Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 68 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И аз използвам такъв тип ароматизатор у нас, в който понякога, когато не ми се занимава с размени, наливам от парфюмите, които не са ми допаднали за носене от мен самата. Така преди време налях в него Noir Pour Femme Tom Ford, който се губеше на моята кожа и се бях отказала да го мъча повече...И....на следващия ден ходя и душа и се чудя от къде се носи този възхитителен вкусен афродизиак....И с изумление установих, че е от ароматизатора ми... Simple Smile Оказа се, че в шлейфа си е прекрасен, а нанесен на кожата ми само ме разстройва....

# 616
  • BG-DE
Хитро 🙂 А, как махаш пулверизатора? Аз веднъж пробвах с клещи но нищо не стана и накрая счупих шишето в една купа и после го прелях 🙂

# 617
Ако е капсулован, просто го изпръсквам в ароматизатора, не го чупя, защото най - вероятно ще се порежа /не съм от най - сръчните/ Simple Smile

# 618
С ножица за пиле.Веднъж се опитвах с ножицата да махна металната част и без да искам се отчупи цялото гърло.Сега директно си го отчупвам.

# 619
  • Варна
Случвало ми се е два пъти да трябва да прелея капсуловани поради разваляне на помпичката(Encre Noir фабричен дефект и D&G Limperatrice поради изтърване на пода от Любимата). Махам бутончето на пулверизатора, изрязвам максимално стърчащата тръбичка и после с шило проправам пътя. Дупчицата става около 1.0-1.5мм и се излива спокойно без чупене, рязане, риск от нараняване.

# 620
Момичета, моля за съвет.
Рових из няколкото сайта, където се предлагат парфюми на Заг Зодиак, в единия намирам 2 нишови, които ги няма в магазинчето в Бургас - 534 SB (На Jo Malone Silk Blossom)
                                                521 WS ( Jo Malone - Wood Sage & Sea Salt)
а в друг видях, че има 552 Cl (CLOUDS на Ариана Гранде)
- на Джо Малоун морската сол съм го имала в оригинал, но останалите не съм тествала - някой знае ли дали са хубави и трайни? И моля за съвет откъде е най-изгодно да се поръчат наведнъж?

# 621
Здравейте, можете ли да ми препоръчате аромат с мускус, ванилия, какао?

# 622
  • Deutschland
Cloud на Заг е много хубав и траен. Сгреших като взех само 15 мл, наред с Африканския бал. Следващият път ще взема по 30 или 50, а списъка ми расте застрашително 😊.

# 623
  • Варна
Здравейте на всички в този чуден неделен ден!
Малко препоръки за господата във форума(и за дамите, търсещи подарък):
LCW Blackout   https://www.lcwaikiki.bg/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/men's/F … e/6231558/2794374 - хубаво копие на CH 212 Man, чист, зелен, свеж, тонизиращ летен аромат, превърнал се в класика. Доста прилична трайност. Много смотана опаковка като цяло, но пръска добре. За цената си е находка.
LCW Brave   https://www.lcwaikiki.bg/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/men's/F … e/6231592/2864694 - тук ме препрати донякъде към Armani SWY серията, 1 million малко, но в крайна сметка, според моя нос, е опит за копие на Armani Code Profumo/Absolu. Има много сходни съставки. Сладък, излъчващ, комфортен за хладно и студено време. В началото някак простее и се усеща евтино, но само в първите минути. Трайността отново е на добро ниво.
Засега от 8 покупки от LCW, само една издънка, опит за имитация на Creed Aventus - LCW Xside Oceanic. Стойте далеч от него, сериозно говоря! Чиста загуба на пари.
Имат на щандовете и LCW Urban - за който си търси бюджетен и хубав заместител на Paco Invictus.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 16:37 от D-frag12

# 624
  • София
Гранясват ли маслата на Гиза?
Имах масла, които преседяха близо година, преди да стигна до тях за да ги разредя. Нищо им нямаше, направих си ги на спрей и си ги изпръсках

# 625
Изтървах доста от темите, но моля да ми препоръчате нещо, моето да ухае на лайм, сол, море и въобще - нещо много лятно и разкрепостяващо. 😆😆Голямо определение!

# 626
  • BG-DE
За мен такъв летен и отпускащ аромат е Wood sage and sea salt на Джо Малоун. Заг го имат но не знам доколко е сполучлив, а в Нотино може да се намери и на Джени Глоу, за който съм чела много добри отзиви.

# 627
Точно това щях да напиша и аз. Вземи си   на Джени- наистина е добър!

# 628
Търся отзиви за Apple Brandy on the Rocks, Princess, By the Fireplace, Phylosykos, Libre Intense, Un jardin sur le Nil, Météorites le Parful, Un jardin en Méditerannée, Sakura Cherry Blossom, Coffee Break на Muscent, ако някой е ползвал.

# 629
Море и сол на Мартинез също е добра.

Общи условия

Активация на акаунт