Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 600
  • 862
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Оо не, сега трябва да купувам олиото на Олаплекс и за Лалга ми запалихте чергата 🤪
А вече мислех, че всичко съм изкупила, а и сметката ми тихичко ридае 😅
Аз както споменах съм във Варна и нещата са тотал щета… косата ми на влага винаги е била неспасяем случай и след третия опит с различна козметика се отказах и я нагърмях в един кок, където ще остане до края. Най-грозното този път е, че колкото и да я суша със сешоара и да чакам да изсъхне, явно не успява и си изгорих зверски краищата с пресата… само като чух цсссс и ми се доплака. При все, че преди да дойда я постригах близо 10 см - до здраво 😔 абе - закъсах посред лято 😅
За Лалга - аз от олиото изобщо не съм впечатлена, криво ми е, че инвестирах. Марокан, макадамия, Чи даже му е конкурент на моята коса.
Между другото, на последното миене пробвах обстойно Бонд серията на Алтерна - серума като пре-уош, Ш, Б, маската и на влажна коса смесих пак серума, детокс крема на Лореал и малко от Анти Фриз маслото на Алтерна. Супер добре се получи като за несправедливите условия до морето 😁 Жесток блясък, краищата се прибраха, меки и плътни, образуваха ми се едни много симпатични леки къдрички, подредени, при все, че изсуших само корена, другото зарязах варварски на самотек. Това за моята кошница е big deal 😁

# 587
Casual да имам и К18 и К2.0........ Харесах и двете,но държа да каже,че на нито една не съм платила реалната цена. Сори няма начин просто Grinning. К18 я взех от Брасти преди да го затворят,а К2.0 мисля 30-тина лв. дадох за нея. ...... И двете терапии обаче изискват термично активиране и то не просто духване със сешоара,а сериозно изпичане с четка и сешоар ...
Аз имам к18, Лакмето като марка го избягвам след 2 лоши опитности с различни продукти. Но преди няколко дни една мостра на аргановата серия мн добре ми се отрази и като каза хидратация нострих ... очи Wink
На к18 вече два пъти и плащам пълната цена ( смятай )
Аз на всяко миене "дърпам" с четка и сешоар , абсурд е да остана с тая тежка мокра коса за дълго време - ако не се разболея, ще съм като кошница в главата. И к18 доста време ми спестява, защото не клеча с маски и сушенето ми се вижда по бързо.

Не знаех, че Брасти са затворили, тоя лико сайта нищо не ми отваря.
Лалга са се оляли с цените. То бива бива, ама не е животоспасяващо хапче.

# 588
Аз както споменах съм във Варна и нещата са тотал щета… косата ми на влага винаги е била неспасяем случай и след третия опит с различна козметика се отказах и я нагърмях в един кок, където ще остане до края. Най-грозното този път е, че колкото и да я суша със сешоара и да чакам да изсъхне, явно не успява и си изгорих зверски краищата с пресата… само като чух цсссс и ми се доплака.

Което ми напомни, че в рамките на 5 дни два пъти бях на сешоар във Варна и 2 пъти не се одобрих. Разбира се, съвсем случайни салони и фризьорки, които нямат никакъв опит с моята коса и предпочитания, но и в двата случая седеше като недоизсушена добре и клепнала, за краищата дори няма да отварям дума.
В такива ситуации (много влага) обикновено имам едно наум за финишите - ползвам или популярния WOW Dream Coat, ако я искам по-права или някакъв лак с много ниска фиксация, ако искам вълни и движение.

И да похваля любимия в тази тема мултифункционален крем на Олиосета, както и термо флуида (PH 3.5 SEALER INSTANT SHINE AND HEAT PROTECTION) - от него по дължините, а крема по краищата и резултатът е ама много, много приятен! Мих с дълбокопочистващия на Wella.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 20:50 от Agent Provocateur

# 589
  • Варна
Хаха Агентче Heart доживях . Откога опявам аз,че марката е хубава въпреки дрогерийните цени. Това е положението при нас...влага и твърда вода да ти е кеф да се нервираш Grinning. Ама се свиква и с годините човек нагажда продуктите спрямо водата и климата. Аз затова обикновено си ходя рошава Grinning Стайлингът е супер имагинерно понятие тук особено ако добавим и вечния бриз Grinning.

Casual
моето мнение за Лакме е същото. Терапията я пробвах с огромна доза недоверие и то чак след като Магнолия и направи ревю и обясни как се ползва,за да не се сдобие човек с разплетена кошница. Ако след нея оставиш косата да изсъхне сама ефектът е точно такъв -прехидратирана коса.

# 590
Агент, няма шанс за сешоар за гостуващи тук. Ако поостанеш, има вариант косата ти да “свикне”. Преди две години бяхме тук за около 6 месеца и накрая започна да ми държи пресата. Но тогава още не се изрусявах.
Като се заговорихте за Олиосета - много искам да си взема от олиата - бях ги пробвала преди изрусяването, но сега - можете ли да кажете дали ще са ”насищащи” за суха дебела руса метлица?

# 591
  • На брега на реката
Prinzesata, моля да споделиш, каква е спецификата при употребата на К2.0. Вчера си я купих и смятам да ги редувам с К18 преди и след боя.
К18 я имам и съм много доволна.

# 592
  • Варна
Няма специфика миеш,нанасяш,слагаш финиши и сушиш с четка и сешоар да се изпече косъма.

# 593
  • На брега на реката
Благодаря! Питах защото при К18 се оказа, че трябва да се разтрива между дланите за да стане като крем.

# 594
Аз след К2.0 никога не съм ползвала сешоар Grinning въпреки, че така препоръчвате, а косата ми винаги е супер. Влюбена съм в тази магийка. Може би си е до коса, защото моята си е доста изтормозена и винаги е супер щастлива след това лакме и к18, без да ползвам сешоар.

# 595
Тези от вас, които използват dyson airwrap, какво нанасяте преди това? Вчера за първи път се направих с него, много ми хареса, но се поотпусна косата. Забърсах после набързо една пяна от ДМ, за да пробвам утре пак, но ми се иска нещо хубаво да взема.

# 596
  • София
Пяната помага много при airwrap. Трябва да   Намерите вашия продукт, сложно е малко. Аз съм доволна от спрея за обем на Алтерна, а и като цяло по-уплътняващи продукти, които да не правят косата твърде мека и хидратирана. Има един спрей на Лореал Проф., който много хвалят и при мен не е лош, но прави малко матирана. Аз го използвам и с олиото на Olaplex, ако не искам никаква фиксация.

# 597
  • Blondeville
Аз ползвам крема на олиосета + крема за обем на Мириам Кеведо и слагам от спрея за обем на Алтерна от Канвас серията. При мен държат относително (с тънка и къса коса съм). От airwrap-a оновно обаче ползвам кръглата четка и плоската четка, супер резултат имам с тях за обем. За вълни си поръчах допълнително и най-тънката приставка, с нея определено са по-стегнати и трайни вълните.

# 598
  • София
И аз си ползвам много кръглата четка, страхотна става косата като усъвършенстваш техниката. Междудругото с крема на Олиосета наистина е добре, и аз го ползвам, но за къдриците специално иска фиксация при мен, за да издържат.

# 599
Аз още не съм пробвала да се къдря Grinning  взех си спрей на Медавита за къдрици ,но мързелът си е водещ.

Общи условия

Активация на акаунт