрънка,че не иска да говори с феновете си,и да и плащат.Опитва се да се прави на Софка,ама Софка е добра душа,при тази всичко е за кеш.Най гадното в нея е колко е нагла и груба,нищо женско и нежно няма.Защо от продукцията са избрали нямам представа.Както и Питонова,била е в Мастършеф,там само преписваше от другарчетата по чин,правеше мили очи,Силвена Роу и се смееше ,хитрушка само и повтаряше.От мастършеф нищо не е попила,и там важното е да се правят пари и последователи.Актьорската игра не е  добра,понякога е много очевидно,този сезон за мен лично е доста слаб.Ясно е че е сценарий,но да има нещо от тях поне малко.Цвети лично за мен е като кърлеж досадна,никога не ми е била забавна,доста банален образ.На половината българи им е това нивото,ракията,салатата,казват си “еее наше момиче врачанка”, да си прост,да не знаеш елементарни неща от обща култура,не ми е забавно.Чудих се да не е с забавено развитие,но половината българи си харесват селянията,затова я оставиха толкова дълго.Тя е нещо като водещият на “Семейни войни”,с неговите типични балкански тъпи шеги за жената,ракията,яденето,еми не 2023 е,измислете друго Нова ТВ 🤮

# 313
  • На брега на реката
Не се чудете на Роксана, тя е по две причини там. Едната е - да има шоу, а другата за да се спазят новите "световни" правила - да няма "расизъм".
По същата причина и Виктор беше в предаването. То освен кършене на китки, друго не видях!

Не мога да кажа кого харесвам, че всичко е режисура, но имам леки предпочитания към Виолета и Васил!

Искам да си търгне Роксана и да вземе със себе си, нахалната рускиня!

Шеф Ангелов, буквално изпростява в закачките си с Роксана и в друг сезон не съм чувала, толкова сексуални закачки!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 15:45 от Бубoлина

# 314
  • София
Аз не гледах, само ви чета. Нещо много нагласено ми идва и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт