Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 414
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Екипът ги изяждал,  според Ангелов. Което не било съвършено отива в коша.

https://-spam093-/liubopitni/shef-angelov-razkri-koy-izyazhda-iz … an-vizh-tuk/57766

Това изхвърляне на храна  отбъскава много хора.

# 361
Голям яд ме яде заради огромното количество храна, която се похабява Sad.
От началото имам силни симпатии към Виолета и бих се радвала, ако тя спечели.

# 362
Аз пък Виолета не я харесвам. Щом е връзкарка със Светла са готвили , не благодаря. Предпочитам Крис който е в пъти по-добър от нея.

# 363
  • Sunshine state
И аз не я харесвам. Държи се угоднически, а си личи, че е слабохарактерна и безлична.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 04:30 от Pupitka

# 364
Станислав дори не искам да го коментирам вече. Перник няма да излезе никога от него.

Всъщност е от Ямбол (диалекта също го издава). В последствие се е преместил в Перник. Не с лошо за перничани.

# 365
Наистина ли някой смята, че това мякане е присъщо за Перник?

Кристиан е по-дразнещ, защото е двуличен, доказа, че не умее да работи в екип. Дори това с рибата да е било сценарии, то много други неща не бяха. Той е мазен и двуличен, едно говори, друго прави. Игра, игра, ама като си мизерна душа то се вижда.
Бих предпочела Станислав да спечели пред Кристиан.

Много ми е странно, че Кристиан май няма никакви социални мрежи (публични). Намерихте ли го в инста?

# 366
Защо да е странно? Не на всички животът им е в мрежите, някои са готвачи Simple Smile От останалите само Кристиян е в кондиция, как да не им прави номера на тези некадърници с претенции, че и на продукцията. Simple Smile

# 367
  • София
Наистина ли някой смята, че това мякане е присъщо за Перник?

Кристиан е по-дразнещ, защото е двуличен, доказа, че не умее да работи в екип. Дори това с рибата да е било сценарии, то много други неща не бяха. Той е мазен и двуличен, едно говори, друго прави. Игра, игра, ама като си мизерна душа то се вижда.
Бих предпочела Станислав да спечели пред Кристиан.

Много ми е странно, че Кристиан май няма никакви социални мрежи (публични). Намерихте ли го в инста?

Перничани се познават по Л-то, те казват уъ.Имам леля и братовчеди там. А по мъж имам роднини и по ямболско.И аз предпочитам Станислав, той е сладкар, всичко друго учи в хелса.Кристиян колкото и добре да готви, ми темерут ми е, и да не кажа много, но си има нещо подло в него. Виолетката цял сезон не се чуваше, не се виждаше и изведнъж става смела и изпъква, не на мене тия.

# 368
Само Кристиян ми се вижда нормален на мене, готви си човека и се държи културно,  опитите за сценарни интрига и съперничество са толкова насилени, че въобще не ги възприемам като реални.
Освен дивотията на Станислав не ми допаднаха и пошлите им закачки с момата Капитонова.

# 369
Защо да е странно? Не на всички животът им е в мрежите, някои са готвачи Simple Smile От останалите само Кристиян е в кондиция, как да не им прави номера на тези некадърници с претенции, че и на продукцията. Simple Smile

Разбира се, че е странно да няма СМ, все пак в такива формати, дори да не спечелиш, получаваш известност. Повечето хора опитват да я използват.

# 370

https://www.instagram.com/chriskalev/

# 371

https://www.instagram.com/chriskalev/

Благодаря, много странно, че акаунта е private.

# 372
  • Sunshine state
Капитонова ми е най-дразнеща от звездния отбор - много си вдигна акциите нещо, четкат я каква принцеса била и стана мега нагла и арогантна. Набоцкала се е яко с ботокс, няма никакво изражение, на Емо тръгнала дметка да търси, че не й помагал. Никой пък на нея не й е длъжен.

# 373
  • софия
На Капитонова следващата роля трябва да е в някой филм. Добра актриса е, хитра, манипулативна и нагаждаща се.
Аз съм за Кристиан, но и Станислав да спечели пак ще съм ок.

# 374
  • Sunshine state
Пред който й мине номерът, мен не може да залъже. 😈
И аз искам Кристиан или Станислав, повече Крис. Само да не е Виолета.

Общи условия

Активация на акаунт