Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Я дай линк към това iso e super
https://giza-perfumes.eu/specialni/329-iso-e-super-klyuchova-not … _vgraden_kapkomer
Много поскъпнал обаче. Бях си взел 5мл за 6 или 7лв декември месец.
Ама добавяте го към други или го ползвате така?Че се обърках от описанието

# 571
Здравейте, нямам много опит с ароматите на Гиза (само един едно масло имам,но са тежки за сега)

Питането ми е за хубав и траен дамски аромат подходящ за този сезон от Гиза.

Загледах Trussardi Skin, но той отдавна е спрян и не го познавам.

Благодаря предварително и хубав ден!

# 572
  • Варна
https://giza-perfumes.eu/specialni/329-iso-e-super-klyuchova-not … _vgraden_kapkomer
Директно го ползвам в този му вид(ириса и Iso E-то). Взимам масло и го разреждам до парфюм 20%.
Не го смесвам с други аромати.

# 573
Директно го ползвам в този му вид(ириса и Iso E-то). Взимам масло и го разреждам до парфюм 20%.
Не го смесвам с други аромати.

Здравейте, може ли да споделите с какво разреждате маслата? ☺️

# 574
Току - що си взех пратката от Гиза и имах малко подаръче - масло с № UNS85, който номер го няма в каталога на Гиза и даже в продажба още. Морски, летен, но не супер свеж и лимонов, а леко приличащ ми на Thalasso Therapy Tesori d'Oriente. Съдейки по казаното, както и по името му /"Денят на отплаване" Simple Smile/, вероятно става въпрос за Sailing Day Maison Martin Margiela . Не знам дали ще има и още нови аромати, но едва ли това ще е единственият нов. Време е в сайта на Гиза Милка да обнови каталога, за да не гадаем Simple Smile Първоначално не ме впечатли аромата, но като поседя 10-15 минути на кожата ми и взе да става все по - красив и по - красив. Да, красив е, красив е, направо си е много даже красив !!! Аз като цяло с акватиката съм леко скарана, харесвам от целия парфюмен асортимент едва три-четири аромата, но този мога да го нося и който е почитател на жанра, трябва да го пробва задължително. Точно е унисекс. По средата на условната скала "мъже - жени".

# 575
  • Варна

Това са новите от Гиза, чакам да ги обяви и да отскоча до парфюмерията.

# 576
  • BG-DE
Искам да попитам дамите живеещи в Германия и поръчвали относително скоро от Дивайн за колко време им пристигат поръчките? Моята вече 4 дни не е мръднала от Испания, макар че я поръчах от немския им сайт 🤔 Доколкото си спомням предишните идваха доста бързо но скоро не съм поръчвала и може би нещо се е променило.

# 577
  • Deutschland
Аз ще поръчвам другия месец Черната рокля на Герлен, ако я имат изобщо. Майка ми много иска да пробва и други версии, освен Заг и Рефан

# 578
  • Sofia
А ти защо поръчваш от немския?

# 579
Menerva,
Имаха някакви щури акции последните седмици,явно много поръчки са се събрали.
На 24.05. пуснах поръчка,на другия ден я изпратиха.Мисля че на 30ти или 31ви я получих.

Не знам тея Дивайн как ги докарват ароматите,но съм впечатлена.
Поръчах си най-накрая Omnia Crystalline.През годините така и не намерих перфектната имитация.
Познавам парфюма и го ползвам откакто е излязъл, преди 1000 години Grinning Мога да кажа,че имитацията на Дивайн е най-доброто,което съм срещала.Откъм трайност само не съм доволна,по-нетраен е от оригинала за сега.Чакам го да поотлежи,да видим как ще е

# 580
  • BG-DE
Благодаря, и аз си помислих, че може заради акцията да имат много поръчки 😊

А ти защо поръчваш от немския?
Ако въпросът е към мен, поръчвам от немския сайт на Дивайн, защото съм в Германия.

# 581
  • Sofia
Не съм обърнала внимание, помислих че може да имат някакви по-специално оферти

# 582
  • Burgas, Bulgaria
Не знам тея Дивайн как ги докарват ароматите,но съм впечатлена.
Поръчах си най-накрая Omnia Crystalline.През годините така и не намерих перфектната имитация.
Познавам парфюма и го ползвам откакто е излязъл, преди 1000 години Grinning Мога да кажа,че имитацията на Дивайн е най-доброто,което съм срещала.Откъм трайност само не съм доволна,по-нетраен е от оригинала за сега.Чакам го да поотлежи,да видим как ще е
Преди време по препоръка на Кристалчето /благодаря за което Gift Heart / пробвах Omnia Crystalline и Alchimie Roshas, в изпълнение на Kameya, невероятни бяха и двата, силно впечатлена останах от трайността им и близостта с оригиналите! Колкото до Divain, да сполучливи са и много ниш имат, но трайността им е отчайваща! Flowers Hibiscus

# 583

Това са новите от Гиза, чакам да ги обяви и да отскоча до парфюмерията.
Обожавам ябълката на Килиан, бих помолила, ако има възможност  за описание на тази на Гиза.
😊🙏

# 584
  • BG-DE
Ние сме доста разглезени от доброто качество и трайност на нашите имитационни фирми и затова чуждите, визирам Дивайн и Екла, ни се струват нетрайни 😊 Миналата година поръчах от Екла Flowerbomb nectar, имам го в оригинал но в голяма разфасовка, а щяхме да пътуваме и исках по-малка но и за по-малко пари 😊 та се спрях на Екла, отзивите бяха, че по трайност и аромат е идентичен. Е, да ама не, като аромат много добре е докаран но като трайност 2-3 часа но явно за другите хора това си е ОК, само че ние сме свикнали на друго. Няма да забравя Нощния трезор на Рефан, умопомрачителна трайност и сияж 😍 В момента го имам в оригинал но рефанския ми е по-любим и си кътам няколко последни капки само за мирисане 😊

Общи условия

Активация на акаунт