Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 628
  • 862
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, за Steampod ме сърбят много ръцете - фризьорката ме направи, като коприна ми стана косата, прибра стърчащи изтощени връхчета, всичко, но на следващия ден изгуби жестоко обема, а моята по принцип има доста… това обичайно ли е за тази преса или сме прекалили с продуктите?

За мен Метал Детокса беше game changer в съхраняването на мата при русото след боядисване. Ползвам шампоана и маската от серията 3 последователни измивания след боядисване.

И да се похваля - а дано и помогна - че нацелих една велика комбинация за моята изрусена, чупеща се коса! Бързам да споделя - шампоан Метал Детокс, маска Керастаз Нутритив Masquintense, балсам Redken Acidic Bonding, после на влажна коса нанесох смесени 10в1 на Олиосета с Teknia argan oil… перфектно се получи 😍 хидратирана, гладка, послушна коса, изправих я с пресата вчера, днес я наваля, а още държи правото - и нито фриз, нито нищо!

# 211
  • София
Много интересно защото на мен след метал detox ми падна директно мата.

# 212
Да не би да зависи от марката на боята? 🤔 Моята фризьорка работи с Majirel

# 213
  • София
Еми не би трябвало. Аз го усетих като силен дпш, добавяш мекота но го продадох след тази употреба, понеже не ме устройва да правя нов мат след всяко измиване 😂 аз с престиж се тонирам на фризьор не ходя

# 214
Здравейте, моля за мнения за олиото на олаплекс
№7  Много ми допада, даже съм забравям, че имам мароканското Simple Smile което ми беше любимеца.
Като консистенция е леко, не утежнява, няма силен аромат, абе супер ми е.

# 215
Любимото ми олио -на Макадамия оригиналното,винаги си го поддържам и дори само с него, след миене и балсам,намирам косата си жива и с блясък,с почти нула фриз.
От Лакме аналога на к18 не мога са кажа,че съм възхитена,но и косата ми не е изтощена.Само боядисвам на 2-3 месеца в цвят шоколад и тук таме имам леки кичури за светлина,гъста,но с тънък косъм.

# 216
Не е много по въпроса на Sensaya за Steampod, но да си кажа..Аз сигурно съм единствената, която не си харесва косата след изправяне с тази преса, та според мен едва ли е от продуктите резултата на следващия ден.

# 217
И аз не си харесах косата след Стиймпод / а ме изправяха в салон/, стоеше една бухнала, с обем. Не ми я заглади хубаво, а на следващия ден имаше и чупки, които със сегашната ми преса нямам.
Някои казват, че зависи и от вида вода, която се използва, но не знам дали е така.

# 218
След последните мнения,ще отпадне покупката на Стиймпод...ще чета в другата тема за babyliss Pro.

# 219
Аз препоръчвам GHD. Изправям косата си след всяко измиване от 15 години , имала съм много различни марки преса за коса и с две ръце смея да ги препоръчам. Това е преса без възможност за промяна на температурата, но изправя за секунди , буквално за 7-8 мин си изправям косата и не се накъдря дори при влажно време. За чуплива коса с нормален косъм препоръчвам Gold , за много къдрава с твърд косъм - Platinum 🙂. Пресата дойде в много красива кожена кутия , ако я поръчате от официалния сайт може да ви гравират и името на нея.

# 220
  • София
И аз съм с две ръце за GHD.

Имам и два сешоара техни, много съм доволна, суша си косата за по-малко от 5 минути.

# 221
GHD не е за тънки коси, да се има  в предвид. Имах Platinum+ и имах цъфтежи до средата на косъма, дооста дълбок цъфтеж, за пръв път видях такова чудо. Иначе изправянето наистина е перфектно, като след фризьор. Косата стои жива и лъскава.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 14:46 от krystall

# 222
GHD ползвах за периода 2004-2020.За това време смених 2 преси,купувах ги от сайта.
Към 2003 г. бяха рекламодатели в едно шоу за фризьори в UK,и бяха много нашумяли на острова и ме накараха да я купя тази преса и не съжалих,имах от тази с широките плочи за гъста коса.Даже наскоро ги разглеждах онлайн,наистина е доказана марка!!!!
Даже се чудя защо се повлиявам от други марки,когато това чудо се е доказало при мен:).

# 223
Нямам представа дали причината за цъфтежа може да е тази преса конкретно, но точно заради това че няма опцията да я включиш на 200, 210 градуса е много щадяща за косата и въпреки температурата от 185 градуса изправя перфекто. Аз лично не забелязвам косата ми да цъфти повече след като започнах да я използвам, напротив - подстригвам я доста по-рядко и вече е почти до кръста.

# 224
Според мен е от точно тази преса, защото през годините пробвах Джойко, Upgrade, GHD, Бейбилис Про и само след GHD имах тези последици. А с останалите, които изброих абсурд да си изправя косата и да стои перфектно права на 185градуса. Винаги изправям на 230.
В момента съм с Бейбилис Про Елипсис и съм повече от доволна.

Общи условия

Активация на акаунт