Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 402
  • 862
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Термо крем хитът в момента е всичко в 1 на Олиесета, а на последната страница има вече и отзиви за последното им чудо някакъв ланиматор. Него не съм го докопала все още,но кремът е топ.

# 121
Много се чудя не бутиковият крем на Олиосетал но пише, че е и като термол а аз имам още от любимият ми Екрю изглождащ.. и ми харесва че има родоразтворем силикон.
Препоръчайте финиш за коса нещо като крем на мокра коса да не утежнява. Да хидратирам дължините.
Преди баня слагам капките с масла макадамия или просто жожоба бядем и т.н.

# 122
Мацки, мирясах, като купих шампоан и маска на Олиосета, с арган и ленено семе. Шампоанът е ок, ама след маската сложих нектар термика на Керастаз и няколко капки Оway и косата ми стана ужас-заплетена и без грам блясък. Направо съм в потрес. А, имам здрава коса... Следващ път ще пробвам без финиши, ама ме съмнява да е от тях. Още под душа едва разплетох косата. Много съм разочарована.

# 123
Аз имам друго питане. От около 2 месеца започнах да ползвам шампоана на Олиосета за блясък, както и маската от същата серия. Взех и един шампоан на CHI с масло от черен кимион. Мисля, че продуктите са протеинови. От около седмица усещам косата си суха. Много е неприятно, никога до сега не съм имала такъв проблем. Какво да правя? С какво да сменя?

# 124
  • Варна
*Сладкодъвка* преси,маши? силен сешоар? Бляскавите олиесета са лека,балансирана серия с превес на хидратацията за безпроблемни коси. Вакарай хидратиращ преуош и ако нещата не се оправят значи косата иска протеин. Понякога баланса се губи от нищото. Един ден да те подуха вятъра и ето ти пресушена коса.

Ани искаш да кажеш,че маската ти идва слаба така ли? Странно ми е това и то много. Маската е супер богата. да не са я реформулирали? Не съм я купувала от доста години? Серията е дълбоко подхранваща. На мен ми парави косата лигоч нищо,че е блондирана.

# 125
Благодаря, принцеса! Напоследък не ползвам пресата, преди, с дрогерийния шампоан и балсам ползвах преса след всяко миене на коса. Не знам какво стана, в началото беше супер, сега... Всъщност, кърмех до преди седмица, сега отбивам дъщеря ми. Може и хормоните да са в основата на нещата.

# 126
Момичета, коя козметика не трябваше да се ползва от бременни?
Имам Марокан за обем, Лалга, Керастаз, Напура Анаген и Стамиген, Медисютикълс Биокленз, Макадамия класическата маска, Алтерна хидратираща маска и терапията им.

# 127
  • Варна
Кристалче Напура заради етеричните масла. И...ако в грижата за лице имаш ретиноиди разкарай ги! И честито HeartHeartHeart. Лека бременност и щастлив,ревлив финал GrinningGrinningGrinning

*Сладкодъвка* сама си си отговорила. Хормоналния фон е виновен. Ще се нормализират нещата.

# 128
Честито и от мен, кристал! Лека бременност с пухкав финал Flowers Hibiscus
Благодаря, принцеса Simple Smile

# 129
  • Майнатаун
Момичета, след шампоан Стамиген който се слага на сух скалп, след като го измиете, нанасяте ли друг шампоан, или продължавате с маска/балсам? А ако не слагате друг шампоан, каква маска е добре след него, например кафявата капачка на Марокан?

# 130
Привет! По препоръки от тази тема ползвам редовно еластайзера на Philip Kingsley , отскоро се сдобих и с bond restructuring пре-уош крема . Има ли значение след тях какъв шампоан ползвам? Сега съм вкарала някаква логика след еластайзера хидратация, след втория протеин, но не знам дали е правилна. Благодаря!

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 12:57 от Gebura

# 131
На мен най-добре ми се отразява протеинов шампоан след еластисайзър екстрийм .

# 132
  • Някъде там
Здравейте!
Искам да попитам някой използвал ли е този продукт само с топла вода и наистина ли изсветлява косата с тон- два.

# 133
Момичета , бихте ли ми препоръчали хубав протеинов шампоан , без Керастаз , защото ми дразнят скалпа 🌺

# 134
  • Варна
💐💐 Sunshine_00 💐💐 Ланза Кератин Grinning Напура S9, аз лично много харесвам и Calinachi ама ако търсиш кодициониране-забрави Grinning. Той си е натурален хард протеин без грам силикон.

Общи условия

Активация на акаунт