Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 720
  • 862
  •   1
Отговори
# 270
Да попитам този серум добър ли е?
Някой използвал ми го е?
Мазнее ли на косата или попива хубаво.
Подходящ ли е за тънка коса?
Много е мазен, ползвах го само едно лято за морето, да предпазва косата от солената вода и слънцето. А моята коса е гъста, с дебел косъм, носи много на продукти... Но това е голям мазньоч 😄

Моята коса е тънка, използвам от него втора опаковка, изобщо не ми е мазен. Попива добре и придава блясък, запечатва ми хубаво косъма. Купих и на майка ми, също много ѝ харесва.

# 271
^^^ Мерси за идеята, Принцесо, имам и 2-3 остатъка от масла, така ще им видя сметката по-бързо! Пролича ли си коя е най-голямата скръндза в темата, а Wink

Кристи, не чакай в банята. Няма смисъл да си губиш времето! Аз мажа с нещо намокрените дължини и си правя тренировката или чистя кухнята или каквато там работа из къщи имам и след 50-60 мин мия.
Момичета, аз да си призная честно, не помня кога за последно съм си мила косата по стандартния начин под душа. Най- много някое шампоаниране да ми съвпадне с душа😄.
Първото най- често ми е с някой от шампоаните на Напура на сух скалп. Слагам и обикновено след това тренирам. После се къпя, отмивам го, слагам друг шампоан, сега ползвам един на Дюкре за себореята и с него се виси доста, така че излизам от под душа с него, мажа лосиони и кремове на тяло и лице, обличам си се… чистя или каквото там, по някое време отмивам шампоана само с наведена глава над ваната, слагам маска за скалп, друга за дължини, пак си върша, каквото си имам… даже често излизам навън намазана и с коса свита на кок и по някое време отмивам и маските над ваната. Това си е цял ден общо взето. Изобщо не смятам, че губя време. Само отделям по 5мин да измия и да намажа следващото😄 Има ли някой луд като мен, който по цял ден мие коса и дори излиза навън, намазан с нещо😬

# 272
Хора, изобщо не ми беше хрумвало Flushed Ще пробвам и аз така, макар че косата ми е доста дълга и не мога много да си го представя Smile

# 273
Здравейте,

Ампулите на Лалга с каква честота могат да се ползват? Поне отворената (че си я разделих на две)? През 1 измиване дали е ок или ще утежни да изчакам повече?

Ще се боядисвам на 14.06, на каква терапия да заложа уикенда? (Хидратация или протеин)

# 274
  • София
Скрит текст:
^^^ Мерси за идеята, Принцесо, имам и 2-3 остатъка от масла, така ще им видя сметката по-бързо! Пролича ли си коя е най-голямата скръндза в темата, а Wink

Кристи, не чакай в банята. Няма смисъл да си губиш времето! Аз мажа с нещо намокрените дължини и си правя тренировката или чистя кухнята или каквато там работа из къщи имам и след 50-60 мин мия.
Момичета, аз да си призная честно, не помня кога за последно съм си мила косата по стандартния начин под душа. Най- много някое шампоаниране да ми съвпадне с душа😄.
Първото най- често ми е с някой от шампоаните на Напура на сух скалп. Слагам и обикновено след това тренирам. После се къпя, отмивам го, слагам друг шампоан, сега ползвам един на Дюкре за себореята и с него се виси доста, така че излизам от под душа с него, мажа лосиони и кремове на тяло и лице, обличам си се… чистя или каквото там, по някое време отмивам шампоана само с наведена глава над ваната, слагам маска за скалп, друга за дължини, пак си върша, каквото си имам… даже често излизам навън намазана и с коса свита на кок и по някое време отмивам и маските над ваната. Това си е цял ден общо взето. Изобщо не смятам, че губя време. Само отделям по 5мин да измия и да намажа следващото😄 Има ли някой луд като мен, който по цял ден мие коса и дори излиза навън, намазан с нещо😬

+1 от мен за протокола по миене на косата. Последните години от както ползвам проф. козметика винаги след като измия косата с шамп. мажа с маска и слагам найлонова шапка отгоре.Излизам от банята обличам се и минават 30-40 мин докато отида да си изплакна косата само на душа с наведена глава надолу. Relaxed

# 275
  • Варна
То от години тук опяваме,че  намажи маска,стой 5мин и измий е едно буквално изливане на едни пари в канала Grinning. Та...Оля знаеш,че не си сама GrinningGrinning. С втората стъпка на Олаплекс на работа съм ходила,че се наложи по спешност,а тъкмо се бях боядисала. Измих боята,намазах Олаплекс,духнах със сешоара и смотах на гимнастически кок Grinning. Е никой не разбра GrinningGrinningGrinning.
 Те затова протоколите за миене на косата са наречени ритуали.....

# 276
Това означава ли, че и с маските на които е указано да се стои 5 мин, може да се стои половин час например? И по-конкретно питам за тъмнокафявата капачка на Мороканойл.

# 277
Точно с маската на Maroccanoil с кафявата капачка стоя по минимум половин час след щампоан и косата ми става просто разкош .

# 278
А слагате ли някаква шапка или нещо друго или просто така?

# 279
Слагам шапка задължително ☺

# 280
Винаги стоя по 5 минути. Абсурд е да ходя с наклепани неща по косата вкъщи и навън.

# 281
Тези шапки, които слагате специално за целта ли са? Откъде може да се купят? Видях, че се продават маски-шапки, но само шапки не намерих, няма значение дали за еднократна или многократна употреба.

# 282
Аз лично използвам шапката , която беше в кутията на еластисайзъра , обикновена найлонова шапка . Просто след употреба я изпирам . Иначе шапки за баня съм взимала от Ремедиум , в Make up също съм мяркала ,сигурна съм , че на много места ги има ,

# 283
Аз лично използвам шапката , която беше в кутията на еластисайзъра , обикновена найлонова шапка . Просто след употреба я изпирам . Иначе шапки за баня съм взимала от Ремедиум , в Make up също съм мяркала ,сигурна съм , че на много места ги има ,
Благодаря, представях си я някаква задържаща топлина, иначе да, обикновена шапка за баня имам.

# 284
В алиекспреса съм виждала някакви задържащи топлина.

Общи условия

Активация на акаунт