Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 472
  • 862
  •   1
Отговори
# 165
Харесах тази серия за тийнката, но не намирам отзиви дали са добри и как се отразяват на косата.

Искрице, да се обадя като голям фен на CHI - аз лично нямам издънки с техни продукти, но да, чета преди да купя. Гледам, че косата на детето ти е подобна на твоята май - относително тънък косъм, но тонове коса за сметка на това. От тази серия съм взимала само лийв ин спрея и двуфазния лак за коса и са много прилични, качествени продукти. Дай ми сек да погледна за ревюта на Ш+Б, които си харесала.
#CHIVibes

PS Хубави са им ревютата. Относително нови продукти, та май са още във фазата "як маркетинг и разпращане на всички с цел популяризиране"
https://chi.com/chi-products/collections/chi-vibes/hair-to-slay- … turizing-shampoo/
https://chi.com/chi-products/collections/chi-vibes/hair-to-slay- … ding-conditioner/

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 14:57 от Agent Provocateur

# 166
  • виртуално
Някой вече има ли мнение за Лакме К2.0 от първа ръка, че ме сърбят ръцете да поръчам ...

Кодовете важат за периода 22.05 до 26.05 включително.

# 167
И аз чакам отзив за тази терапия:).

# 168
Аз я направих около 7 поредни измивания. Хубава е, без да съм уау. По- мека, но жилава коса, но имам фризове сериозни от терапията. Косата ми става двойна и с много обем. Супер лесно ми е да я използвам. Измивам се за 5 минути и после не вися с маски и балсами, а това ми спестява много време.

# 169
  • виртуално
Densi, можеш ли да я сравниш с К18? Не разбрах за фризовете, вследствие на терапията ли се получиха или просто не ги заглажда?

# 170
Не. Само веднъж пробвах К18.
Не приглажда фризовете въобще при мен и дава обем.

# 171
Момичета, във фб заформихме една дискусия и реших да питам и тук. Някой знае кой парфюм наподобява, прилича на аромата на Лалга? Една дама каза, че е някой на Армани, но не знае кой🤔

# 172
Нарочно влизам в темата след като съм си закупила всичката козметика за коса за два месеца напред , спокойна , че няма да харча и да ме изкушите.Но  вие сте жестоки хора Joy
Та може ли малко инфо за това к18 видях няколко варианта ...ще се пазари явно Joy
K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask  150 ml -126,20лв
K18 Leave-In Mask 50ml  90 лв
K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repar Hair Mist, 150 мл 139лв

# 173
  • София
Моето К18 най-накрая дойде ( беше изчерпан в Арлен и хо чакх около месец..) . От първа проба, мога да кажа, че определено има разлика в усещането на косата. Като подчертавам, че нямах никакво време да си правя нормално косата със сещоара този път, та отгоре-отгоре я дръпнах с четката - усещането е за по-плътна , по-"тежка" и по-гладка коса. Има по-хубав вид , като цяло И моге би силно си въобразявам, но мисля , че имам и по-малко косички паднали , след като се разресвам всеки път. Имам предвид тези, които се чупят и падат: това ми е проблема на мен - косата ми буквално се "чупи" и пада на малки косъмчета. ( от изрусяване ). Ще видим дали си въобразявам и дали ще има ефект , смятам да си направя няколко последоватвлни ползвания, както си е в упътването.

# 174
Поръчах аналога на Лакме,ще споделя отзив утре.

# 175
И аз поръчах аналога, чакам го с нетърпение и ще го сравня с K18. Сега като е пристигнал ще взема и от него пак една опаковка, да има. С парите олекнах яко ама… Искам да опитам новото K18 - олио? Някой има ли че вече наблюдения. Чета по някакви чужди форуми добри отзиви, чак Форбс писали за това олио. Интересна ми е разликата.

# 176
  • Някъде там
Много ми хареса този цвят на косата, който е постигнат  със CC7.11+CC7.17

https://www.youtube.com/shorts/dvQtcQicj5E

Чудя се дали да не си забъркам един домашен експеримент Simple Smile

# 177
Привет!
Някъде четох, че маските и балсамите се слагат само по дължините, а шампоана само в корена, без да се мият дължините. Вие така ли процедирате?

# 178
  • Варна
Да така процедираме освен в случаите когато изрично е опоменато,че маската е грижа за скалпа. В останалите случаи се нанася на минимум 5см.от него.

# 179
  • Бургас
К18

https://makeup.bg/product/571299/

Ако някой иска да пробва, сега е доста изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт