Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 071
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Когато търчаха до общежитието да си избират продукти, Кристиан метна рибата под масата и това остана почти неотразено в епизода. Стори ми се не много редно и изразих мнението си тук, но повечето го оправдаха със сценария. Е, имала си крушката опашка, както се видя...

Аз не мога да повярвам, че има хора, които изобщо защитават Кристиан. Подмолен, абсолютна мишка, толкова неприятен за гледане с тая подмолна усмивчица.... Направо ужас колко далеч стигна, трябваше отдавна да го е махнал Ангелов.

Абсолютно. А и реално е по-добре да го няма, отколкото да издава гадна храна и да саботира в кухнята!

# 541
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Скрит текст:
Крис трябваше да е на финал, не може само заради едно суши да са го изгонят, ако сега не готви е един вид наказание че не е на финал, браво на него.

Крис нямаше място на финала той е подмолник и си личи
не биваше да го виждаме и днеска
на негово място трябваше да е Павлин

Този дори не си го спомням кой беше.

добре здраве да е той е Американец и е далеч по-приятен от Кристиан

# 542
Павлин ревльото ли беше?
Асенката с новата прическа е чак симпатичен Simple Smile

Е, хайде сега, не можете да повярвате. Различни хора, различни предпочитания, различни разбирания.
И на мен ми трудно да повярвам, че има хора, които предпочитат захаросания Станислав, който гледа като биче като чака да чуе дали продъжлава напред и е бутан яко от самото начало, но ето - има такива хора.

# 543
Ааа, този с бургерите! Мда, добър беше, ама чужденците ги изпидуркаха рано-рано.

П.П. На мен Станислав ми е адски неприятен.

# 544
  • Велико Търново
Да де, ама като издава гадна храна, не само ще вреди на Станислав, но и на себе си. Защото вече номерът със стратегията няма как да мине. И така... по-добре да е ял гъби...

# 545
  • София
Та къде има тайландски ресторант в София, че изобщо  не съм в час с ресторантите.

# 546
Та къде има тайландски ресторант в София, че изобщо  не съм в час с ресторантите.

В гугъл излиза Роял Тай на Славянска, не го знам.

# 547
тогава да не бяха връщали Крис , а на негово място оня Мишлена или Богомил да е беше дошъл

# 548
Кристиян се издъни и злепостави сам, но пък евала, че не отиде да саботира, а само симулира.

# 549
Станислав се мята и подскача кат Тарзан по кухнята.

# 550
  • Велико Търново
Кристиан каза, че са ходили на тайландски ресторант ли?

# 551
  • София
Сериозно ли Ангелов не знаел кой е победител, след като цял сезон с всичко показват,че ще е  Станислав.

# 552
тогава да не бяха връщали Крис , а на негово място оня Мишлена или Богомил да е беше дошъл

Не всички са успели да дойдат. На Мишлена са му канселирали полета, например. Като си разпознаваем и хората вече знаят какво се случва с теб Simple Smile

# 553
Сто процента ще е Станислав!

# 554
  • На Изток от Рая
Много интересно как всичко мина по мед и масло, особено с участници, на които шеф Ангелов мяташе касероли и мажеше със сосове...

Общи условия

Активация на акаунт