Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 770
  • 862
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Медавита серията за блясък. Разкошна хидратация е. Прави косата копринена. Има малко разфасовки за проба. И шампоана е с РН 5.5  тъй,че след него спокойно може да се ползва дори Калиначи 😜. Тествано е работи.

# 421
За мен много работеща хидратация е Абсолют рипеър, но малко ми утежнява.
Лигава коса постигам с крема на Metal Detox на влажна коса преди сешоара, после слагам Liss Ultime, пак на влажна.
За себе си съм установила, че лигавото не идва от добра хидратация, а от нещо в продуктите преди сешоара (силикони?) - не разбирам толкова, че да го определя. Добрата хидратация “само” омекотява и прави блясък.

# 422
хидратираща за мен е червената серия на тиги, много я харесвам

# 423
  • София
Absolut repair е протеинова серия.
Хидратираща е Joico moisture surge, препоръчвам шампоана и балсама, и маската на марокан ойл от хидратиращата серия

# 424
Здравейте!
Търся мнения за хидратиращи и слънцезащитни серии за коса.
Косата ми е със средна дължина,права към леко чуплива, с естествен кестеняв цвят, не се боядисвам и не използвам преси. Ходя на фризьор на два месеца,колкото да ми се оберат сухите крайща и цъфтежа.Мия я два пъти седмично като ползвам Ш,Б,М,олио и финиш спрей ,отбягвам през лятото да ползвам сешоар , но тя винаги си остава суха във крайщата. Просто мечтата за дълга коса си остава кауза пердута. Досега не съм ползвала висок клас козметика за коса, затова съм много боса в това отношение.
Слънчево,морско и цветно лято,момичета!

# 425
Да, Joico Moisture е страхотна хидратираща серия, както писа Мелисанде.
Абсолют рипеър на мен ми действа като чиста хидратация, нищо общо с ефекта на протеиновите - пак казвам - при мен.
Сега се сещам и за Redken Acidic Bonding, доста силни са обаче.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 20:33 от Sensaya

# 426
  • София
А какво е специалното на серума с прокапил на calinachi? Тази съставка я има и в серума на grow gorgeous, от който аз не бях впечатлена. Предполагам че и други серуми я имат, та ми е интересно.

# 427
  • Варна
В кой точно серум на G&G има прокапил? Имам и интенз и обикновения и никъде в състава им не виждам Прокапил. Единствено един на Лакме има с него,но е с мижава концентрация.

Не съм ползвала все още серума,в понеделник или вторник ще дойде,че голямо дебнене на наличност пада Grinning. Съдейки как работи маската очаквам и серумът да се представи добре.

# 428
  • Някъде там
Имам въпрос тези балсами на джойко, протеин ли са?

За честа хидратация препоръчвам джойко мойстър серията и алтерна canvas  ежедневните Simple Smile

# 429
  • София
Prinzesata, няма ли в ГГ? Аз моя го изхабих отдавна , а на другия ми беше дефектно шишенцето и съм го хвърлила. Не знам защо имах спомен, че има .. може бибсъм се объркала.
Аз за calinachi съм с едно на ум и затова питам.

# 430
  • Някъде по Дунава
Аз за calinachi съм с едно на ум и затова питам.
Какво Ви притеснява в Калиначи?

# 431
Тези които си търсят хидратиращи да са с едно наум, ако косите им са среден към тънък косъм. За такива мога да препоръчам по-скоро CHI Infra - класическата серия с червените капачки, Joico Hydrasplash,  Nioxin 3 и 4, Alterna - хайверните за боядисана коса, етц.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 19:00 от Agent Provocateur

# 432
  • Blondeville
Аз съм в търсене на слънцезащитна серия за морето, макар все още да не съм убедена, че ми трябва и дали не е добре просто да заложа на хидратация, така или иначе съм с шапка на плажа. Търся нещо в травъл сайз, но не намирам. Приемам всякакви препоръки за тънка коса. Много ми допада маската от серията за слънце на Керастаз, но не намирам вече размер за път, а цялата ми е твърде голяма.

Отзиви за тази серия на Вела? Пак не е травъл, ама…

Скрит текст:

Взех си и аз серума с прокапил на Калиначи, от няколко дни го ползвам, лек е и не омазнява скалпа, ще видим. Аз имам още два серума за скалп, които трябва да доизхабя, та не знам доколко ще са обективни отзивите.

# 433
  • София
Здравейте!
Търся мнения за хидратиращи и слънцезащитни серии за коса.
Косата ми е със средна дължина,права към леко чуплива, с естествен кестеняв цвят, не се боядисвам и не използвам преси. Ходя на фризьор на два месеца,колкото да ми се оберат сухите крайща и цъфтежа.Мия я два пъти седмично като ползвам Ш,Б,М,олио и финиш спрей ,отбягвам през лятото да ползвам сешоар , но тя винаги си остава суха във крайщата. Просто мечтата за дълга коса си остава кауза пердута. Досега не съм ползвала висок клас козметика за коса, затова съм много боса в това отношение.
Слънчево,морско и цветно лято,момичета!

Прочетете темата от начало, в цялата тема има инфо точно за такива продукти (имам предвид тази конкретна)

# 434
Да похваля ей тази маска на напура , разплита ,омекотява тънката ми коса на кичури ,оставя хубав аромат на слънце върху косата ,беше подарък към поръчка ,но съм изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт