Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 925
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
Минавам само да кажа, че Лайт Блу на Аристе е чудесен!
И траен също така.

# 526
  • София
Пробвах Q на D&G в Рефан. Първите 5 минути е умопомрачителен, в лошия смисъл на думата. Мирише ми на болница и още нещо, но после става страхотен. Два часа му се любувах и бях решила да си го взема след няколко дни, нооо на финала се превръща в абсолютна гадост. Изгнило с мръсни дрехи. Много жалко! Confused

# 527
  • BG-DE
Поръчах от немския Дивайн Уоманити, че оригинала ми е на привършване, а имаше добри отзиви в сайта за него и един Bleu на Шанел 😊 Сега се моля 👃 да пристигнат и двата, че явно има проблем когато се поръча повече от една бройка ☹️

# 528
  • Burgas, Bulgaria
Случайно попаднах в някоя от темите назад, че D&P имали Megamare на Orto Parisi и ми е любопитно някой тествал ли е, имал ли е, носил ли е 🙃.
Според мен, този на D@P не е добра имитация на Megamare, ако Ви попадне или имате път към Одрин потърсете имитацията на Muscent - невероятно добър аналог е, струва 550 tl и е от ексклузивната серия под номер C 001, Flowers Hibiscus

# 529
  • София
Нямам плануван Одрин скоро, но отивам да търся по разни групи съдействие. Много ми е влязла мухата за това Мегамаре. Стискайте палци да намеря как да си поръчам малко Мусцентчета 🙃.

# 530
Аз съвсем ни в клин, ни в ръкав да попитам за мнения за Black orchid и Velvet orchid кой е за предпочитане и от къде като имитация? 😁

# 531
  • Sofia
Мегамаре имат Дивайн, номер 765.
На мен преди около седмица ми дойде последната поръчка. Всичките 3 парфюма, мострите им, бонбоните и шарени стикери.
Аз от преди това имам да споделям.
Santal 33 - Le Labo - този го поръчах, защото постоянно ме преследваха разни статии за него. Страхотен аромат, но отиде подарък за приятелка. Много присъствен, дамски аромат. Сандалово дърво и подправки, кожата някак си му придава скъпарска, луксозна нотка. Приятелката ми вече заяви да й поръчам още един. За мен ще взема също.
Уоманити - отличен и траен, но счупих шишето.
Angel - Tierry Mugler - без забележки, отличен и траен.
Don't need a prince to be a princes - Kilian - за парите си става, но не е нещо уау. Прилича ми на по-малко сладка версия на Love don't be shy
Liquid illusion - Juliet has a gun - пудрен, пролетен, но няма нищо общо с други пудрени аромати. Синтетичен, специфичен. Оприличават го на аромат на червило. Траен, както и другия, който имам на марката - Metal Chipre. Зад ароматите стои Каркеджян, та можете да добиете идея за какво става въпрос.
Phantomas - Nasomato. Някой беше писал, че усеща пъпеш и затова се засилих, няма пъпеш при мен, но е много хубав дървесен аромат с леки плодови нотки. Остава за есента. Много траен
Wild Cherry - Mancera - траен, захаросани череши с леки свежи нотки и ванилия. Не ми е топ аромат, не е нито пролетен, нито летен, но зимата ще го разносвам повече.
717 - Blossom Olimpea - Paco Rabane - не е точно моя аромат, рози, плодове, свеж, пролетен. Средно траен. Една приятелка го усети, докато си бях пръснала от мострата, влюби се и го отнесе. Много се забавлявах, докато го разшифрирам този аромат. Paco Rabane i Carolina Herrera са скрити в сайта на Дивайн и вече могат да се намерят само като се търсят по съставките. Да, ама аз като ги вкарах и фрагрантика каза, че този парфюм още не е измислен. Писах им във ФБ, не казват, накрая ми го написаха наобратно 🤣🤣🤣
793 е Good girl blush CH - не съм го поръчвала.
Ani - Nishan - този парфюм е топ. За един ден обра много комплименти. Не е за сега, есен ,зима. Свежите нотки бързо отшумяха и остава една ванилия, шоколад, ама не сладникаво, защото се усещат и подправките. Уникален, траен, за мен по-скоро дамски. Не знаех какво да очаквам, но е абсолютна любов от пръв поглед.
Q - Dolce Gabbanna - първия тест - провал, втория - малко по-добре, но много цитрус и листа,нищо интересно и средна трайност. Ще ми дам обаче още един шанс, защото установих, че мострите на някои парфюми доста се променят, като поотлежат. Така преди време върнах Philosykos, после подуших пак мострата и вече не можех без него, та пак го поръчах.
Q

# 532
На мен пък точно началото ми харесва на Q.
Получих проби от него и Good Girl Blush Carolina Herrera от Дивайн (леле как се точих на оригинала на тоя Блъш...надявах се да е различен от първообраза но,пак тая ужасна натрапчива миризма...
Да се върна на Q-то.
За моя нос парфюмчето е свежо,плодово-цитрусов,сапунен аромат.Наистина,в началото има една ацетонова нотка,но тя отшумява много бързо.
Четох статия че е смес от Light Blue, Electric Cherry и Cloud. В началото наистина наподобява такъв компот,но след половин-един час остава чершово-лимонов Light Blue.
Приятен,свеж но, с нищо запомняш се и изпъкващ аромат. Ще си изпръскам пробичката,но не бих купила пълна бутилка,за оригинала пък никога не бих дала такива пари.

Menerva не бой се,винаги поръчвам най-малко по 2-3 парфюма,до сега не съм имала проблеми.

Имам въпрос към тези, които познават Kilian Black Phantom.
Вчера ММ се беше напръскал с него на 30 градуса температура...щях да умра.Той така или иначе се пръска с каквото хване,но вчера беше изтеглил късата клечка.
Ужасно ми мирише на най-омразния ми парфюм евър Kenzo Jungle L'Elephant.
Зимата като му го купувахме не миришеше така,явно топлото време отключва някоя нотка,която присъства и в двата аромата и е ужасна за моя нос...
Някой има ли подобни асоциации или Лорис са сътворили някой бъркоч? (Не познавам оригинала или друг аналог на Фантома)

# 533
Нямам плануван Одрин скоро, но отивам да търся по разни групи съдействие. Много ми е влязла мухата за това Мегамаре. Стискайте палци да намеря как да си поръчам малко Мусцентчета 🙃.
Познавате ли оригинала?

# 534
Имала съм Black Phantom на Гиза. Техният и Инсомния на Фавиол Сефери миришат почти идентично,като във втория се усеща повече алкохол,а първия е много Ууд. Обаче нищичко не го доближава до Джунглата на Кензо

# 535
Минавам само да кажа, че Лайт Блу на Аристе е чудесен!
И траен също така.

Здравейте, може ли линк или да споделите от къде сте го взели, не съм следила темата досега и нищо не открих в гугъл.

Също някой знае ли сполучлива имитация на premier jour?

# 536
Рефан имат добра имитация на Премиер жур, наскоро си го взех пак.

# 537
Как са парфюмите на Заг дълготрайни ли са доближават ли се до оригинала , конкретно Montale intense cafe 🙂

# 538
Intens cafe по добре вземи на Гиза

# 539
Според мен Intense Cafe на Заг не е от най-сполучливите им творения. Аз долавям бирена нотка, която постепенно изчезва, но ароматът така и не се доближава до оригинала

Общи условия

Активация на акаунт