Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 68 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Какво ще кажете за аромата Olympea?
На Сансиро го имат в едно квартално магазинче.
Имаше само два ,три аромата и чакат зареждане.
Нямам търпение да заредят и да взема 2 аромата за да ги пробвам.
Имам на Light Blue ,който е доста траен и издръжлив.

# 631
Изключително траен! Доста по-жасминов от други имитации, които съм пробвала, но добре балансирана солена ванилия. Мисля, че във форума се е коментирало, че е най-добрата имитация.

# 632
Как мислите , коя е най-добрата имитация на Carolina Herrera Good girl

# 633
Изключително траен! Доста по-жасминов от други имитации, които съм пробвала, но добре балансирана солена ванилия. Мисля, че във форума се е коментирало, че е най-добрата имитация.
Много благодаря за отговора!
Значи го вземам.

# 634
Good girl отново бих препоръчала версията на SanSiro, трайна и много точна като имитация. Simple Smile

# 635
Закупих си няколко мостри и отливки от висок клас арабски парфюми(от 200 лв нагоре),колкото да "си сверя часовника".Трябва да ви кажа че , арабската версия на Накарат Руж за 220 лв и тази на Рефан са 1:1 от към развитие  и трайност😁. Същото важи за Кирке на Заг. Тъпото е че арабските парфюми каквито и да са като наименования,въртят,сучат в драйнта все звучат като Кирке,Бакарат, Фльор наркотик,Амуаж и Ели Сааб😁😁😁😁.Моя извод е-не си струват парите и прехвалената трайност (не е така-наливните и те си траят доста). Разбира се,има оригинали,които просто нямат добро копие-като La petite robe noir Guerlain, Elixir des Merveilles Hermes -тогава вече оригинал😁

# 636
Черната рокля е страхотно изпълнена от Рефан
Закупих си няколко мостри и отливки от висок клас арабски парфюми(от 200 лв нагоре),колкото да "си сверя часовника".Трябва да ви кажа че , арабската версия на Накарат Руж за 220 лв и тази на Рефан са 1:1 от към развитие  и трайност😁. Същото важи за Кирке на Заг. Тъпото е че арабските парфюми каквито и да са като наименования,въртят,сучат в драйнта все звучат като Кирке,Бакарат, Фльор наркотик,Амуаж и Ели Сааб😁😁😁😁.Моя извод е-не си струват парите и прехвалената трайност (не е така-наливните и те си траят доста). Разбира се,има оригинали,които просто нямат добро копие-като La petite robe noir Guerlain, Elixir des Merveilles Hermes -тогава вече оригинал😁

# 637
Ами хубаво ,че е изпълнена,ама никъде го няма. Вие от къде го купувате?

# 638
  • Burgas, Bulgaria
На вниманието на бургазлии: нов магазин на D@P в гр. Бургас, на ул. "Алеко Богориди" 22
Работно време :
От понеделник до събота
10-14 ч и 15-19 ч
Неделя: почивен ден
Телефон за контакт :0895777634
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 639

Това е чуден клонинг

# 640
Вчера душнах в мола ренесанса xerjoff и Мейсън Маргиела Sailing Day.
Първият ми се стори ретро и с лек бръснарски уклон, но не чак толкова остър и ръбат.
Втория е лек акватико-минерален.
Биват, но не ме трогнаха особено.
Пробвах ги заради това, че Гиза ги имитират и имах колебания дали да поръчам първият.

# 641
Това са новите парфюми на Рефан

Аз много искам да пробвам новите Maison Refan ,обаче само в големите градове ги предлагат за 88 лв😁. Но били тяхна разработка
https://maisonrefan.com/bg/extrait-de-parfum-bg/
Пише че са Extait de parfume, интересни са ми....

# 642

Това е чуден клонинг

Благодаря , а как се справя с трайността 😊

# 643
При мен е с перфектна трайност изкарва цял ден но по принцип всичко при мен е трайно с много малки изключения дори и в оригинал което не е трайно в оригинал не е трайно и в имитация

# 644
  • Deutschland
Тестери дали има на тези дизайнерски рефански аромати 🤔?

Общи условия

Активация на акаунт