Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 429
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
И аз не гледам вече, само чета темата.
Роксана е толкова ограничена и т.па, че е неприятна за гледане и слушане.
Кого изгониха вчера?

# 316
  • София
Кого изгониха вчера?
Нея..

# 317
# 318
Според анонса ще гонят двама - вероятно Васил и Кристиян.
Снощи нямаше ток, но май не съм изпуснала много. Чий десерт беше най- добър?

# 319
  • София
Според анонса ще гонят двама - вероятно Васил и Кристиян.
Снощи нямаше ток, но май не съм изпуснала много. Чий десерт беше най- добър?
Ще изгонят по един от черните и златните. В анонса дадоха 6 златни черпака.

# 320
  • София
Слава Богу, че изгони Роксана, едва я търпях! Толкова ограничена, проста, неграмотна и невъзпитана, Цвети втори номер, само че по-нахална. През цялата резервация гледаше неразбиращо със зяпнала уста, като дивак, попаднал сред цивилизацията. Определено не си направи услуга с това участие.
Рускинята и тя не може много, не знае нищо, но определено знае как да се презентира и покаже в благоприятна светлина, независимо че за това е пооткраднала, попреписала и прехвърлила вината на някого другиго преди това. По едно време дори ми се прииска Виктор да изгони Емо, за да им гледаме сеира на звездните, които изобщо не знаят какво правят. Щяха да са отбор за чудо и приказ - Роксана, Капитонова и Къци. Joy

# 321
  • София
А и снощи външният й вид беше потресаващ, мазна прорасла коса вързана на две опашки над ушите и 2 тона външна фдт мазилка...Grin
Въртиопашката днес ще си върти опашката около всички и най-вече около Станислав, ще ги черпи с уиски и ще им налива в устата..Ангелов ще я гледа със зяпнала уста и лигите ще му текат...

# 322
Станислав ми е отвратителен- злобна физиономия, набляга на голотията си.
Виолета малко по- малко, ама и тя не е за каквато се мисли...
Скрит текст:
Софиянката Виолета Стоянова се оказа първа дружка с помощник-шефката на Виктор Ангелов – Светлана Илиева, която коли и беси в кухнята, когато звездата отсъства. Двете са работили заедно в ресторант в центъра на София. В своята визитка в предаването Виолета описва професионалния си опит с работа в японски ресторант в Англия, в семеен хотел в Нидерландия и в ресторант за източноевропейска кухня в България. Фенове на шоуто я изловиха в близки връзки с една от най-влиятелните дами в предаването, а именно Светлана.

Емо не съм очаквала, че ще се изложи  Simple Smile
Съжалявам, че Васил и Кристиян се подлагат на това, като за последно.
Мачът е свирен, не че не го знаем, ама  Innocent 
Реклама на "най-посещаваният ресторант", на продукти, на ново меню... и на какво ли още не!
Ще е интересно довечера с Михалчев, но май само до там.

# 323
  • София
Аз нямам любимец за спечелване на формата. Станислав ми е много антипатичен. Нито го намирам за такъв красавец, за какъвто се мисли, нито самохвалството му отговаря на действителните му възможности чак толкова, нито ми харесва как странно говори, разчленявайки думите на срички. Виолета също не ми харесва, отблъскваща ми е с тази фиксация по Кристиан. Където седне, където стане, все за него говори, все с него се сравнява, все той й е най-черен, все се надява той да се провали.... Досадно е! А и щом е с връзки, с чиста съвест й лепвам още една черна точка.
Харесвах Кристиан в началото и исках той да спечели, обаче напоследък и той ме дразни. Започна да се държи някак странно, без хъс и без да си дава никакъв зор. Все едно не му пука и сякаш прави някакви глупости нарочно. Писна ли му, измори ли се, нямам представа, но е различен.
Васил пък обратно - не го харесвах изобщо от самото начало, но напоследък ми е симпатичен. Може би защото обра малко егото и самочувствието. Но мисля, че тази вечер е негов ред да си ходи.
От златните който и да си тръгне, все ще е късно. Само Емо има някаква представа какво прави там, останалите са като участващи по погрешка - хвани единия, удари другия.

# 324
  • София
Финалът наближава, а те ни тикат на преден план златните. Много странна концепция този сезон. Скучен епизод.
Но пък този тази вечер по всичко изглежда, че ще е интересен. А ще видим и мастър клас от Михалчев, което си е класика в жанра.

Радвам се, че изгониха неграмотната Роксана. Много късно даже.

Емо заслужава най-много да спечели купата (снощното меню бе негово, а и е с класа над Капитонова, Мира и Къци), а стоте бона да са за Кристиан.

Мира на топчетата ми напомни за ИВ. Тя загуба на игра на топчета няма, хаха.

Харесаха ми десертите, задачата и изпълненията. Браво на Станислав, Кристиан, Вили, Вики и Мира.

# 325
Не го следя и аз вече формата, много предвидим.

Станислав има умения, но ме изгуби да го бутат. Нещо като Реджеп явно са искали да покажат чрез него, но е много далеч от Бадев. Последния показваше самочувствие, но беше интересен и работеше да покаже какво може.

Виолета ми е симпатична като цяло, но неориентирана за годините си, не се заявява като Чилева и Валентина.

Васил и Кристиан си знаят сценария и зор вече няма за какво да си дават.

# 326
Сериозно ли мастърклас за златните с Михалчев?! Тези "%$№%№$" няма как да оценят какво им се поднася. Освен Емо.

# 327
Айде и това немлъкващо, самовлюбено Вики да се маха, че не мога и да я гледам, и слушам!

# 328
Кой взе златния черпак?

# 329
  • София
Ееее, Ангелов защо чупи толкова чинии?

Общи условия

Активация на акаунт