Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 486
  • 862
  •   1
Отговори
# 180
Момичета , днес изпробвах маската на К18 … нещо май не правя като хората . Косата ми е много дълга и изрусена . Съответно една помпа от продукта не ми стигна . Сложих около 6 може би . Едвам я изсуших и на допир косата ми е странна , имам усещането за неизмит продукт . Какво количество от маската слагате ?

# 181
  • Варна
💐💐 Sunshine_00 💐💐 поне 4-5 помпи на моята коса,а тя в момента не е от най-дългите....Не би следвало да има усещане за продукт. Финиши сложи ли след нея? Иска си китосване не може само по терапията.

# 182
Сложих крема на Олиосета и блондонското олио на Керастаз . Сега изгледах няколко клипчета в youtube как се нанася , в които момичетата разтриват продукта между дланите , аз направо нанесох от флакона .

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 09:04 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 183
Да, продуктът се разтрива до побеляване между дланите и после се нанася. Моята коса е до сутиена някъде и слагам 2-3 помпи.

# 184
  • виртуално
Вчера купих Лакме 2.0 и сега реших да го пробвам ... как работи тази помпа.
Въртях , отвивах и завивах, по никакъв начин не работи

# 185
  • На брега на реката
Снимай и покажи!
Аз наскоро брах ядове с един серум на Алтерна!
Оказа се, че трябва силно да издърпам и същевременно да завъртя!

# 186
  • виртуално
Снимай и покажи!
Аз наскоро брах ядове с един серум на Алтерна!
Оказа се, че трябва силно да издърпам и същевременно да завъртя!
Точно това се оказа, много благодаря Flowers Bouquet
Въобще не ми хрумна да издърпам

# 187
  • На брега на реката
Радвам се, че моите мъки, бяха полезни някому! Joy

# 188
Не съм в блондинската тема нали ))), винаги съм твърдяла , че това са защити срещу деца и блондинки ))) , Веднъж носих един серум да ми го отворят , след седмична мъка се присрамих. А нямах търпение да го пробвам Joy

# 189
  • виртуално
код LAKME25 валиден днес в Рибата

# 190
  • Някъде там
Здравейте!
Препоръчайте ми олио за коса до 30 лв.
Мисля си за това, но не знам дали е добро https://douglas.bg/mi-amante-hair-elixir-72668 или това https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/myth … i-tip-kosa-125-ml

# 191
код LAKME25 валиден днес в Рибата
за новия продукт к2.0 не важи
Опа то днеска в неделя

# 192
  • София
Моля за съвет
Спортувам редовно, заради което ми се налага да си мия косата през ден. Косата ми е дълга, изрусена, чуплива, гъста, но с тънък косъм. Протеиновите продукти ми се отразяват по-добре от хидратиращи. Ползвам Kerastase Resistance, двустъпковия Aphogee, филъра на Олиосета, термозащита на Олиосета и др. Какъв съвет бихте дали за такава често миеща се коса?
[video]

# 193
Привет, момичета знаещи 💝
Аз съм с руса, чрез обезцветяване преди година, гъста коса в общо прилично състояние, но крайчетата ми са много зле - много сухи, набухват и се накъсват (точно както Kontessa го е обяснила), въпреки че ги подстригвам всеки месец по малко. Обикновено ползвам хидратиращи продукти, но този път сложих Rikeir терапия преди миене и се измих с Redken Extreme ш+б, накрая крема от серията и завърших с Нектар термик.
Добре нахранена я усетих косата, но сега много ми се заплита… дали не прекалих с протеина? Какво мога да сменя? Благодаря 🌷

# 194
  • София
Ами добавете хидратация, многото протеин води до сухота, оплитане и тн.
Аз лично ползвам шампоан joico moisture recovery и маска марокан с кафява капачка от хидратиращата серия.
Ако държите на протеинов шампоан поне след него слагайте хидратираща маска/балсам за да има баланс

Общи условия

Активация на акаунт