Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 072
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Значии нвкои от вече изгонените не участват днес, примерно Иван. А Кристиан саботира нарочно явно… еми отначало не го харесвам и то има защо. Радвам се, че отпадна преди финала. Готов е да прецака всеки!

# 526
Е какво да преглъща - финалът беше предизвестен отдавна. Ако наистина това е неговият начин да покаже, че не е съгласен, браво. Ако пък е поредния опит на продукцията да внесе малко драма, много тъпо.

Мира вчера и днес също показа недвусмислено мнението си за звездния финал.

# 527
  • На Изток от Рая
Може и наистина да е саботаж от негова страна, защото можеше и да откаже да участва във финала.
а договора ... Smiley
Ял е гъби човекът, майната му на договора... 🙂

# 528
  • Варна
оххх и пак с тая Цветомира ни занимават, няма отърване

# 529
  • София
Искал само да си лежи човека, ми нека си лежи...Той се натровил, но на приятелката му нямало нищо.Аз се учудих ,че Станислав избра Кристиян.

# 530
Крис трябваше да е на финал, не може само заради едно суши да са го изгонят, ако сега не готви е един вид наказание че не е на финал, браво на него.

# 531
Искал само да си лежи човека, ми нека си лежи...Той се натровил, но на приятелката му нямало нищо.Аз се учудих ,че Станислав избра Кристиян.
Ял е повече от приятелката му.
Нарочно ги е ял гадината
JoyJoy

# 532
  • София
Ако пък е поредния опит на продукцията да внесе малко драма, много тъпо.

За мен е това Wink  И това е за да изпъкне още повече Станислав, колко е спокоен, уверен, как не го обвинява и е ларж.. Абсолютна постановка..

# 533
  • Велико Търново
Когато търчаха до общежитието да си избират продукти, Кристиан метна рибата под масата и това остана почти неотразено в епизода. Стори ми се не много редно и изразих мнението си тук, но повечето го оправдаха със сценария. Е, имала си крушката опашка, както се видя...

# 534
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Крис трябваше да е на финал, не може само заради едно суши да са го изгонят, ако сега не готви е един вид наказание че не е на финал, браво на него.

Крис нямаше място на финала той е подмолник и си личи
не биваше да го виждаме и днеска
на негово място трябваше да е Павлин

# 535
Ако пък е поредния опит на продукцията да внесе малко драма, много тъпо.

За мен е това Wink  И това е за да изпъкне още повече Станислав, колко е спокоен, уверен, как не го обвинява и е ларж.. Абсолютна постановка..
Нали? Да блесне още повече Аполон Simple Smile

# 536
  • Пловдив
Аууу Асенката имал приятелка била от Берковица ама живеела в Бургас и си идвала от време на време.

# 537
Скрит текст:

Крис нямаше място на финала той е подмолник и си личи
не биваше да го виждаме и днеска
на негово място трябваше да е Павлин

Този дори не си го спомням кой беше.

# 538
Когато търчаха до общежитието да си избират продукти, Кристиан метна рибата под масата и това остана почти неотразено в епизода. Стори ми се не много редно и изразих мнението си тук, но повечето го оправдаха със сценария. Е, имала си крушката опашка, както се видя...

Аз не мога да повярвам, че има хора, които изобщо защитават Кристиан. Подмолен, абсолютна мишка, толкова неприятен за гледане с тая подмолна усмивчица.... Направо ужас колко далеч стигна, трябваше отдавна да го е махнал Ангелов.

# 539
  • На Изток от Рая
Малко реклама на предаването - колко известен, успешен, разпознаваем и всичко най - най - след като си участвал

Общи условия

Активация на акаунт