Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 564
  • 862
  •   1
Отговори
# 630
  • Blondeville

Бихте ли споделили ампулата на лалга от новата серия за колко време стига?

Аз не знам доколко съм критерий, понеже косата ми е тънка и рядка, до брадичката, досега я ползвах 2 пъти и мисля, че има за още веднъж или даже два пъти. За по-дълга и гъста коса сигурно за 2 пъти пак поне ще стигне.

# 631
Може ли да се вярва на Нотино за Олаплекс? Целя се за маската 4в1, на много добра цена е там, но съм им връщала парфюм поради съмнения…

# 632
  • Варна
Мисля,че можете. Два пъти съм вземала от там системата 1 и 2 и си е била Ок. Моята последна маска 4в1 е от Дъглас Grinning. Бях ви разказвала,как заблудените каки не и бяха сменили цената и си беше с етикет 60лв. след грандиозното намаление. Та на прага на скандал си ми я продадоха на толкова

# 633
Здравейте, момичета 🙂 Бихте ли ми препоръчали алтернативен вариант на олиото на Alphaparf? За съжаление навсякъде е изчерпана. С дълга изрусена коса съм и само то ми хидратираше в дълбочина краищата. По неволя ползвам аргановото масло на Chi, но няма същия ефект, не е достатъчно подхранващо.

# 634
Здравейте, момичета 🙂 Бихте ли ми препоръчали алтернативен вариант на олиото на Alphaparf? За съжаление навсякъде е изчерпана. С дълга изрусена коса съм и само то ми хидратираше в дълбочина краищата. По неволя ползвам аргановото масло на Chi, но няма същия ефект, не е достатъчно подхранващо.

И аз много го харесвах преди време.
Оway drops  ще ти хареса в пъти повече, но цената е соленка.

# 635
Какво количество от Oway drops е препоръчително за коса до раменете?
Благодаря!

# 636
Много малко- две капки , аз го смесвах с блондинското олио на Керастаз.

# 637
Принцесо, супер сделка е било 😄
И аз в крайна сметка от Дъглас поръчах снощи, 114лв ми излезе с намалението…
Има ли тайни в използването, освен описаното по етикета, моля те подскажи?
Има ли значение след какъв шампоан ще я сложа? Няма да купувам този на Олаплекс 🙃

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 13:23 от Sensaya

# 638
Много добре ми се отразява терапията на Лакме , като свърши да почна ли к18 или да си седя на Лакме?Flowers Tulip

# 639
  • Някъде там
Много добре ми се отразява терапията на Лакме , като свърши да почна ли к18 или да си седя на Лакме?Flowers Tulip
Какъв точно е ефекта от терапията на Лакме?

# 640
"Напоена" ,мека и лъскава коса.

# 641
При мен терапията К18 (преди малко получих нова опаковка) . След 6 те поредни терапии цветя и рози. Следва измиване без терапия- всичко е точно. Второ измиване без терапия - нещата са сравнително поносими. Трето измиване- все едно не съм правила терапия. т.е трябва да подновявам през 2 измивания. Ще списвам тук дали ще спре да действа или ще успея да разредя терапиите

# 642
Първоначално започнах с 4 поредни ползвания. После поне месец без, сега ползвам за моменти в които ми е важно косата да изглежда добре ( сега лятото един път седмично горе долу ) Наблюдение му е майката - на собствената коса. При мен с почти всички продукти се получава пренасищане и затова според нуждите и решавам какво да сложа.

# 643
Прави сте, Morrocal oil e страхотно, косата ми просто е била за подстригване първия път, когато го пробвах и ми хареса, но не се очаровах. Сложих една помпа тогава, косата ми стана лъскава, сложих втора и малко замина ефекта.
Сега след подстрижка с една помпа косата ми е супер лъскава и жива с олиото.

# 644
При мен терапията К18 (преди малко получих нова опаковка) . ...

Откъде я купихте?

Общи условия

Активация на акаунт