Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 867
  • 862
  •   1
Отговори
# 285
Обикновена шапка и кърпа върху нея задържат не по зле!

А ако случайно съм осъмнала без шапка, но съм си навила на пръста, че трябва да правя маска със затопляне и найлонова торбичка съм ползвала под кърпата Wink

А допълнително затопляне може да се направи и със обикновен сешоар или с използване на затоплена кърпа!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 17:13 от Agent Provocateur

# 286
А , да и аз този номер с найлоновата торбичка съм го правила 😀 Обаче не слагам кърпа отгоре , че съм с много чувствителен скалп и става страшно 😬

# 287
Здравейте, момичета! имам огромни проблеми с косата си -- боядисвам се и ми е страшно суха, оредяла след кърмения и тн. Фризьорката ми направи терапия с инфраред преса  на няколко пъти и косата ми стои прилично вече седмица. Бих искала да мога да си правя тази терапия сама у дома. Намерих инфраред пресата, която ползва фризьорката ми, но не знам какъв продукт да ползвам с нея. Знам, че тя ми слагаше нещо с хиалурон и наистина косата ми  не стои като метла, а е доста по-жива.
Имате ли идея какви хиалуронови продукти  се ползват с  инфраред пресите, мога ли да ползвам всеки продукт?

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 17:46 от MariyaHris

# 288
  • USA
С найлоновите торбички под кърпата внимавайте да са без надписи, или надписите да са отгорната страна/външна/ на мойта руса коса така имах надпис червен "ТАРГЕТ" .

Може да ползвате домакинско фолио, безцветно и върши същата работа.

# 289
Olivia Thomas, изплаках от смях като си го представих!
Домакинското фолио е много удобно и като си се омазала цялата с нещо хубаво за кожа - увиваш от циците до колената и под одеалото. После дупето ти е като бебешко!

Ами така де, ако ние като жени не може да се погрижим за външния си вид във всякаква ситуация какви жени сме!?
Скрит текст:
Милата ми майка, например, въпреки, че ми е родна и много обичана винаги ме е дразнила с отказа си да е гъвкава и да мисли out of the box. Ако няма маска за лице на която пише "хидратираща" не прави нищо. Абе, мамо, то 2 лъжици кисело мляко да намажеш по лицето си пак ще имаш хидратиращ ефект! Или прост Пантенол на пяна си намажи, за бога! Или "нямам маска за коса, имам само балсам" ... не че не може да се сложат наличните масла в балсама и да се постои с него, но не! Баба ми имаше разкошна коса и я миеше с яйца, не с протеинови шампоани. Аз лично задръжки нямам и въпреки, че колекцията прелива и мога да оборудвам 2 фризьорски салона понякога се връщам към класиката и правя домашни маски или смесвам готови продукти за да получа това, което искам. Последно подобрих гела за обем на Ланза със топката на Tigi - стана чудно и махнах наелектризирането, което гелът сам по себе си ми дава!

^^^ Таз топка на Tigi  е наистина хубав продукт и не е същата като лилавата - тази дава повече обем, a лилавата - повече плътност! "Yellow volumizes, purple thickens!"

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 18:24 от Agent Provocateur

# 290
  • Пловдив
Здравейте. От Златна рибка по погрешка са ми пратили Екстрийм версията на Еластисайзъра, вместо класическия.
Косата ми не е боядисана, не е много третирана като цяло.
Възможно ли е да не ми се отрази добре? Дали да го ползвам или да го продам преди да съм го отворила и да си купя другия.

# 291
Някой ползвал ли е сухия шампоан на O'right? За първи път виждам сух шампоан, който да не е в аерозолен флакон. Стори ми се доста интересен. https://www.zlatnaribka.com/suh-shampoan-za-mazen-skalp-60-ml-or … green-dry-shampoo

И още нещо. Бихте ли ми препоръчали лак за коса с гъвкава фиксация? Напоследък често си къдря косата, но не мога да уцеля лак, който да не прави къдриците лепкави и твърди.

# 292
Здравейте , влизам да изкажа едно мнение за преуошите и действието им на изсветлена порьозна коса. И аз като много тук ползвам тонове козметика, Общо взето каквото биде похвалено все се купува (щях иначе да карам порше )) Преди правех една основна грешка- колкото по зле става косата, толкова повече неща мажех по нея. Всъщност те почти всички имат силикони, които трудно се отмиват. При мен са важни за да загладят косъма, но когато се напластят , косата запова да иглежда вяла суха пършива. Момичето което по-нагоре писа за проблема с шампоан за скалп(предполагам лечебен) + шампоан за дължини(вероятно супер лек) - просто и двата не са способнии да свалят силиконите според мен. И допълнителните продукти още повече влошават. Аз преуошите ги правя винаги с прост зехтин в някакъв не силно силиконов балсам(и еластайзера става, но и по-бюджетни няма разлика), на леко навлажнена коса . Маслото играе роля на продукта ,който разтваря налепените продукти , балсамът има за цел - по лесно да се отмие самото масло. Зехтинът е с едра молекула, той не попива много но прави и свестен филм срещу шампоана. Измивам със силен такъв. В момента съм с метал детокс, и май друг вече не искам да видя ))) Не намирам нищо във формулата му което да "детоксикира" но въпреки това върши добра работа.
Та рестартирах. Гледам сега са се появили едни лилави прахчета , но още не ги намирам в БГ - за сваляне на силиконите и рестарт на косата
И да ви благодаря горещо за К18. Това ми е топ продукта на десетилетието. При мен страхотен ефект, чак ме питат на фризьор ли съм ходила(а косата ми един пръст израснало )

# 293
Бихте ли ми препоръчали лак за коса с гъвкава фиксация? Напоследък често си къдря косата, но не мога да уцеля лак, който да не прави къдриците лепкави и твърди.
У нас се харесват ето тези:

Но сме ползвали и довършвали до последна капка и тези - всички са с гъвкава и естествена фиксация:

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 14:22 от Agent Provocateur

# 294
  • София
Какво мислите за продуктите против косопад на La Elia? Качват във Фейсбук постоянно снимки преди и след но до колко са реални резултатите?

# 295
  • Някъде там
Какво мислите за продуктите против косопад на La Elia? Качват във Фейсбук постоянно снимки преди и след но до колко са реални резултатите?
Аз ги използвам.Привършвам първа опаковка от шампоана и вече го поднових, както и серума им за скалп.
Имам страшно много нова коса, косата ми леко се е сгъстила.Като таралеж съм и съм много доволна, не забелязвам намаляване на косопада обаче и леко шампоана пресушава косата.Има нужда от маска, не е както го описват, че е силно хидратиращ и косата е разплетена Simple Smile
 Мисля, че повечето коментари са реални, но леко преувеличени, поне някои от тях.

# 296
  • Варна
Момичета щом пишете в тая тема би следвало да сте наясно,че чак чудеса от мазило няма как да очаквате. Имам позната,която пие и добавката тяхната,но чудеса не видя.
 Искрица преекспонират рекламата всички - наясно си. Хубави продукти са да,но не са чудодейни. Няма съставка,която да прави чудо. Тествах ги и аз.
 Добра храна за скалпа са и стимулират фуликулите,но за спиране на косопада трябва друго.
 Аминексил при мен винаги е работил,но откакто открих Прокапила като съставка не го сменям посмъртно. Прочетете.....

# 297
  • Бургас
Принцеса, ти от кой продукт с Прокапил си доволна? На първо търсене открих серум на Lakme, спрей
COLLAGENA Solution и лосион FOLICEUTIC.

# 298
  • Варна
Маските на Calinachi  и двете са с 5% прокапил,а сега ще излезе и трета както и серум с 4% прокапил. Цените им хич не са кашер Grinning ама ние сме свикнали. Като цяло новата серия много народ я чакаме. При мен проблемът е от менопаузата. Нямам физически отклонения по изследвания,но косата си падаше години наред кога повече кога по-малко въпреки всичките грижи. Откакто ги ползвам всичко влезе в релси. Не,че не пада съвсем де/то не е и логично/,но си пада нормално.
 Не вярвам в чудеса пак казвам,но доста попрочетох за прокапила и явно за мен това е начинът да продължа да имам хубава коса.

На първата снимка е челото ми...Е беше тръгнало да става още по-Ботевско Grinning,като отстрани имах направо полуплешиви участъци. Сега вече линията е равна и постоянно расте нова коса.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 09:56 от prinzesata

# 299
Момичета, хвърлила съм око на Alterna Caviar Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum, с надеждата да си спася пресъхналите и чупещи изрусени крайчета, в правилната посока ли гледам? Трябва ли да го комбинирам задължително с Ш и Б от серията? Мога ли да го миксирам с други продукти, че съм харесала голямата туба и ще ми се точи десетилетия иначе…

Ето тук сега е много изгодно 🫢
https://lookperfect.eu/vyzstanovqvasht-serum-caviar-anti-aging-b … -serum-487ml.html

Общи условия

Активация на акаунт