Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 593
  • 862
  •   1
Отговори
# 570
A Мélisande значи ти хареса Олаплекс олиото, и аз много му се чудех първоначално, но вече освен него и Мароканското друго не вземам.

Някой би ли ми препоръчал продукт-бюджетен, който да се използва без отминаване за хидратация за изрусена коса, която е склонна към накъсване и изсъхване.
Съжелявам, че не мога да ти препоръчам бюджетно, но това е от което аз съм виждала ефект:
REDKEN EXTREME BLEACH RECOVERY CICA CREAM LEAVE-IN
https://www.notino.bg/redken/extreme-bleach-recovery-podkhranvas … za-izrusena-kosa/

Ако ползваш сешоар и четка то Нектар термика на Керастас е добър вариант също.
Следя за намаления и така си ги поръчвам.

К2.0 е брутална хидратация и просто си прехидратирала. ..... Веднъж я правя аз след боя на следващото миене. преди боя на последното правя К18.

Цените на биомиметиците на Лалга са меко казано безобразни и аз лично няма шанс да се прежаля да тествам. Много харесвам марката особено блондинските им продукти,но тук се оляха здраво.

Принцесо имаш и 2.0 и К18 - направи сравнение моля.

В последно време всички марки се оляха, ми честно иде ми да извикам За Бога сестри не купувайте Rage
И вече спрях да си купувам на принципа "това да пробвам / онова да пробвам", ако намеря изгодно нещо което ми харесва си го вземам.

# 571
Здравейте!
Някой би ли ми препоръчал продукт-бюджетен, който да се използва без отминаване за хидратация за изрусена коса, която е склонна към накъсване и изсъхване.
Много благодаря предварително!

На Pureology leave in conditioner!! Въпреки високата му цена е изключително бюджетен. Гледам че съм го поръчала Януари месец, а имам още много от него. Мия си косата 2 пъти седмично и пръскам по точно 18 пъти всеки път, а даже нямам най- голямата опаковка, моята е 200 мл. Не знам каква е тази магия, ама имам чувството че ще ме изкара до края на годината.

# 572
На Pureology leave in conditioner!! Въпреки високата му цена е изключително бюджетен.
Glossycherry  COLOUR FANATIC спрея ли ? Че аз бях взела за руса коса имаше преди години, но не ми допадна.
А и тази марка много трудно взе да се намира. Преди поръчвах от немския лукфантастик, но и там сега има само 2-3 продукта налични.

# 573
Да, този е.
Много е лесно разрезването след него и хидратира.

# 574
Aз съм доволна от спрея за разресване на Balmain.

# 575
  • Blondeville
Такааа, сърце експериментаторско не трае и си взех ампулата за тънка коса от CPR серията на l’alga. Много ми се искаше просто да е ок и да ми задоволи любопитството, ама тя се оказа разкошна, перушината ми по-добре не е изглеждала от доста време!

Измих 2 пъти с новия ш-н нутритив, затоплих ампулата според инструкциите, и напръсках около 1/3 от нея (косата ми е до брадичката, рядка). Стоях около 6, 7 мин., измих и сложих малко от маската за обем и хидратация на l’alga, да ѝ дам пак шанс. Измих я почти веднага. Сложих си обичайните стилизанти, и резултатът е уааау. Блясък, обем, но без фриз, жизненост и уплътненост. Доста силно ухае, харесва ми аромата, но може би ми е една идея твърде силен, понеже все още го усещам.

Сега съм на път да си взема шампоана и маската с отмиване. (уви в Златна Рибка днес ми казаха, че няма мостри)

# 576
Някой успял ли е да види колко струва маската SEAMOLECULAR CPR INSTANT INTENSIVE CARE DEEP RECOVERY MASK 
https://www.zlatnaribka.com/lalga/kontsentrirana-maska-za-nezaba … very-mask-100-ml/
в Lyko  https://lyko.com/en/lalga?sortBy=popularity&count=72&infinitescroll=1

# 577
  • Варна
Нямаше ги там преди да ни отрежат.
На мен ми е интересно защо не ги виждам на официалния сайт тия новости......или не гледам където трябва.

Ампулата и аз ще я тествам в един момент. Очаквам да работи разбира се имайки предвид нормалните им ампули колко са добри.

Casual да имам и К18 и К2.0.
 К18 я купих от любопитство/направих и ревю подробно/ К2.0 една девойка ми я набута в ръцете с оплакването,че и прави косата перушина Grinning
К18 е с протеиново усещане и сериозно уплътнява. Дава една жилавост на косъма. К2.0 обратно вкарва влага в косъма и я затваря там. Няма да кажа,че е хидратираща защото това си е възстановяваща терапия,но овлажнява и напомпва косъма.
Харесах и двете,но държа да каже,че на нито една не съм платила реалната цена. Сори няма начин просто Grinning. К18 я взех от Брасти преди да го затворят,а К2.0 мисля 30-тина лв. дадох за нея.
 И двете терапии обаче изискват термично активиране и то не просто духване със сешоара,а сериозно изпичане с четка и сешоар или с дифузер за къдрокоските.

# 578
Лалга в Лико вече едва ли, или поне за нас. 🙈
Новите цени на Лалга са ужасни, дори и на предишните серии. Трябва да пуснат супер намаление, че да ги взема от рибката.

# 579
Момичета, каква може да е причината за фриз? Независимо от протокола, винаги имам! Сменям продукти - пак имам фриз. Чудя се дали може причината да е начина на сушене. 🙄 Но суша косата със струя по посока на краищата, а не на корена.

# 580
  • Варна
Кристалче лошото е,че не се намират почти никъде по чужбина или поне ние не ги виждаме. Ако имаме някоя мацка на ти с IT технологиите да се разрови няма да е зле.
При нас на всичко цените са безобразни. От рибата освен Олиесета и Напура друго не купувам.

# 581
Момичета, каква може да е причината за фриз? Независимо от протокола, винаги имам! Сменям продукти - пак имам фриз. Чудя се дали може причината да е начина на сушене. 🙄 Но суша косата със струя по посока на краищата, а не на корена.
Ако е накъсана според мен няма много шанс. Моята е без фриз само след сешоар, добре изпечена косата, в салон. С обикновен сешоар (нямам предвид модела на сешоара, а  сушене в домашни условия) не ми се получава. Днес я минах с преса на 210 градуса и няма фриз,  но пресата я ползвам много рядко.

# 582
  • Blondeville
В Рибката има комплект ш-н, маска и ампула от CPR серията за плътна коса за 160 лв. пак е доста, но по-добре от 240 😁

Уви за тънка коса няма 🙄

А защо са на такива цени наистина, не ги намирам никъде из чужбински сайтове за сравнение Thinking

Аз фриз след фризьор нямам, в повечето случаи и вкъщи успявам да се изсуша без, но невинаги. И сякаш при мен не зависи от стилизантите, ами от старанието ми при сушенето и маската/балсама, които съм сложила при измиването. Вчера след ампулата на лалга с идентични стилизанти нямах фриз и без усилие.

# 583
# 584
Благодаря m1ma,
Цената на пептидната маска без отмиване е малко по-ниска в сайта, който даваш, но все пак остава скандална.

Общи условия

Активация на акаунт