Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Deutschland
Менерва, май Рефан имаха тук магазин, но не помня къде и онлайн ли е. Като знам обаче какви цени слагат на български продукти ми се отщява.
#спам
Три кисели млека, зрънчо с играчка, четири вафли с шоколад и едни кори за баница снощи ми излязоха 18 € в БГ магазин.
За Рефан ме е страх да потърся 😀

# 586
  • Габрово
И аз да се присъединя към въпроса на patencet0_
- ако може някой с опит в това как от масло се стига до спрей да даде нещо като рецепта. Благодаря !

# 587
1 част масло,2 части спирт 95°. На 10 мл масло,20 мл спирт=30 мл парфюм

# 588
Относно Kameya, заредени ли са им магазините или е по-добре да се поръчва онлайн? Имам предвид магазините извън София. И,къде освен в техните магазини се предлагат?

Рефан имат 2 магазина тук,единият е в Меминген другият някъде в Тюрингия беше.Цените обаче ще са същите като в БГ, но в Евро Confused като при всички стоки от БГ
Гледам че и Мартинез вече изпращат насам,17Е на парче,безплатна доставка над 30Е.

# 589
  • Пловдив
Помня, че съм чела, че поръчвата от олх Zag Zodiaк, намирам един профил, но цените са по-евтини от онлайн магазина и се чудя да не ги разреждат.

# 590
Писах на Милка /Гиза/с молба да качи в сайта актуалния каталог на Гиза и тя ми писа, че току-що го е направила Simple Smile
https://giza-perfumes.eu/katalog-na-olfaktornite-sotvetstviya/29 … sotvetstviya.html

# 591
  • Варна
Писах на Милка /Гиза/с молба да качи в сайта актуалния каталог на Гиза и тя ми писа, че току-що го е направила Simple Smile
https://giza-perfumes.eu/katalog-na-olfaktornite-sotvetstviya/29 … sotvetstviya.html
Днес приятелката ми минала през парфюмерията, за да попита, кога ще бъдат налични в продажба новите аромати. Вероятно това ще се случи в близките дни, още искали узряване. Но вече са в колбичките на рафтовете при останалите продукти. Могат да се закупят, но се препоръчва малко да се поизчака. Така че след сряда смятам вече да отскоча.

# 592
  • София
Скрит текст:

Това са новите от Гиза, чакам да ги обяви и да отскоча до парфюмерията.
Обожавам ябълката на Килиан, бих помолила, ако има възможност  за описание на тази на Гиза.
😊🙏

Днес бях в магазина и това беше един от ароматите които тествах : Първоначално се усеща само ябълка, след това при мен се усеща ванилия. Милка ми каза обаче, че още не е " узрял". Та ще трябва пак да се тества.
Пробвах Ив Сен Лоран - Либре : Ох, ами на моята кожа мирише на wc ароматизатор...Unamused
Накрая си взех Womanity и Shiseido Zen Secret Bloom

# 593
Бихте ли описали какъв е ароматът Secret Bloom? Изглежда интересно. Аз се чудех и за Ever bloom, но се възпрях от опасения за ниска трайност.

# 594
Скрит текст:

Това са новите от Гиза, чакам да ги обяви и да отскоча до парфюмерията.
Обожавам ябълката на Килиан, бих помолила, ако има възможност  за описание на тази на Гиза.
😊🙏

Днес бях в магазина и това беше един от ароматите които тествах : Първоначално се усеща само ябълка, след това при мен се усеща ванилия. Милка ми каза обаче, че още не е " узрял". Та ще трябва пак да се тества.
Пробвах Ив Сен Лоран - Либре : Ох, ами на моята кожа мирише на wc ароматизатор...Unamused
Накрая си взех Womanity и Shiseido Zen Secret Bloom
Благодаря ❤️
Със сигурност ще пробвам няколко от новите на Гиза. Мниго се чудя и на Womanity, като трайност как е?

# 595
  • София
krewellaa7 , Zen Bloom на моята кожа се усещат повечето дървесните нотки, землист, леко опушено. Богат аромат с развитие. Но май е за по есенно време, не е летен аромат определено. Странно, че вчера го купих и сега пръснах за да си припомня аромата - ами усеща си се. А на Гиза парфюмите винаги ги чакам да "узреят". Но този си е готов...

Ilianapetrova: Всички парфюми на Гиза според мен са с много добра трайност. От там вече всичко си е до кожа или самият парфюм. Вчера се "оплаках" на Милка, че прасковата  която си взех от нея ( на Т.Форд) е ужасно плоска, нетрайна и никакъв шлейф и тя ми отговори, че този парфюм си е такъв - монотонен.

# 596
  • Deutschland
Някой да е пробвал тези имитации? Имат малко парфюми, обидно малко даже, но този на снимката ме заинтригува

# 597
Аз имах някаква имитация на гореспоменатите Вики'с бутик, не бях хич очарована от парфюма, но лосионите за тяло са страхотни откъм аромат! Взех си имитация на Олимпеа и на парфюма, който имах! И двете са с финни почти незабележими лъскави частички, но пък много приятно се усещат и като аромат и като усещане върху кожата!

# 598
  • София
Пробвала съм два други аромата, ммм, не съм впечатлена. За тези пари мога да си взема Гиза, така че...
И лосионите не ми харесват. Първоначално имат аромат, който в последствие се трансформира в нещо кисело. Предпочитам тези на Севънтийн, ароматът се запазва един и същ, а и са по - качествени.

# 599
  • София
Чудя се, има ли Гиза някъде в София във физически магазин или се продават само във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт