Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
Iv-vel, Angel Nova е малинов. Много силен и траен на Заг, вчера в жегите цял ден го усещам и по едно време направо ми призля от него. За мен е хубав, но вече в жега не бих го носила.

# 511
Здравейте!
Следя темата от много време и се надявам да ми отговорите на въпроса. Simple Smile
Знаете ли дали Мартинез ще имат ново зареждане на 304 Baccarat rouge, тъй като от известно време е изчерпан, а ми е любим?
Забелязала съм, че не попълват повече изчерпани парфюми при тях (в магазина в Русе и на сайта).

# 512
Има ли някой, който да има лоши отзиви от DIVAIN. Да не му е харесал някой аромат или да не са го докарали хич като оригинала?

# 513
до колкото познавам оригиналите - всичко е било наред

# 514
  • BG-DE
DIVAIN като близост с аромата ги докарват то откъм трайност куцат.

# 515
  • Варна
Здравейте!
Следя темата от много време и се надявам да ми отговорите на въпроса. Simple Smile
Знаете ли дали Мартинез ще имат ново зареждане на 304 Baccarat rouge, тъй като от известно време е изчерпан, а ми е любим?
Забелязала съм, че не попълват повече изчерпани парфюми при тях (в магазина в Русе и на сайта).
И аз съм със същото наблюдение, че не подновяват изчепрани наличности.
Бях във фабриката им по работа преди около 3 години и се срещнах със собственика им. Той твърдеше, че те сами си създавали ароматите, но е факт, че хитови аромати не се връщат отново за продажба.
Поне BR540 се предлага от почти всеки друг и може да се открие много добро копие. Аз лично ползвам ЗАГ, мисля че и РЕФАН беше добър по спомен.

# 516
Благодаря за отговора! Simple Smile
Имам и на Рефан наливен с двойно количество капки, хубав е, да, но този на Мартинез за мен има много по-йодно и бинтово начало, което ме грабна първоначално при пробване.

# 517
Има ли някой, който да има лоши отзиви от DIVAIN. Да не му е харесал някой аромат или да не са го докарали хич като оригинала?
Дивайн ги докарват много добре като аромат. Не всички са чак толкова трайни, но при това количество си струва, подновяват се. Мен ме е яд за черешката на Том Форд, която така и не получих. Бях описала случая- два пъти подред поръчани три парфюма и дошъл само един. Първия път ми пратиха наново двата, втория ми върнаха парите и сега не смея да поръчам пак. А ми се искаше точно тази черешка, за която бубанка писа, че е много трайна и която много харесвам.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 12:19 от *Emia*

# 518
  • BG-DE
Кой е номерът на тази черешка?

# 519
# 520
  • BG-DE
Много благодаря 🌹 а понеже не познавам оригинала, тя дали става за лятото? Носи ми се нещо тръпчиво плодово, но не знам какво 🤔

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 15:08 от Menerva

# 521
Хаха добре, значи ще поръчам от DIVAIN

# 522
Черешката е по-скоро за есен- зима. За лятото- нещо по-плодово или цветно.

# 523
  • BG-DE
Значи отпада, чудя се какво да е това тръпчиво и плодово/цветно нещо 🤔 Взех си Ейнджъл Нова (оригинала) но нещо не ме радва ☹️ Някакви идеи за нещо свежо, лятно 🤔

# 524
Дадох без да искам грешен линк. Номерът е 784 на Дивайн, Wind flowers Creed.

Този е много хубав, свеж, леко горчив и много въздушен и ефирен. Преди време бях писала за него макар че никак не ме бива по описанията. Не познавам оригинала, но и нямам любопитство към него. Дивайн са свършили добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт