Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 464
  • 862
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
SensayaИмаш си много хубава руса коса. Аз кошмар не виждам нито в цветово нито във визуално отношение.
пробвала ли си да сушиш като решеш с тангъл не с пръсти. Косата е здрава и просто иска подходящ финиш за да си застане на мястото. Слагай кема на Олиесета преди сушенето и силъра след това на суха коса. Той омекотява страхотно и запечатва порьозната коса. Много ме дразни,че смърди на тройной гадината Grinning ама работи.

Аз днес бях в Гранд мол и минах през рибата Grinning. Уж само ампулата на Лалга новата да взема а а и един гребен тупнах от техните/страхотен е/ и силър един взех на Олиесета,че моят е на изпарения. Мацките са си баш неадекватни и там въпроси не задавам освен да ме ориентират ако не виждам нещо. поне бяха мили де Grinning,че друг път ми се цупондрят.

# 691
Sensaya и аз не виждам голям проблем.За мен, на последните 3-4 пръста от косата им липсва доста влага.
Имам чувството че тези финиши не са за теб,но не ги познавам и няма да коментирам.
Опитай да запечатваш маската с наистина хидратиращ балсам(Редкен не е такъв) и както ти е казала Принцесата,пробвай този сийлър на суха коса.Не само след измиване, а по-често,да речем сутрин и/или вечер по мъничко,колкото да загладиш порьозния косъм.

Casual и опаковката е нова и формулата също,затова се ослушвам и не поръчвам.

# 692
Моля за препоръка за leave in conditioner (спрей) - искам да "запечатам" влагата в порьозната ми боясисана коса. Олиосета ще си взема със сигурност, но искам да имам и спрей.
Благодаря!

# 693
Си ползвам Balmain и  Alterna( хидратиращият) , първият ми харесва повече , с Алтерната не мога да се разбера напоследък.

# 694
Олиесета всичко в 1 е продукт без аналог категорично,но не всеки си преглъща егото да посегне към марката тъй,че .......

Изтръпвам като видя надпис НОВО на някой от любимците ми. Кажете моля нова опаковка, или нова формула има Nutritive Nectar Thermique ?!?! че да не се налага да ходя до Златна рибка да купувам старата формула на пълна цена....
Маската я развалиха, така че аз предлагам да търсиш стария термик!

# 695
Принцесо ❤ направо ми стопли сърцето с хубавите думи, благодаря ти! Цял живот се боря с това бухване в стил зла вещица, накрая се предадох на пресите… Ще пробвам каквото казваш, а за четката - т.нар. четка “кактус” имам, става ли тя? За аромата на сийлъра и аз кълнах днес, как пък точно на мъжки (развален) одеколон са го докарали 😅

Ванеса ❤ голямо благодаря! Ще пробвам всичко и ще докладвам. Точно три-четири пръста са сухи, това е остатъкът от обезцветената част, безпогрешно око имаш. Аз явно много съм се заблудила, защото си живея с мисълта, че този белия редкен е хидратация 😣 С какъв да пробвам - балсами хидратиращи май нямам много -  само на Alterna Moisture и на Joico Moisture Recovery.

# 696
Моля за препоръка за leave in conditioner (спрей) - искам да "запечатам" влагата в порьозната ми боясисана коса. Олиосета ще си взема със сигурност, но искам да имам и спрей.
Благодаря!
И Ланза имат чудесен спрей и Пюреолоджи и Алтерна, а в БГ си донесох и оставих и това ЧИ, ново за мен, но с положителни първи впечатления:

# 697
VanessaDE, РуСа-Мамма взех малък размер от новата опаковка, докато имам и пт старата - и съм решила на следващо миене да разделя косата на две и да ги намацам да проверя резултата Laughing

Sensaya за мен това бухване е ... просто не оформена коса. Особено като спомена преса - замени я с качествена четка и сешоар за да изглаждаш косъма.

Оф това Пюреолоджи все ме "дърпа" да го купя, ма пусто трудно откриваемо ...

# 698
Кой е този сийлър, който мириши кофти?😎Може ли линк?

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:58 от mamaLina

# 699
Момичета имам нужда от съвет. Тези директни пигменти, за какво са, преди боядисване ли се използват, по време на боядисването ли? Разгледам ги, има с цвят има и без такъв. Не съм се боядисвала от поне 7м. Не ме притеснява изгаряне или увреждане на косата, тъй като е здрава и ще го понесе, а и ще сложа защитните съставки в боята. Но понеже преди имах голям проблем с пепелявите цветове и използвам и коректори в боята, тези пигменти ме заинтригуваха, какво им е приложението. А също и някакъв гланц за коса, тип боя е

# 700
  • Варна
mamaLina ето го  Grinning  https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/termozashti … rotection-100-ml/
 баш на "Тройной" си мирише Grinning. Едно време плюехме Хроноложист,че миришел на соц бръснарница ама тпва чудо си е баш-баш JoyJoy. Действието му обаче е трепач та се чудя как да го ароматизирам пусто да остане Grinning.

Sensaya става кактуса,но ако малко от малко опиташ с кръгла четка свястна мисля повече ще ти хареса. Пробвай обаче първо само със силъра на суха коса. Пръскаш и решеш. Абсолютен геймчейнджър е този ефтинджос одеколон. Скоро не съм се впечатлявала така от финиш май Grinning/последно крема съм хвалила толкова техния/.
 Иначе не съм ти правила комплименти Косата ти си е супер. Здрава,плътна и с блясък. Последното особено трудно се докарва на руса коса-всички го знаем.

Аз в момента клеча с новата ампула на Лалга Grinning. Не издържа сърце блондинско. Та ще видим какво ще се случи.

# 701
A, на Тройной!?! Преди малко го ползвах и не го усетих като Тройной Wink
Шегувам се, но да, и аз се радвам на комбинацията от двата за лятото, дори на моята тънка коса - не я сплескват и/или утежняват.

Сенсая, подкрепям момичетата - и за мен това си е нормално бухване на порьозна коса. "Лекува" се с кръгла четка и сешоар, макар, че има и други алтернативи, но при мен това дава най-добрия и предвидим резултат.

Онзи ден опитах Еърапа, че нали стана дума в темата. За мен няма опция да позасуша до 80% и да почна да правя букли. Пак си се налага да я издърпам/изгладя с четките, а къдренето - след това. Иначе не изглежда достатъчно добре (коса и с фриз и с чупка). Положителното е, че много каки по нета казват, че след относително стръмната крива на усвояване на уреда после става лесно и доста по-бързо.

# 702
Хроноложист на соц бръснарница? Толкова ми е ориенталска миризмата му, че чак ми идва един хиджаб да си сложа след ползването му.

# 703
И на мен Хронолоджист ми мирише мъжкии бръснарски. Ориентал въобще, той не е сладък, а е остър с хайверена миризма.

# 704
Sensaya определено Джойко Heart
Отдавна не бях поръчвала нищо ново,освен една нова холандска марка.Но ММ ме ядоса с изказването че съм заринала банята с моите шампоани и сие и аз поръчах още Grinning
Новата серия на Джойко YouthLock

Casual чакам отзиви Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт