Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 599
  • 862
  •   1
Отговори
# 615
В златна рибка има приставки , новите приставки стават за стария модел.

# 616
Е, хубава работа! Сега рибките с 20% намаление на маски и балсами. 😀🤭
Какво да си взема? Препоръчайте ми нещо за дълга коса, чиито проблем е накъсване във връхчета. Нормален косъм, лесно се омазнява.

# 617
В златна рибка има приставки , новите приставки стават за стария модел.

Аз имам новият модел air wrap, ще ги погледна. Препоръчайте пяна или лак, който да не прави косата слама?
От ЗР си сложих да поръчам маската с тънък косъм на Макадамия и мисля да взема и шампоана от серията!

# 618
Може ли някоя от вас да сравни класическото олио на Керастас и Morrocal oil?
Имам второто, не че не ми харесва, но очаквах повече? Дали това на Керстас е по-добро?
Косата ми е поизгубила блясък и заради слънцето, и защото не полагам никакви грижи освен да я мия с шампоан и да слагам маска или балсам, а водата тук е твърда.

# 619
marigold то си зависи от косата, но за мен Мароканското е много по добро. Ако искаш да пробваш нещо ново - Олаплекс 7 е също мн добър вариант.
*Ако си на твърда вода пробвай ДПШ 

# 620
Casual, благодаря,  да, ДПШ не съм имала никога честно казано.

# 621
Което ми напомни, че в рамките на 5 дни два пъти бях на сешоар във Варна и 2 пъти не се одобрих.
Ми да беше питала, щях да те изпратя при не рандъм фризьорки Wink

На влага ли съм най, често навивам косата на един масур още докато е влажна и после я пускам - става на "вълнички", та не си личи фриза толкова. Права ми залепва на скалпа за отрицателно време.
Скрит текст:
Оставете косата , в събота на вечеря на заведение на плажа гледам едни девойки с тонове грим и мигли, то аз имах чувството, че ще ми се отлепят естествените мигли и целия грим ще се разтече в деколтето ми - а бях само с тониран хидратант и спирала Laughing
Да бях питала, но като ми спрат без предупреждение водата в 9, а аз в 12 имам поредица от срещи, от стрес не се и сетих да питам, а препусках по квартала в надеждата да намеря и салон с вода и фризьорка, която да ме измие и издуха на момента Wink Вторият път си погледнах календара за следващата седмица и разбрах, че ако не направя корени във Варна, то във София съвсем няма как да успея да ги напъхам в графика...
Изобщо нашите "ваканции" в БГ често са един голям стрес под график Grinning

На "море" и аз често мия, омазвам с нещо хидратиращо и завъртам на кок, който след няколко часа разпуснат изглежда не чак толкова ужасно и на вълни.
Скрит текст:
Simple Smile))) и аз се дивих на същото Simple Smile))) А понякога като идем на топло и докато умирам в лен ми се изпречат пред погледа местните хубавици в скини дънки, ризи и пълен грим съвсем ми прилошава!

За Олаплекс 7 (олиото) го водят, че е много добро за тънък косъм! Аз, разбира се, си го забравих в къщи...

От ЗР си сложих да поръчам маската с тънък косъм на Макадамия и мисля да взема и шампоана от серията!
Цялата серия на Макадамия за тънък косъм ми е ужасно любима! Топ 3 за всички времена!

За тези с Airwrap защо не помислите в посока термик със фиксация!? Нещо такова (aз това имам, но предполагам, че почти всеки бранд имам някакъв аналог):

For strong definition with flat irons and curling irons
Thermal Spray 22 High Hold is a thermal setting mist that provides mega hold and heat protection for up to 450 degrees. This professional product adds shine, offers anti-frizz control, and provides long staying power. Redken's Heat Restyling Technology features a unique formula that seals the hair cuticle from damage and protects from heat up to 450 degrees. This technology also allows you to change up your style between washes by applying heat to reactivate the formula.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 16:10 от Agent Provocateur

# 622
Скрит текст:
А понякога като идем на топло и докато умирам в лен ми се изпречат пред погледа местните хубавици в скини дънки, ризи и пълен грим съвсем ми прилошава!
+1

В нотино днес има промоция с код, та да ви кажа за един продукт за защита при боядисване/кичури който ползвам, че е на много добра цена:
Joico K-PAK Professional защитен спрей за химически третирана коса
Скрит текст:
Напръскайте върху косата, преди да нанесете боя

# 623
Агентче, ще пробвам нещо такова. И солен спрей мисля да взема. Ти знаеш каква перушина ми е косата Joy Изпих мозъка на Петров за тоя airwrap, сега ако не го накарам да работи не знам. Въпреки че покрай бебето нямам много време да се занимавам с тези неща. Последно време косата ми е много лигава, може би съм прекалила с хидратацията пък сега, може и затова да не се задържат добре къдриците.
Гледах по тънката приставка, но четох и гледах ревюта, че не захваща добре косата.

# 624
Мечта ми е лигавото 🤓 откакто съм руса непостижима цел. Петрова - издай моля те с какво го постигна?

# 625
Толкова разочарована съм. След Нутритермик, Маскинтенз за плътен косъм също унищожиха. Новата формула е тотал щета Sad

# 626
Sensaya, ползвам в момента Moisture repair серията на Moroccanoil и Chroma absolu на Керастаз, имам и възстановяващата маска на Moroccan. Един път седмично слагам еластисайзера и един път седмично слагам масла в скалпа и по дължината. Слагам или хидратиращият крем на Moroccan или крема на Олиосета и всяка вечер ползвам олио по дължите и натърквам по крайчетата- или Moroccan или Gisou. Основното е, че махнах всички преси и маши. Издухвам само със сешоар, затова и взех airwrap.

# 627
  • Някъде там
Може ли някоя от вас да сравни класическото олио на Керастас и Morrocal oil?
Имам второто, не че не ми харесва, но очаквах повече? Дали това на Керстас е по-добро?
Косата ми е поизгубила блясък и заради слънцето, и защото не полагам никакви грижи освен да я мия с шампоан и да слагам маска или балсам, а водата тук е твърда.
Харесвам много повече олиото на Moroccanoil и това на Gisou, олиото на Керастаз го израходих, не, че е лошо, но не е най-доброто, което съм имала.Олаплекс 7 също не е никак лошо.

Бихте ли споделили ампулата на лалга от новата серия за колко време стига?

# 628
Искрица и Gisou заглеждам. Дава ли блясък, утежнява ли?

# 629
  • Някъде там
Искрица и Gisou заглеждам. Дава ли блясък, утежнява ли?
Не, не утежнява, дава огледален блясък, но по принцип всяко олио на моята коса дава такъв блясък Flushed.

Общи условия

Активация на акаунт