Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 54 906
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
На кой казвате Мишлена?

Богомил рано отпадна, може да не са го викали. Беше ми много симпатичен. Странно, че Иван го нямаше.

# 556
Я шефа гласувал за Мира.
Ама май е наредил на другите за кой да гласуват
Очаквайте Капитонова във ИВ,, Фермата и заедно с ерген Виктор е Един за друг.
А в България търси талант ще покаже "Как се печели риалити формат"
🤣😀🤣
 Много точен коментар,макар ситуацията да е комична.
Отвратително е когато де бутат така нагло някой участници. Менюто на Мира беше мнаго по трудно за изпълнение ,и със сигурност по вкусно .Десертът й беше много оригинално поднесен на типично българско ястие.

# 557
Кристиан може и отдавна да е осъзнал в какъв театър е попаднал и да има кураж да постъпи както други ги е страх.

Мира с агнешкото, нали Ангелов каза, че се очаква от звездите да готвят не по правила, а както те усещат храната. Накрая Никола и Светла запяха в хор, че котлета е пресготвен, трябвало алангле, да, по правило трябва, но по вкуса на българина дали е така.
Трябваше и Мира да се чупи от финала.

# 558
Много интересно как всичко мина по мед и масло, особено с участници, на които шеф Ангелов мяташе касероли и мажеше със сосове...
Ахахах даа и мен това ме дразни във финалите на кулинарни предавания...правят го така, за да бъде избора "много труден"

# 559
  • София
Много интересно как всичко мина по мед и масло, особено с участници, на които шеф Ангелов мяташе касероли и мажеше със сосове...
Трябва да покаже колко са научили и как са израснали професионално в кухнята на Ангелов.

# 560
  • Пловдив
Честито на победителя Станислав заслужил не заслужил това е решението.
Да му е честита наградата и да си е ползва със здраве.
Беше ми приятно и уютно в темата почти 99.9% бяхме на едно мнение.

# 561
  • Буркина Фасо
Станислав

# 562
  • София
За Виолета бях сигурна, че ще отиде на финал..още в началото на предаването го предрекох..
За Станислав се изписа отдавна и всички знаехме..
Ами браво, да му е честита!

# 563
Бях за него днес, така че нямам оплаквания 😁

# 564
А защо всички реват? Лук ли са белили?

# 565
А изненада. Dizzy Face Stuck Out Tongue
Еми това е. Благодаря на всички за темата. Heart
Ще се "видим" пак.

# 566
Нищо неочаквано не се случи. И аз подкрепях Станислав, добро представяне имаше 😇

# 567
Втора поредна изненада за вечерта Simple Smile

Благодаря за приятната компания в темата. До нови срещи Simple Smile

# 568
Айде Перник празнува имаше заря в момента когато Ангелов каза Станислав, но не видях в коя част на града беше.

# 569
  • София
Ох, не съм в ред, вместо да се разплача със всички от радост, аз се разсмях. Със здраве да си ги ползва и  да ги вложи с ум!

Общи условия

Активация на акаунт