Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 421
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
То опитал не е равно на наяден, по скоро е  = на гладен Simple Smile
Потъва Хелса, толкова зле не е бил досега, поне не си спомням.

# 346
Много се чудя, всичката тази сготвена храна яде ли я някой? При златните на масичката някакви кроасани и бисквити, при куртките нещо скромно си забъркват, сандвичи се виждат. След мастер класа на шеф Михалчев останаха 5 чинии, влючвам и неговата, всяка с поне 20 бухтички с октопод, забравих японското име, къде отива всичко това, надявам се не го хвърлят.

# 347
  • софия
Преди няколко дни ми попадна видео от момиче присъстващо в ресторанта по време на резервация. В него сподели, че това което са й сервирали нямало нищо общо с това което ни показват и че гостите всъщност ядат кебапчета след края на снимките. Дори се виждаше табела над паса, на която пишеше "кебапчета".
Така че остава въпроса, къде отива цялата сготвена храна?!

# 348
Е, нали не се справяха с поръчките и ги понижиха в кебапчийница. Като вместо от менюто, сервираха кебапчета с пържени картофи, като наказание, че не се справят.

# 349
  • софия
Това съм го проспала, но така или иначе не съм чула някой да си е тръгнал нахранен.

# 350
Сутринта гледах Васил при Гала, хареса ми как  се държа.
Каза, че се е подготвял за предаването с готвене и трениране вкъщи по рецепти, клипчета, изгледал предишни сезони, репетирал ситуации.
До тук добре, Но, обадил се/свързал се с Андре Токев с молба да чиракува в ресторанта му и да се учи. И Токев приветствал идеята му. Тук нещо ми светва лампата и случайностите свършват, последния ми изглежда обран педант и току така да допусне някой да се пречка и занимават с него в професионална кухня без да се познават или го е помолил близък до него...
Цалото му начинание да участва, споделяйки по заобиколен начин, плановете си, сегашна дейност е проста - лична популярност и  на бъдещи му  проекти

# 351
Това съм го проспала, но така или иначе не съм чула някой да си е тръгнал нахранен.
Е все пак там не е червеният кръст да ги хранят  безплатно. За всички е ясно че е предаване  и всичко е сценарий,та наистина не виждам какво има да се чудим

# 352
  • София
Изгледах го, и той е бил там за реклама.

# 353
  • София
Значи този Станислав е такъв самовлюбен гьон, отвратена съм! Как се хвърли да прегръща от радост Васил като получи последния черпак. Ми вкарай малко акъл, ръб такъв - човекът в този момент отпада, едва ли му е много драго, че да трябва и да ти се радва. Уж си бяха партия с Васко, а сто пъти изпуфтя с облекчение, че остава, зерО /по Нешка от един друг формат/ такт. Никой друг не си позволи да реагира толкова неуважително.
И тези суперлативи за Капитонова.... Колкото и да я възхвалява Виктор, няма да измие по никакъв начин срама от поведението й в Ергенът. В моите очи поне не може вече да излъска имидж, каквото и да направи. Фейк персонаж отвсякъде, направо се чудя как й се получават нещата досега - завършила Американския университет, а не знае английски, уж любител-готвач и стигна доста напред в МШ, а сама е казвала, че не може да готви и демонстрира повече от скромни познания по темата....
За Кристиан и Емо съм, въпреки че като гледам анонса за следващия епизод, Крис ще е "чао".

# 354
На Капитонова ѝ готвят ястията су шефовете, тя е за атракция. Мярна се Светла в един от епизодите, белеше , режеше нещо със златните.

# 355
  • Буркина Фасо
На Капитонова ѝ готвят ястията су шефовете, тя е за атракция. Мярна се Светла в един от епизодите, белеше , режеше нещо със златните.
и на тая , и на кокошото дупе им готвят чираците. какви са тия су, му шефове ? - чираци са им. Simple Smile

# 356
  • София
Златните на Мастърс клас при Михалчев и то за нещо традиционно японско. Кой гений реши това?
Похабен потенциал е това. Нали уж черните куртки трябва да се учат? Тц тц тц.

Станислав дори не искам да го коментирам вече. Перник няма да излезе никога от него.
''Върха'' на епизода обаче бяха хвалбите които Ангелов изстреля по адрес на Капитонова... Но хитруша е тя, усети накъде духа вятъра и не могат да я отделят от Станислав сега.

Какво да му коментирам повече на епизода...
Успешна резервация, браво на всички, ама след това осраха пейзажа с тези бутаници на някои участници.

След седмица 12 и Финални прогнози

+
Кристиан / Емо

= / +
Мирослава

=
Виолета

= / -
Станислав / Капитонова

Златната купа ще е за Емо. В краен случай за Мирослава.
100-те бона уви ще са за пернишкия бек след такъв едит е ясно.Тупаревци са най-предвидимите продуценти в България. Кои ще са на финал? Ами аз си държа на старата ми прогноза още от началото, че на финала ще са Кристиан и Станислав. Целия сторилайн води натам. Инат съм, макар да виждам как Виолета е с протекциите на Светла и напоследък шеф само я хвали и изтъква.
При златните задължително Питона трябва да отпадне, ще е скандално да е на финал, ако изобщо има такъв при златните. Но последните двама трябва да са Емо на 1 място и Мира на 2 място.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:37 от Diavolo

# 357
Аз се надявам на финал Станислав и Виолета, Кристиян така и не успях да го харесам. Не че Станислав го харесвам де и ако стане така ще стискам палци за Вили Grinning от друга страна не вярвам и тази година да направят жена победител,още повече че отдавна изтече информация че е близка на Светла. Май  както и да го гледам изобщо няма да съм доволна който и да спечели. Каста тази година беше под всякаква критика и от всички сезони досега за първи път нямам фаворит

# 358
И аз се чудя какво се случва с храната, която готвят. И тази в кухнята, и тази в караваните. Някой по-напред писа, че я изхвърлят, което няма да ме изненада. Имам и усещането, че понякога нарочно шеф не опитва чиниите, а само на външен вид ги гледа колко са добре. А други нарочно ги отваря и вижда вътре сурово ли е, не е ли.

И все пак забелязах как Роксана си хапва ризотото с ориз басмати. Grinning
Скрит текст:

# 359
Ами няма как да харесам реалити, в което ей така се хвърля храна. Добре сготвена , скъпа и качествена, ако и брандовете да им спонсорират предаването. Какво, например се случи с огромните октоподи, от които отрязоха едно единствено пипалце? Ако искат да им гледаме реалититата, за което вече съм скептична дали да го правя,  моля да кажат, къде отиват сготвените ястия? Хайде , не сме толкова богати да хвърляме чинии, срамота и да изсипваме сготвени продукти. Тотално разочарование е Хелс Китчън.

Общи условия

Активация на акаунт