Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 412
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На мен пък ми е все тая кой ше е победителя. Аз пети сезон в това предаване гледам само сценарии и абсолютно нищо състезателно в него няма, че да говорим за победител.

# 376
  • София
И на мен никой не ми допада, но първите два сезона бяха добри и не си личеше сценария.

# 377
  • София
И на мен никой не ми допада, но първите два сезона бяха добри и не си личеше сценария.
Затова едни поширани яйца и една леща два сезона по три четири седмици не можеха да ги улучат. Grinning Ама то щото ги гледахме за първи пъти и още не бяхме им научили номерата.

# 378
  • София
Никой ли не гледа готвенето по семейни двойки? Предполагам, че Виолета ще спечели, мъжът е готвач.

# 379
  • Велико Търново
Хахах, аз досега търсих темата, помислих, че съм я "загубила".

Гледам ги, но повече се вълнувах като влизаха половинките им. Представянето на чиниите им вече не ми е интересно.

# 380
  • Пловдив
Никой ли не гледа готвенето по семейни двойки? Предполагам, че Виолета ще спечели, мъжът е готвач.
Аааа гледам с интерес.

# 381
Кристиян са толкова сладки❤️Този човек показа истински чувства😊

# 382
Мъжът на Виолета участвал ли в в някое предаване или се бъркам,струва му се ,че съм го гледала някъде?

# 383
  • София
Миналата година Валя ли победи в това състезание?И после победи и в предаването.Дали и с Виолета не ни подсказват същото?

# 384
Вили била ютубърка

# 385
  • Другата България
Никакъв шанс няма Виолета да победи.
С тези двама алфа мъжкари....следвай сценария, върви досега точно по прогнозите ни.

# 386
Тримата "млади" с черните куртки са ми много хубави един до друг.

# 387
  • Велико Търново
Мдааа... Виолета са ни я представили не с фамилията на мъжа ѝ. Определено обаче ЮТуб профилът ѝ показва, че има понатрупан влогърски опит - https://www.youtube.com/@violetaburele4616/videos

# 388
  • София
Ееее, колко прозира нагласацията, Виктория финалист пред Емо, пълни глупости.

# 389
  • Пловдив
Ееее дано само да не изгони Емо а в същото време да остане Мира и Виктория

Общи условия

Активация на акаунт