Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 461
  • 862
  •   1
Отговори
# 135
Мерси , Принцеска ❤ Поръчах  Ланза и К18 от Арлен , вече имат наличнна К18 50 мл

# 136
Здравейте, четох много суперлативи за крема на коса и серума на Hair company, има ги в промопакет, както и на framesi спрей и пяна за обем. Бихте ли дали мнение дали си заслужават парите. Моята коса е тънка и оредяла Sad Ако не стават, то някаква алтернатива за обем в корена.

# 137
Моята фризьорка преди сешоар ме пръска със спрей за обем на Пол Мичъл, потърсих и мисля че е този - https://beautymall.bg/extra-body-daily-boost-250-ml

След като ме изсуши и оформи ми слага и малко пудра за обем.
Мнооого съм доволна от резултата! А моята коса е гъста и никога не задържа обем.

# 138
Моята фризьорка преди сешоар ме пръска със спрей за обем на Пол Мичъл, потърсих и мисля че е този - https://beautymall.bg/extra-body-daily-boost-250-ml
^^^ Имах го преди години. Подкрепям - хубав продукт! Апропо - от същата серия има още един много добър - ето този! Изобщо моята коса добре се разбираше с продуктите на Пол Мичъл, които съм пробвала! След това ме отвя любопитството да пробвам нови и нови Simple Smile

Като казах нови... имам си нов шампоан и ако повтори и потрети първоначалния ефект ще влезе с гръм и трясък в Топ 5 на любимите ми шампоани. Ето този Редкен си взех след като го препоръча Блоуаут Професорът и изчетох доста хвалби за него из нета!

^^^ Чудесен е! Вярно, че след него ползвах стилизанти (на Tigi/Bed Head), но косата е много жива, мека и блестяща, обем в корените, летящи, пружиниращи кичури. Не напоява с влага така както любимият ми шампоан на Макадамия, но по принцип продуктите за обем никога не са сериозно овлажняващи (обратното - при дълго ползване без да разнообразявам с друг при мен изсушават, независимо дали са скъпи или евтини, профи или не). Но скоро не се бях впечатлявала така от шампоан за обем. В крайна сметка вечерта от лакомия поръчах и балсама и стилизанта, който Редкен препоръчва да се ползва с тази серия.

Ta да не се изхвърлям, но ако ви падне и сте от моя отбор на тънкокосите - задължително го опитайте!
Скрит текст:
A ako някой се сети, че след видеото на този сладур от Флорида купувах и друг препоръчан продукт на Редкен за обем, то ето съпоставка на двата (а от опаковката на Big Blowout ми остава 1/3, той е мъничък = само 100 мл)

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:08 от Agent Provocateur

# 139
  • Някъде там
Има ли някой в темата, който е използвал този продукт?
Интересува ме как се отразява, по конкретно след като се нанесе и косата изсъхне сама, пригладена и добре  хидратирана ли остава.
Започва да се затопля, но ми е много трудно да оставя сешоара защото без него съм като кошница в главата.Търся продукт, който наистина действа.
Поръчала съм го, но все още не е пристигнал, очаквам да ми го изпратят.

# 140
  • София
Дами, някоя от вас поръчвала ли е от този сайт? Цената ми изглежда доста ниска: 🤨🧐🤔

http://zakosata.com/oway-h-balance-shampoo

http://zakosata.com/oway-serum-za-suhi-i-cyvtqshti-kraishta?search=Oway%20drops

# 141
Това са стари цени, поне на капките ,и нямат наличност ,понеже миналият месец търсих да ги подновя ,но уви пак от арлен взех.

# 142
Кое термо на L’Alga да взема за изтощена ,руса коса?

Термозащитен серум с алгае или Хидратиращия спрей?

# 143
  • Варна
Искрица и моят го чакам. Поръчах го със серумът за блясък,който липсваше и ни пуснаха аванта да поръчаме на преордер Grinning.
 Възлагам му същите надежди и аз да въдвори малко ред в хаоса.

Candy_girl ползвала съм хидратиращия спрей и много го харесвах. Лекичък и много приятен продукт. От скоро имам Термото им за блондинки. Силиконов гел е,но действа страхотно. Много добре прибира фриза и дава много блясък. Ползвам го и на мокра и на суха коса -чудесно е.

# 144
Днес поръчах два продукта препоръчани от тази група.
Мисля, че цените им са добри, дано и моята коса ги хареса.
https://www.parfimo.bg/k18-leave-in-molecular-repair-hair-mask-m … m_content=product

https://www.parfimo.bg/wella-professionals-invigo-aqua-pure-sham … m_content=product

# 145
Препоръчайте ми балсам/маска и финиши за русата, тънка и перушинеста коса на майка ми. В момента използва нещата от снимките и косата ѝ вече е здрава. Не цъфти и не се къса. Та вече е време и да подобрим резултата трябва ѝ плътност и блясък.
Шампоани използва за растеж на Меди и Напура и с тях ще си продължи. Докато не получи и желаната дължина.

# 146
  • Някъде там
Искрица и моят го чакам. Поръчах го със серумът за блясък,който липсваше и ни пуснаха аванта да поръчаме на преордер Grinning.
 Възлагам му същите надежди и аз да въдвори малко ред в хаоса.

Candy_girl ползвала съм хидратиращия спрей и много го харесвах. Лекичък и много приятен продукт. От скоро имам Термото им за блондинки. Силиконов гел е,но действа страхотно. Много добре прибира фриза и дава много блясък. Ползвам го и на мокра и на суха коса -чудесно е.
Ох, тази група ще ме докара до разоряване.
Сега поръчах този спрей, не знам как ще се отрази на тънката ми коса.

# 147
Сега поръчах този спрей, не знам как ще се отрази на тънката ми коса.
^^^ Става, не е нищо изключително, но е читав продукт. Ползвам си го от време на време. Има специфичен аромат, та гледам да не го смесвам с други продукти (т.е. само с Алтерна), но това си е моя персонална лудост.

Препоръчайте ми балсам/маска и финиши за русата, тънка и перушинеста коса на майка ми.
Веднага!

(шампоанът също е вълшебен! Горещо препоръчвам цялата серия - има и leave in за всяка тънка и перушинеста коса!)

Финиши... не сте споменали ценова категория, та няма да се изхвърлям!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 16:51 от Agent Provocateur

# 148
Agent Provocateur

Благодаря!

# 149
Agent Provocateur,много благодаря за инфото,не знаех.Искам да постигна наситен пепелен цвят ,с кой друг цвят мога да я комбинирам?
Оксидантът би ли изсветлил косата с 2-3 тона или трябва първо да изсветля косата си до светло русо например?
Ако някой е запознат да сподели,как бих могла да постигна пепелно тъмно русо ,нека сподели.
Нещо такова искам да постигна
Скрит текст:

Предварително благодаря
[/spoiler]
Успяхте ли да постигнете този цвят? Аз първоначално исках нещо подобно да получа, дори след обезцветяване посетих фризьор с надежда, че ще стане, но не успя да ми махне червения оттенък. Поне косата ми не мръдна като структура.
На въпроса с Ефасор малко по напред- аз го използвах на кичур само с вода, но нищо не смъкна (бях боядисана черно). Използвах 9% оксидант в крайна сметка и свалих може би 4-5 тона. Добавях обаче powerplex  и при обезцветяването, и в боята после.
Може ли да ми препоръчате светло кестеняво студен цвят? Искам да махна топлите оттенъци.

Общи условия

Активация на акаунт