Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 72 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
само във варна

# 601
  • София
Гранясват ли маслата на Гиза?

# 602

Това са новите от Гиза, чакам да ги обяви и да отскоча до парфюмерията.

Ох ох, пак ще се поръчва явно

# 603
  • Пловдив
Би ли могла да опишеш Blossom Love, много се чудих дали да не го поръчам от Дивайн ама като не знам как мирише 😊 те го определят за зимен, а в коментариите казват, че е идеален за лято 😊
Аз го пръскам лято и есен. Определено е цветен парфюм, сякаш си в градина с ароматни храсти, но си наврял носа си направо в тях и всяко вдишване те насища все повече и повече с този аромат. Натрапчив е.
Aqua Celestia-та според мен щеше да е по-добре на готов спрей. Преди да го разредя, в маслото ясно усешах лимон и мента, като освежаващ летен коктейл. Сега малко ми избива на Aqua di Gio. Може би му трябва още време да отлежи, ама аз си пръскам, не че нямам парфюми, ама пуста лакомия. En Passant още не съм го тормозила. Пръснах само веднъж на китката и ми се стори красив аромат. Той пък като масло не ми миришеше на нищо. Сега, естествено, искам да пробвам  XJ 1861 Renaissance Xerjoff , но ще се спра малко. Даже се опитвам душ-гелове да не си купувам. Останах с два и докато не свършат, никакъв душ-гел. Оммммммм...

# 604
  • BG-DE
Пристигнаха ми парфюмите от Дивайн и съм със смесени чувства 😊 Мъжкият Chanel Bleu няма почти нищо общо с оригинала, досега не бях попадала на техен аромат, който да е толкова далечен от първообраза, като трайност е средна работа. Уоманити им е близък до първообраза, относително траен е но няма никакъв сияж, залепва по кожата/дрехите и може да го усетиш само ако си допреш носа ☹️

# 605
  • София
Някой, който е ползвал UNS42 Стрийт Маркет Ексклузив и UNS43 Гуерила Ексклузив на Гиза би ли ги описал? Не познавам оригиналите, но тези съм си ги набелязала, особено Гуерила.

# 606
Menerva изчакай малко да узреят,може сега да са ги забъркали,предвид закъснението...Като гледам коментарите и двата са с повече от добри отзиви...
Моята Cinema беше така,след известно време се промени.
А Интенз кафе го ползвам за ароматизатор,сложила съм го в банята при отворена врата,цялата къща мирише на рози Grinning

За тези,които харесват Дивайн да подшушна че имат 40% намаление на целия асортимент

# 607
и това на имейла

# 608
  • Sofia
Точно щях да пиша, че мострите на Дивайн ги пробвам по 2-3 пъти, и ги изчаквам около седмица, преди да взема окончателно решение. Почти винаги се променят за това време в положителна посока.

# 609
А Интенз кафе го ползвам за ароматизатор,сложила съм го в банята при отворена врата,цялата къща мирише на рози Grinning
А как го ползваш за ароматизатор в банята, слагаш ли го някъде или просто си пръскаш като решиш?

# 610
  • BG-DE
Благодаря, момичета, ще изчакам Уоманитито да "узрее" 🙂, Шанелът обаче си е пълен провал, поръчах го точно заради многото хубави отзиви и игнорирах един или два, които пишеха, че няма нищо общо с оригинала но здраве да е 🙂

# 611
Здравейте. Дали някой може да каже на какво отговаря това нещо от Рефан? Скоро не бях влизала, явно е нова серия , 50 мл - 50 лв Рефан съвсем са изплискали легена. Нещо много познато розово, но не можах вчера да се сетя. Извинявайте ако е обсъждано. Flowers Rose

# 612
  • Deutschland
Нова серия и скъпа. Не знам чии имитации са, ама 50 лева нещо ми е много. Поне за шишетата да се бяха постарали, не да имитират тези на ТФ.
Ако има тестери, бих пробвала, но пълната цена надали бих платила.

# 613
Скрит текст:
А как го ползваш за ароматизатор в банята, слагаш ли го някъде или просто си пръскаш като решиш?

Аз с парфюми, които не харесвам ароматизирам банята и тоалетната като пръскам по няколко памучни тампона с парфюма и ги оставям в банята. Мирише с дни.

# 614
Буцигном,бях си купила такива ароматизатори

Свършиха и сега ги пълня с парфюми,които не харесвам

Общи условия

Активация на акаунт