Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 570
  • 862
  •   1
Отговори
# 600
Агент, няма шанс за сешоар за гостуващи тук. Ако поостанеш, има вариант косата ти да “свикне”...
Grinning Убедена съм, че се свиква със всичко и си намираш продуктите за всякакви условия след здраво тестване! Хората със Сингапур свикват, че Варна ли ще ни се опре!

Хаха Агентче Heart доживях . Откога опявам аз,че марката е хубава въпреки дрогерийните цени...
A, Принцесо, aз много отдавна не деля продукти на евтини и кофти и скъпи и хубави, да не говорим, че съм убедена, че 90% от цената е булшит за да съответства на ценовото позициониране на дадения бранд и често опаковките са по-скъпи от съдържанието в тях! А дори и за "скъпите и хубавите" пак отказвам да плащам 100% цена!

Та италианците винаги са ми били интересни като ги коментирате в темата, но отсам океана са и доста неевтини Wink само един-два примера какво се очаква да платя вместо "дрогерийни цени":

vs.

или

Тези от вас, които използват dyson airwrap, какво нанасяте преди това?
От 6 мес го имаме, ползвала съм го 2 пъти, та сериозен акъл не мога да дам, но на Ютюб има тонове контент какви трикове да ползваме за Airwrap:
https://www.youtube.com/results?search_query=dyson+airwrap+for+fine+hair+

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 14:23 от Agent Provocateur

# 601
  • Варна
Благодаря! Питах защото при К18 се оказа, че трябва да се разтрива между дланите за да стане като крем.

Ами да и тоя се разтърква да стане на олио.

# 602
Момичета, за тънка изрусена корица с късащи се крайща  и мазни корени кой продукт на Олиосета бихте ми препоръчал?

# 603
На олиосета много ми хареса тази ампула. Слагам я непосредствено след измиване и подсушаване с кърпа. На мен ми стига за 3-4 пъти. Уплътнява ми косата и остава чиста за по-дълго време (въпреки че основното и предназначение е друго, аз усетих и такъв ефект).

# 604
Две такива ампули пропилях, това нещо няма отваряне. Докато се мъча да ги отворя, две ми изхвърчаха от ръката и се счупиха.

# 605
във Варна и нещата са тотал щета… косата ми на влага винаги е била неспасяем случай и след третия опит с различна козметика се отказах и я нагърмях в един кок, където ще остане до края.

Което ми напомни, че в рамките на 5 дни два пъти бях на сешоар във Варна и 2 пъти не се одобрих.
Ми да беше питала, щях да те изпратя при не рандъм фризьорки Wink

На влага ли съм най, често навивам косата на един масур още докато е влажна и после я пускам - става на "вълнички", та не си личи фриза толкова. Права ми залепва на скалпа за отрицателно време.

Оставете косата , в събота на вечеря на заведение на плажа гледам едни девойки с тонове грим и мигли, то аз имах чувството, че ще ми се отлепят естетвените мигли и целия грим ще се разтече в деколтето ми - а бях само с тониран хидратант и спирала Laughing

# 606
Две такива ампули пропилях, това нещо няма отваряне. Докато се мъча да ги отворя, две ми изхвърчаха от ръката и се счупиха.

Отвратително е отварянето, аз режа с кухненски нож малко (нямам такъв за ампули) и след това на безопасно място удрям горната част с дръжката и тя се чупи. Съхранението също е неудобно за тези като мен, които не я използват цялата наведнъж. Но слагам я отворена на една полица в банята и така.

# 607
  • Blondeville
Влизам с отчет от CPR серията на l’alga за тънка коса: ш-н, маска с отмиване и ампула.

За ампулата вече писах - разкошна, най-доброто, което съм купувала наскоро и изобщо.

Измих 2 пъти с шампоана - лек е, усещам го подхранващ и разплитащ, измива добре.

Маската сложих след ампулата за 5 мин, супер копринено и пригладено усещане още при измиване.

Суших се след използване на обичайните стилизанти. Резултатът, както и след предишния път, в който ползвах само ампулата е уау. Лъскава, жива и обемна коса, което за моята перушина е огромно постижение. Мога да кажа, че не ми е харесвала серия за коса така категорично. Досега фаворит ми беше Макадамия за тънка коса.

Цената е доста висока, това ме спира засега да взема и другите 2 продукта от серията, но в някакъв момент ще го направя.

От ЗР все твърдят, че нямат мостри, редно е такава скъпа козметика да идва с мостри според мен…

# 608

Пробвайте да потъркате тясната част на ампулата в ръба на керамична чаша от всички страни ( да не е луксозна чашата Grinning). После хващате горната част на ампулата с хавлиена кърпа и чупите. Едно време така отваряхмеампулите, когато бяха без точка.
Благодаря на blondie_anna за мнението. Много се колебая за маската, ясно е, че ще си взема ампулата Blush. Излиза, че и без маската резултатът е wow... Аз лично, дори и да взема маската, ще се въздържа от шампоана, в момента ползвам един на Напура, от новата им серия sun system и е супер, а е 37 лв..

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 10:29 от m1ma

# 609
  • Blondeville
Да, m1ma, при мен де факто и само с ампулата резултатът беше страхотен, не мога да преценя на този етап дали ш-на и маската допринесоха значително при второто ползване. Остава да ги пробвам без ампулата и да видя как е тогава.

Другото, което пропуснах да отбележа - след първия път, когато ползвах ампулата в комбинацията с ш-н нутритив на Керастаз и маската за обем на лалга, косата ми се омазни по-бавно, а очаквах обратното. Та удължих следващото измиване с още един ден. Ще видим как ще е с цялата серия.

# 610
Blondie_anna с каква коса си? От ника предполагам изрусявана 😚?
Моята коса също много се омазняв сега в жегите и влагата. Обмислям да взема на Редкен дпш с ментата и да го ползвам всеки път, но се притеснявам дали ще стимулира омазняването още повече…
Casual, събота вечер точно беше ад 🥵

# 611
Аз също забелязах , че е започнал по-бързо да ми се омазнява корена . Бях спряла за известно време да използвам Напура анаген ( аз го слагам като първи шампоан на суха коса и след това шампонирам повторно с друг ) . Откакто възобнових Напурата , проблемът ми изчезна .
След възстановяващия шампоан на Лалга косота ми се омазнява страшно бързо .

# 612
Аз ползвам крема на олиосета + крема за обем на Мириам Кеведо и слагам от спрея за обем на Алтерна от Канвас серията. При мен държат относително (с тънка и къса коса съм). От airwrap-a оновно обаче ползвам кръглата четка и плоската четка, супер резултат имам с тях за обем. За вълни си поръчах допълнително и най-тънката приставка, с нея определено са по-стегнати и трайни вълните.
. Тези с air wrap - от къде закупихте допълнителната тънка приставка и дали е съвместима с късата версия?

Тоест Олиосета и лак с лека фиксация с лак ли правите,за да държат?

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 12:01 от mamaLina

# 613
Днес в Рибата -20 процента на балсами и маски.

# 614
  • Blondeville
Blondie_anna с каква коса си? От ника предполагам изрусявана 😚?
Моята коса също много се омазняв сега в жегите и влагата. Обмислям да взема на Редкен дпш с ментата и да го ползвам всеки път, но се притеснявам дали ще стимулира омазняването още повече…
Casual, събота вечер точно беше ад 🥵

Sensaya, с бебешки тънка и рядка коса съм, уви. На руси кичури съм. Мия през ден, понеже в корена се омазнява много.

Веднъж в месеца ползвам ДПШ, косата след него е супер.

mamaLina, трябва да проверя откъде съм поръчвала тънкия барел, мисля от български сайт беше. Аз съм със стария airwrap, с различни приставки за различната посока на сушене. Не знам с новия тази приставка има ли я, една ли е, може ли старите да се ползват старите приставки с новия и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт