Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 754
  • 862
  •   1
Отговори
# 435
За мен много работеща хидратация е Абсолют рипеър, но малко ми утежнява.
Лигава коса постигам с крема на Metal Detox на влажна коса преди сешоара, после слагам Liss Ultime, пак на влажна.
За себе си съм установила, че лигавото не идва от добра хидратация, а от нещо в продуктите преди сешоара (силикони?) - не разбирам толкова, че да го определя. Добрата хидратация “само” омекотява и прави блясък.

Да не би да е LISS UNLIMITED? Liss Ultime не намирам.
За това ли става въпрос?

# 436
Ох да точно така е, много се извинявам!

# 437
Как разбирате, че косата е пре хидратирана? Може въпросът да е глупав, но съм твърде нова с Профи козметиката. Взех си хидратиращия шампоан и маската с кафявата капачка на Марокан. Очаквах косата ми да е много красива, но получих заплетена, матирана коса, бухнала и с ужасен фриз. Направо бях в шок, след като толкова много четох за продуктите. Sad Още в банята косата се заплете, едва прекарвах гребена. Или нещо бъркам аз.

# 438
Тази марка не е ли за къдрава коса?

# 439
Тази марка не е ли за къдрава коса?
Не. Моята коса е по-скоро права, отколкото чуплива и добре й се отразява серията с кафява капачка на Марокан.

# 440
Хидратиращият шампоан заплита голяма част от косите, по принцип маската може да оправи нещата. Или сменете шампоана или пробвайте с по-малко количество от него. Не е от маската заплитането.
Как разбирате, че косата е пре хидратирана? Може въпросът да е глупав, но съм твърде нова с Профи козметиката. Взех си хидратиращия шампоан и маската с кафявата капачка на Марокан. Очаквах косата ми да е много красива, но получих заплетена, матирана коса, бухнала и с ужасен фриз. Направо бях в шок, след като толкова много четох за продуктите. Sad Още в банята косата се заплете, едва прекарвах гребена. Или нещо бъркам аз.

# 441
Ще опитам с друг шампоан. Тази сутрин изправих, косата е в приличен вид, но в коренът е ужасна - твърда, едва прокарвам пръсти през нея. На ръба съм да я измия отново. А маската прави ли косата лигава? При мен нямаше такъв ефект.

# 442
Да, прави я, това в корените е от шампоана, предполагам е като мръсна. 😅

# 443
  • София

В темата многократно е коментирано че хидратиращия шампоан на марокан не си е баш хидратиращ, или поне не се усеща така на 80% от косите.
Има и доволни, но са малко.
Аз лично след него се сдобивам с топка тел на главата. Никога не го ползвам и винаги пиша как не е подходящ.
Пробвайте с joico moisture recovery.
Относно маската, има две партиди - едната е много силен аромат и по жълта, другата по бледа

# 444
Моят бивш фризьор, който ме и насочи към хидратиращата серия на Марокан, това страшно заплитане на косата ми го обясни, че понеже бил безсулфатен шампоан така действал.

# 445
  • София
Тези които си търсят хидратиращи да са с едно наум, ако косите им са среден към тънък косъм. За такива мога да препоръчам по-скоро CHI Infra - класическата серия с червените капачки, Joico Hydrasplash,  Nioxin 3 и 4, Alterna - хайверните за боядисана коса, етц.
Агент, много точна преценка. Аз установих за моята коса /среден към тънък косъм/, небоядисана, че най-добрата хидратация е Хидрасплаш и Чи инфра, както и маската на мароканойл с кафявата капачка, но в малки количества. 💐

# 446
Аз съм също с фин косъм и Чи инфра ми направи косата все едно не съм я мила.

# 447
  • Някъде там
Пристигна ми шампоана на Калиначи с бръшлян, за съжаление не е моето нещо.Косата ми става на въжета след него и много суха, или ми докарва много мазна коса.Няма средно положение.
Явно съм дефекта SadПробвах с протеинова и хидратираща маска и ефекта е плачевен винаги.Вчера пробвах за трети път и днес колежката ме попита защо косата ми е на клечки Grinning
Kaкто и да е, упорита съм, мисля да пробвам още няколко пъти
Искам да попитам кой е шампоана, от който наистина косата ви е имала по бърз растеж?

# 448
  • виртуално
При мен подейства комбинацията от шампоан Лакме с прокапил и ампулите на nugella

# 449
  • Варна
Пристигна ми шампоана на Калиначи с бръшлян, за съжаление не е моето нещо.Косата ми става на въжета след него и много суха, или ми докарва много мазна коса.Няма средно положение.
Явно съм дефекта SadПробвах с протеинова и хидратираща маска и ефекта е плачевен винаги.Вчера пробвах за трети път и днес колежката ме попита защо косата ми е на клечки Grinning
Kaкто и да е, упорита съм, мисля да пробвам още няколко пъти
Искам да попитам кой е шампоана, от който наистина косата ви е имала по бърз растеж?

Удари един ДПШ при следващото миене. 
Аз го харесах още на тест драйва Grinning. При мен е супер защото не премива косата,а я разплита страхотно. Моята чума мрази хидратиращи шампоани,а тоя е точно такъв - тотална хидратация.
От шампоан бърз растеж не съм видяла,виж от серумите на G§G да и от двата.
 Сега ще видим и тоя на Calinachi.

Общи условия

Активация на акаунт