Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 401
  • 862
  •   1
Отговори
# 105
Много харесвам Олиосета, но май ще пропусна този път, защото косата ми със слрейове не се разбира.😂

За спрея за обем на Лореал, не знаех че може да се използва като хидратация, полезна информация Simple Smile
Иначе го изпозлвам последните пъти - има съвсем леек ефект, но аз имам дълга и тежка коса та пак си е постижение. И мирише приятно.

Пробвах цветната маска на Вела, при мен има приличен ефект, много хубав цвят, но пада след първото измиване, тоест трябва да я използвам на всяко измиване. На мен една ми стига за около три пъти, та няма да ми излезе сметката 😀

# 106
Агент, Принцесо, насоки как да го ползвам? Според това, което прочетох - първо него на мокра коса - той да е първи продукт, след него крем и олио и сушене и стилизиране?
Ами да, преди стилизацията!

Този продукт на Редкен, който имам цели "запечатването" на терапии/маски в косъма и да, ако се ползва такава се завършва с него. Ако не се ползва ефектът е просто заглаждане на кутикулата на косъма, което дава блясък. Аз се майтапя, че и разреден оцет ми приглажда кутикулата и е с правилната киселинност, когато нямам под ръка специален "сийлър" или ламеларна вода.

PS Апропо, споменавайки "ламеларните води" някъде бях видяла препоръка да се прелее в спрей - много по-лесно се разпределя така.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 17:52 от Agent Provocateur

# 107
Това, което са написали е да се слага преди стилизиращи продукти. Аз го разбирам като кремове с фиксация, пяна и спрейове за обем. Балсами за разплитане, кремове за омекотяване, олиа аз поне не ги причислявам към стилизантите. Те са грижа. Това трябва да се изясни с производител сигурно.😄
Моето спрейче го взех вчера сутринта и вече два пъти съм го ползвала. Ароматът му е същия както на серията за подхранване на марката. Консистенцията е водна, не е флуидна, като вълшебното мляко на Милшейк, което може да се пръска първо в дланите и след това да се разнася по косата. Термозащитата също е стабилна - 232°C. И двата пъти го използвах самостоятелно без други продукти и измих с Balea Plex (приятна ежедневна серия, балансирана, без силикони). Да кажа, че косата ми е здрава, тънък и мек косъм, нормална гъстота, не е боядисвана. Тъмнокестенява съм и на такава коса блясъка не е нещо, което й липсва, но продукти, които обещават триизмерен такъв са ми слабост. Вчера само изсуших косата, без да я оформям. Резултатът беше гладка, лъскава и подредена коса. Днес я оформих с четка и сешоар и мисля, че сега се разкри пълния потенциал на продукта. Косата е като след използване на ламеларна вода, като стъкло е. Подвижна, плътна, не е прекалено омекотена и утежнена и изгубила обем. За моята коса това не е революционен продукт, мисля че на боядисани и по-изтощени коси ще има двойно повече ползи, но по-скоро ще продължа да купувам него вместо крема им. Него също го обожавам, страхотен финиш, но прави косата ми прекалееено мека и това на моменти ме дразни. Отдавна не бях използвала спрейове, свикнах с кремообразните финиши и съм по-сигурна в тяхното разнасяне по косата, отколкото къде съм пръснала, но сега се зароди любопитството в мен, дали пък те не са по-подходящи за моята коса.
Олиосета за пореден път впечатляват приятно с продуктите си, без непременно да са последна иновация и с куп изследвания, но продължават да държат нормални цени и са си чудесна достъпна грижа.

# 108
Тъмнокестенява съм и на такава коса блясъка не е нещо, което й липсва, но продукти, които обещават триизмерен такъв са ми слабост.
Вчера само изсуших косата, без да я оформям. Резултатът беше гладка, лъскава и подредена коса. Днес я оформих с четка и сешоар и мисля, че сега се разкри пълния потенциал на продукта. Косата е като след използване на ламеларна вода, като стъкло е. Подвижна, плътна, не е прекалено омекотена и утежнена и изгубила обем.

Какво е триизмерен блясък?

Съгласна съм, че всяка една коса разкрива потенциала си след четка и сешоар, със или без продукт.

# 109
Маркетингов трик, който ми е останал в главата от описанието на продукта. Не съм задълбавала в значението му. Ще се придържам към по-изрядни определения, за да не изникват излишни въпроси.

# 110
Аз не считам въпроса си за излишен, ако привлича вниманието към маркетинговите трикове, които се ползват с цел да ни изпразнят джобовете.

Иначе се радвам, че продуктът е сполучлив. Брандът ми е интересен и си го запазих спрея за да го опитам при възможност. И благодаря за ревюто, полезно ми е!

# 111
  • Бургас/Пз
Dreamer, за кое спрей че става въпрос   ,че не успях да се ориентирам Simple Smile
Прочетох,че е термозащита, нали така? Ако и удобно може ли линк?

# 112
Писах в темата за кодовете по повод АРЛЕН, но искам да споделя и тук.
Аз приключих категорично с пазаруването от тях! Обмислям и жалба до КЗП.
Имаха обявен подарък К18 към всяка поръчка над 80лв.  Поръчах за около 120 лв. Ползвах код за 15%, който ми бяха изпратили. Сумата пак си беше над 80 лв. Поисках да платя с ваучер, който ми беше подарък. По телефона ми казаха да отбележа това в коментар. Така и сторих. След 2 дни една девойка се обади, за да ми се "кара", че не можело и код и ваучер.  Казах й, че ваучерът е начин на плащане, а не код за отстъпка. Не можело то така. Ще ми начисляла доставка, защото ваучерът бил получен с БД, пък сега, след плащането оставали 2-3 лева "стойност на поръчката". Казах и, че не е така, защото стойността си е над 100 лв. Просто е платена по различен начин. В крайна сметка, изпратиха поръчката с начислена доставка и БЕЗ обявения подарък.
Не искам да звуча като опонент, но малко не ми се връзва.. Над 70лв е БД. Щом с отстъпката е около 80, абсурд точно така да са Ви казали. Изключително коректни и ако наистина са забравили подаръка, сигурна съм, че като сте сигнализирали, че няма такъв са изпратили- вероятно с БД .
Предвид, че се завъдиха толкова сайтове за проф. козметика и се борят за първите места, убедена съм, че всячески ухажват клиентите си.
А това, че е изтрит коментара- когато не го индикират като истинност( а объркване, грешка), то защо да не го изтрият?
Не работя за Арлен. Надявам се да не Ви засегна. Просто всеки казус има гледна точка. Аз го виждам по този начин 🤗

# 113
  • Бургас
Здравейте момичета, понеже не съм веща в грижата за коса реших да се допитам до вас. Косата ми е тънка , права, не е гъста и няма обем, не я третирам с преси и маши, единствено сешоар , но не на всяко миене. Краищата ми обаче бързо се изсушават и накъсват/ цъфтят. Винаги след миене използвам балсам и олио, маска през 1-2 пъти. Просто не мога да разбера кое ми липсва - протеин ли, хидратация ли. В момента доста съм намалила дължината , за да се премахнат сухите краища. Моля за препоръки , ако някоя е на ясно какво ѝ липсва на косата и към какво продукти да се насоча. Иска ми се да започне да ползвам по-професионални продукти. В момента използвам дрогерийни , но за да се ориентирате къде може да е проблема ще ги напиша: Шампоан и балсам на Ogx бразилски кератин (бронзовата серия) , олио на ogx  от аргановата серия , което редувам с олио на Дори  от розовата серия ( не помня с какво е) , маска за коса на една немска марка Ahahu с кератин. Не ползвам никакви стилизанти , косата ми не е никога боядисвана.

# 114
  • Пловдив
Руса Мамма, малко по-късно писах какво е развитието и че от сайта постъпиха коректно, след като сигнализирах. За мен, проблем създаде наглата и некомпетентни тяхна служителка. Каза точно това, което съм написала, пък нека звучи като абсурд. Дали ще пазарувам отново от тях, въпреки извинението - едва ли. Борбите за първо място, осигуряват и други опции Blush
П.П. За изтрит коментар нищо не съм писала, ако прочетете по-внимателно, ще се ориентирате, че говоря за коментар към поръчката Hug

# 115
  • В къЩи.
Здравейте.
От няколко седмици ползвам шампоана и мъжката маска за коса на  Calinachi,но на моята тънка, рядка и не третирана коса ми идва много "тежка".
Буквално излизам  от под душа с чувството на мръсна коса.
Дамската маска май е по-протеинова...да взема и нея и да редувам ли?
Или балсама ?

Благодарна ще съм на всякакви съвети и идеи.

# 116
  • Варна
Лия не е. Дамската е по-тежка. В нея има ланолин. Слагай мъжката като преуош. Шампоанираш веднъж,слагаш маската,стоиш 15мин и миеш с малко шампоан.

# 117
  • В къЩи.
Ще пробвам.
Много ти благодаря.Heart

# 118
Днес успях най-сетне да ползвам новия сийлър на Олиосета. Първо да кажа, че имам гъста, дълга коса, фризи и бухнала в естествения си вид, носи много на китосване - руса, на кичури. Но я обгрижвам много и мога да кажа, че е здрава.
Днес, след обичайната терапия масла в скалпа и масчица по дължините дойде ред да тествам и новия продукт на Олиосета.
На мокра коса първо пръснах него, нанася се лесно, позволява равномерно разпръсване, улеснява разресването. Още след като го нанесох косата заблестя, а знаете на руса коса колко трудно се докарва блясък!
Скрит текст:
Ето комбинацията, която направих:

П.С. Казах ви, че обичам Олиосета!💕
Изсуших със сешоар и кръгла четка, не съм много добра, но мисля че успях да я загладя много прилично! Има повече блясък от обикновено със сигурност! А на допир е копринено нежна! Ще продължавам да го ползвам, за да натрупвам повече впечатления, но на първо четене ми харесва!

Скрит текст:
крайния резултат

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 21:00 от Mamma_knows_best

# 119
Здравейте,момичета!Извинявам се,че така нахлувам в тази тема 😊 Голяма страст ми бяха професионалните серии преди 2-3 години,но покрай малкото човече до мен изгубих нишката и време.
Моля,просто да ми поръчате олио за коса и термоспрей/крем за моята тънка руса и боядисвана коса.Вие ще сте моето спасение.Благодаря😊

Общи условия

Активация на акаунт